Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот saffron » 07 дек 2015 14:41

[offtopic]Тоя модератор защо ми е изтрил мнението за хасковския пъпеш Станко и неговите псевдо прогнози ? Пъпеш за обида ли се смята тук? Вземи изтрии тогава цялата тема за Борнемут защото им викат череши !
Това че имаш отношение към мене и ме мразиш затова , че не споделям плоските ти мнения за нашия отбор не ти дава право да ме триеш за щяло и нещяло !![/offtopic]
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 дек 2015 14:44

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 дек 2015 15:02

saffron написа:[offtopic]Тоя модератор защо ми е изтрил мнението за хасковския пъпеш Станко и неговите псевдо прогнози ? Пъпеш за обида ли се смята тук? Вземи изтрии тогава цялата тема за Борнемут защото им викат череши !
Това че имаш отношение към мене и ме мразиш затова , че не споделям плоските ти мнения за нашия отбор не ти дава право да ме триеш за щяло и нещяло !![/offtopic]

Пъпеш е употребено подигравателно, значи е обида. Борнемут са "черешките", защото такъв е прякора на отбора.

Нямам отношение към тебе, не те мразя, спи спокойно. Ако мразех всеки, който пише предимно глупости във форум "Гонг", нямаше да ми остава време за нищо друго.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 дек 2015 15:25

Nomer_9 написа:Аз почвам вече да си мисля дали това трагично представяне не е стратегия за спечелване на ШЛ. Правиме се умряла лисица, всичко ни подценяват и добутваме до финала...там Божа работа :lol:

Това естествено в рамките на майтапа...истината е, че сме на дъното. Отговорността е на Моуриньо. Мойте уважения към всички фенове на Челси,които го подкрепят все още, но той няма мядто в отбора. Прости няма дилата да излезе от кризата и да промени нещо. Най много нещата да станат още по-зле...има на къде, повярвайте. Който и да дойде, ще има ефект, защоти проблимуте са най-вече психологически. Трябва ни добър и харизматичен човек, който да повдигне настроението в отбора и да върне увереността и мотивацията в отбора.
Другият вариант е да сменим целия отбор януари...това ли предпочитате?

Не че нещо, ама съм писал много пъти, че Челси страда от синдрома на Моуриньо. Той го наложи така, още като бе махнат първия път. Всичките фенове, журналя и пр. сравняваха всеки следващ треньор, трансфер, ход и сезон на клуба с първия престой на португалеца. Печелеха се титли, ама нещо все им куцаше на феновете. Къде с право (примерно при Андре Вилаш и Ди Матео), къде не. Завъртяха се някакви временни мениджъри да доизбутат сезона и така.
Стана малко като в Реал Мадрид, където постоянно сменят треньорите.

И сега се видя, че Моуриньо тотално вече е изпуснал съблекалнята. Каквото и да ми говорите, май и на футболистите им дотегна от него. Преди във всеки един отбор, дори и да е имало спадове, португалеца консолидираше подкрепата на феновете, играчите и ръководителите, понеже се оправдаваше с реферите, най-често. Или намираше изкупителни жертви в лицето на някои играчи.

Може би му е време пак да иде в Италия или да се пробва във Франция, в отбор с много пари, докато още има такъв респект. В Челси е бита карта. Може след Януари да вдигне отбора, може да влезе в топ 4, но като знаем похватите му, това ще изхаби изцяло физическото и психическото състояние на играчите му.
Другия вариант е наистина да смени 90% от играчите си и да почне на "чисто", стига от ръководството да му позволят такова текучество на играчи, понеже е голям риск.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 07 дек 2015 17:43

0007 написа:ПП Момчета,по доста теми сме на различно мнение,но смятам,че всички стискаме палци Лестър да станат шампиони(другият кръг им е време за втора загуба,но след него няма да е зле да навлязат в дълга победна серия).Ако продължат с тая форма още поне няколко седмици,можем да им направим една фен-темичка януари месец :oops: :mrgreen:

Направо да отворим форум Лестър :mrgreen:

Варди - златна обувка, Марез - златна топка :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 07 дек 2015 18:34

rhaegar написа:
saffron написа:[offtopic]Тоя модератор защо ми е изтрил мнението за хасковския пъпеш Станко и неговите псевдо прогнози ? Пъпеш за обида ли се смята тук? Вземи изтрии тогава цялата тема за Борнемут защото им викат череши !

Пъпеш е употребено подигравателно, значи е обида. Борнемут са "черешките", защото такъв е прякора на отбора.

Нямам отношение към тебе, не те мразя, спи спокойно. Ако мразех всеки, който пише предимно глупости във форум "Гонг", нямаше да ми остава време за нищо друго.

Добре ще го имам на предвид , че пъпеш е обидно и няма да го използвам отново , но едва ли "хасковски каун" би звучало по благозвучно ... :mrgreen:
Борнемут са "черешките" , но в перник са "орките" те пък кво да кажат ? :lol:
радвам се че не ме мразиш , но трябва и глупости да се пишат от време на време , че само "експерти" тука дето се правят на синоптици и врачки без да пишат за отбора и за дадения мач конкретно!

"Биеме си ги като пичове" "биеме ги с два гола разлика" и тн. Е тва на всеки мач го четем ебати и разбирача!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 дек 2015 22:05

smoothc написа:Още преди време се коментира(по-скоро като паралел), че един ден Абрама ще бие за Чоло Симеоне.
Е, това време очевидно наближава(по обективни причини) и аз лично подозирам, че вече се водят задкулисни преговори с Атлетико Мадрид.
Стратегията на Висшата лига по отношение на континенталния мениджмънт(което не е изненада) обхваща "прилапването" на Юрген Клоп(факт), Пеп Гуардиола, Чоло Симеоне.
Най-харизматичните и нашумели мениджъри в Европа за последните 3-4 години.

Ако питаш мен,първото желание на Абрамович от доста време е,а и ще бъде Пеп.Симеоне в доста отношения е твърде сходен с Моуриньо,а навсякъде се говори,че Роман има желание Челси да изглежда по различен начин.Не се получи с АВБ,но той нямаше нито нужните играчи,нито търпението за плавна промяна,докато сега е различно.
По-важното в случая е да се избере каква посока ще следва Челси,а не да имаш на разположение играчи като Азар,КДБ,Мата,Оскар,Лукаку,Шурле и да назначаваш треньор,който предпочита силните,доказани характери и борците пред подобен тип обещаващи играчи.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 дек 2015 22:18

saffron написа:Добре ще го имам на предвид , че пъпеш е обидно и няма да го използвам отново , но едва ли "хасковски каун" би звучало по благозвучно ... :mrgreen:
Борнемут са "черешките" , но в перник са "орките" те пък кво да кажат ? :lol:
радвам се че не ме мразиш , но трябва и глупости да се пишат от време на време , че само "експерти" тука дето се правят на синоптици и врачки без да пишат за отбора и за дадения мач конкретно!

"Биеме си ги като пичове" "биеме ги с два гола разлика" и тн. Е тва на всеки мач го четем ебати и разбирача!

"Хасковски каун" би довело до същия резултат. За Перник не се вълнувам изобщо.

Не съм казал, че някой е разбирач или не е. Но всеки има право да си изкаже мнението, стига да не обижда другите. По тая логика трябва да трия и половината мнения по темите, които са само резултат.

Между другото, Лейтън Ориент или Скънторп на Моста за ФА Къп.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 07 дек 2015 22:43

Освен мен и още два-трима от тук, явно и доста други започват да проглеждат: http://www.sportal.bg/news.php?news=579 ... 21&champ=5
Както се казва по-добре късно отколкото никога! На някой им трябват няколко мача, на други и цял живот не им стига..... Всеки според багажа му! :lol:
П.П. http://www.skysports.com/football/news/ ... rry-gibson? Този трябваше да е на Моста още лятото..... И тук важи същата сентенция: По-добре късно отколкото никога. :mrgreen:
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 08 дек 2015 00:06

тва верно да пишеш всеки мач "бием ги като пичове с 2 гола" в такъв период на отбора трябва да си баси получовека :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Челси”