В днешно време един мангал може да уволни менеджър ...
Лошото е че и много фенове на Челси са сребролюбци и не помнят такива времена , както и собственика .. да ви ... ....... неблагодарна !
ВВС: Челси уволни Жозе Моуриньо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ВВС: Челси уволни Жозе Моуриньо
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Логичен край, с оглед на положението от началото на сезона. Все пак е по-лесно да се уволни един мениджър, отколкото да се подменят 10-12 играчи, бойкотиращи или не.
Уволнението на Жозе и почти сигурното напускане на Гуардиола от Мюнхен ме карат да мисля, че има договорка с него за следващия сезон. Ако е така, явно ще се търси временен мениджър, който, както си е по традиция, да ни заведе на финал в ШЛ.
Интересно кой ще е, разни Роджърси и Мойсове изобщо не е редно да се коментират, Анчелоти няма да се навие посмъртно. Хидинг изглежда най-приемливият временен вариант, но и неговата Холандия беше трагична в квалификациите.........Трудно решение предстои да се вземе, дано крайният резултат е добър за клуба.
Ако пък Гуардиола не е "договорен", става още по-интересно, защото може да се мисли за постоянен вариант от сега.
Уволнението на Жозе и почти сигурното напускане на Гуардиола от Мюнхен ме карат да мисля, че има договорка с него за следващия сезон. Ако е така, явно ще се търси временен мениджър, който, както си е по традиция, да ни заведе на финал в ШЛ.
Ако пък Гуардиола не е "договорен", става още по-интересно, защото може да се мисли за постоянен вариант от сега.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Какъвто и да е Моуриньо това е една неприятна новина, която няма как да не помрачи донякъде феновете на Челси. Дал е много за клуба, да, направи грешки при втория си престой, но не смятам, че той носи цялостната вина за състоянието на отбора. Лошото е, че сега ще почнат да се търсят временни мениджъри и тем подобни глупости, което за мен не е удачен вариант, по-добре тази смяна да беше станала след края на сезона, едва ли щяхме да изпаднем. Футболистите, ако наистина не са се раздавали нарочно, трябва да се засрамят от себе си. Много примери станаха с подобно непрофесионално отношение от страна на футболисти.
- SgtLiberty
- Контакти:
PSvilenov написа:Чета , че Брендън Роджърс бил от сериозните кандидати и се обмислял да дойде . В тея трудни времена трябва да покажете характер и без това , точният човек търсят![]()
Ако това верно стане , ще изпитате най-голямата мъка от както сте гледали футбол. Само си представям гениалните му ротации в стил Фабрегас на десният бек и Иванович и Коща по двата фланга
Подкрепям с две ръце
-
James Beattie
saffron написа:В днешно време един мангал може да уволни менеджър ...
Лошото е че и много фенове на Челси са сребролюбци и не помнят такива времена , както и собственика .. да ви ... ....... неблагодарна !
Какво може да очакваш от един руснак?
Според мен, Гуардиола ще е новият мениджър на Челси, но от лятото. Сега ще сложат някой временен от екипа.
За да осъществи идеите си, един треньор се нуждае от точно такива футболисти, които ще ги реализират на терена тия идея. От оня (неговия) отбор остана само Тери, който вече...
James Beattie написа:saffron написа:В днешно време един мангал може да уволни менеджър ...
Какво може да очакваш от един руснак?![]()
Според мен, Гуардиола ще е новият мениджър на Челси, но от лятото. Сега ще сложат някой временен от екипа.
РУСНАК???Хахахахаха.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
James Beattie написа:saffron написа:В днешно време един мангал може да уволни менеджър ...
Какво може да очакваш от един руснак?![]()
Пеп според мен ще може да си развие идеите в три отбора на Острова.Двата от Манчестър и Челси.Искрено се надявам да е Ман Юн.Този сегашният стил направо ме хвърля в потрес.И като си спомня на кого точно беше треньор този холандец...
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
-
true blue 71
- Контакти:
За съжаление, когато отбора не върви го отнася треньора. Иначе Моу е личност. доказан треньор с ужасно много титли и все пак жалко , защото можеше да донесе още успехи на "Стамфорд бридж". Трябва да се отбележи, че през новата кампания тимът изглежда прогнозируем и то не само за водещите тимове, което е обезпокояващо. Успех и на Челси и на Жозе !
-
true blue 71
- Контакти:
1914.1902 написа:Благодаря на Жозето за миналият сезон .![]()
Според вас кой ще е следващият треньор ?
Има ли някакви информации ?
Аз се надявам да е Анчелоти ....
Анчелоти е точния човек според мен. В никакъв случай Роджърс или Хидинк. Гуардиола от лятото също е много добра опция.