Classic Mourinho. On the title race: "Two horses and a little horse (Chelsea) that still needs to drink its milk and learn how to jump."
Michael Duberry @Original_Dubes 1h
What a performance from @chelseafc I think I picked out 11 MoMs!! But as a defender I just loved @GaryJCahill performance!!
Иначе официално МоМ е Матич.
Висша Лига: Манчестър Сити- Челси|03.02.14|22:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Висша Лига: Манчестър Сити- Челси|03.02.14|22:00
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Santiago Munezz написа:Смути,не съм ти позволил да ме цитираш, така че другия път преди да го направиш трябва да поискаш разрешение иначе ще те докладвам на модераторите,но този път няма да го направя защото искам да продължиш да ни забавляваш.
Виж първо правилата на форума,там една от точките гласи "Всеки един лаик във този форум преди да цитира някой от малкото доказани корифеи и разбирачи на футболната игра във форума,трябва да поиска лично разрешение от богопомазания,чието мнение иска да цитира.Молбата към богопомазания се подава като се отвори нова тема и там се чака ДА или НЕ от корифея,едва след това ако сте получили одобрението на учителя си,може да цитирате в противен случай сте заплашен със цялата тежест на закона във форума,а именно перманентен бан".
Тоя път ти се размина,само защото за разлика от повечето лаици,умееш да забавляваш с анализите,които пишеш,но утре може и да не съм на кеф,внимавай!![]()
Искай му и мотивационно писмо
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Santiago Munezz
- Контакти:
CTAHKO написа:Santiago Munezz написа:Смути,не съм ти позволил да ме цитираш, така че другия път преди да го направиш трябва да поискаш разрешение иначе ще те докладвам на модераторите,но този път няма да го направя защото искам да продължиш да ни забавляваш.
Виж първо правилата на форума,там една от точките гласи "Всеки един лаик във този форум преди да цитира някой от малкото доказани корифеи и разбирачи на футболната игра във форума,трябва да поиска лично разрешение от богопомазания,чието мнение иска да цитира.Молбата към богопомазания се подава като се отвори нова тема и там се чака ДА или НЕ от корифея,едва след това ако сте получили одобрението на учителя си,може да цитирате в противен случай сте заплашен със цялата тежест на закона във форума,а именно перманентен бан".
Тоя път ти се размина,само защото за разлика от повечето лаици,умееш да забавляваш с анализите,които пишеш,но утре може и да не съм на кеф,внимавай!![]()
Не съм сигурен,дали може да го напише адекватно!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
А някой спомена ли факта,че Сити винаги са се разписвали при своите домакински мачове от 2010 година насам ? ... до днес.

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Нека нескромния футболен корифей, тоест моя милост, да се самоцитира и да обясни на лаиците кой е ВЕЛИКИЯ ЖОЗЕ МОУРИНьО СПЕЦИАЛНИЙ
От форумните изцепки

daduradam написа:Soulen написа:Какво му е толкова специалното на Жозе Мауриньо?
Мнениеот Parmalat на 30 Яну 2014 08:32
Това е единствения треньор,който ми е адски противен откакто гледам футбол с неговото арогантно държание.Мисли се за по-голям от отборите, които ръководи.Няма да забравя и как бръкна в окото на един треньор от Барселона.Сега в Челси се оплаква че играел срещу стил от 19 век на отбора на големия Сам.Както има една добра българска поговорка "Всеки да си гледа в паницата".Търси си оправдания.Видяхме го в Реал Мадрид какво направи.За мен е един прехвален медиен герой,който никога няма да бъда на нивото на сър Алекс,Отмар Хицвелд, Марчело Липи и Дел Боске.Трябва да му сменят прякора от Специалния на Хленчещия.
.......................................................................................................................................................................................................................................
![]()
![]()
![]()
![]()
Братле, не че нещо ама къде е изцепката ?
От форумните изцепки
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Santiago Munezz написа:Смути,не съм ти позволил да ме цитираш, така че другия път преди да го направиш трябва да поискаш разрешение иначе ще те докладвам на модераторите,но този път няма да го направя защото искам да продължиш да ни забавляваш.
Докладвай,ако искаш и на Арменския поп
//богопомазания//...Тц,тц,тц...ти си си направо с диагноза,бе колега!
Моу се нарече Специалния,онзи ден пък стана Щастливия,феновете на Челси се определят като "експерти",сега пък ти стана "богопомазан"...
Човек направо ще си помисли,че тук се е събрал фен клуба на Челси от Карлуково
- terry_lampard
- Контакти:
MAЙOPA написа:Манчестър Юнайтед с 20-ТИТЛИ на АНГЛИЯ![]()
Челси с 1-титла реална 1955г,нали така
А останалите са НЕреални, така ли
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]
Някои гора са оперирани от чувство за хумор и разбиране за футбол. Никой не цитирам с това Смуут 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
CTAHKO написа:Santiago Munezz написа:Смути,не съм ти позволил да ме цитираш, така че другия път преди да го направиш трябва да поискаш разрешение иначе ще те докладвам на модераторите,но този път няма да го направя защото искам да продължиш да ни забавляваш.
Станко,вие Dj-те откога започнахте да използвате толкова сложна терминология?
СТАНКО, ти DJ ли си бил? 
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.