Всичко освен категорична победа над Арсенал, би ме изненадало. Венгер има комплекс от Моуриньо, а играчите им са респектирани. В последните години нямаме никакви проблеми срещу тях. Само Падаш-Ставаш се оля и позволи да ни пребият на Моста с 3-5, но това е единичен случай, плод на некадърен треньор.
Спокойно 2-0 и гледаме напред.
Челси - Арсенал : АВЛ : 05.10.14 : 16:05
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Арсенал : АВЛ : 05.10.14 : 16:05
Тони написа:Всичко освен категорична победа над Арсенал, би ме изненадало. Венгер има комплекс от Моуриньо, а играчите им са респектирани. В последните години нямаме никакви проблеми срещу тях. Само Падаш-Ставаш се оля и позволи да ни пребият на Моста с 3-5, но това е единичен случай, плод на некадърен треньор.
Спокойно 2-0 и гледаме напред.
Той тогава Тери настъпи сапуна, та затова стана белята
Леевски, оле
- Xtr3m3_MaCHiNe
- Контакти:
JohnnieWalker написа:Или победа с поне 2 гола на Челси или Х2Ако Арсенал влезнат навреме в мача ще стане завързано !
Точно нещо такова си представям и аз. Ако до 30тата мин Chel$ea не води, или още по-добре ние поведем трудно ще победят. Но ако вкарат първи гол ще се оголим и отиваме на 2-3 на 0 или 1 макс. Продължавам да твърдя, че най-сигурния залог в този мач е гол/гол.
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!
This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun
IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.
This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun
IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.
Xtr3m3_MaCHiNe написа:JohnnieWalker написа:Или победа с поне 2 гола на Челси или Х2Ако Арсенал влезнат навреме в мача ще стане завързано !
Точно нещо такова си представям и аз. Ако до 30тата мин Chel$ea не води, или още по-добре ние поведем трудно ще победят. Но ако вкарат първи гол ще се оголим и отиваме на 2-3 на 0 или 1 макс. Продължавам да твърдя, че най-сигурния залог в този мач е гол/гол.
По принцип Челси играе през първите полувремена на двете крайности... или ще те смаже от първата минута, или ще проспи първата част. Не мисля, че първото полувреме ще бъде чак толкова важно.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE
Mожем да ги бием и през първото и през второто - никакви проблеми.
Ако има отбор, който не ме притеснява въобще, то това е Арсенал. Повече ме е страх от Палас и Стоук. Никой да не го приема като провокация, защото мачовете последните 10г показват каква е реалността. Цяло футболно поколение израстна с доминацията на Челси над Арсенал.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Тоя мач го взимаме без никакъв проблем,не разбирам притесненията у някои хора тук.

И след изиграването на двубоите от Шампионската лига,аз лично продължавам да твърдя,че Челси ще има доста сериозни проблеми срещу Арсенал..проблеми,които на този етап някои очевидно и подценяват,но това си е изцяло за тяхна сметка.
Не отписвайте Арсенал с лека ръка!
- Santiago Munezz
- Контакти:
smoothc написа:И след изиграването на двубоите от Шампионската лига,аз лично продължавам да твърдя,че Челси ще има доста сериозни проблеми срещу Арсенал..проблеми,които на този етап някои очевидно и подценяват,но това си е изцяло за тяхна сметка.
Какво значи ние тук във форума да не подценяваме Арсенал?От нас не зависи абсолютно нищо за този мач,пък и като гледам повечето феновете на Арсенал са отписали отбора си,а не ние.Както и да е,ако си толкова загрижен може да напишеш един обстоен анализ на Жозе,че гледам от началото на сезона си сериозно притеснен за проблемите на Челси!

Да следиш и анализираш събитията при конкуренцията,е въпрос на футболна култура,така че...не разбирам какъв изобщо е проблемът?
- Santiago Munezz
- Контакти:
smoothc написа:..проблеми,които на този етап някои очевидно и подценяват,но това си е изцяло за тяхна сметка.
Проблеми няма,просто ми е интересно това послание да не се отписва Арсенал към кого е отправено?Към нас феновете във форума,които нямаме абсолютно никакво влияние върху мотивацията на футболистите в предстоящата среща или към Жозе и футболистите на Челси?Повечето от феновете ни,които са се изказали по темата(с 1-2 изключения) очакват победа като се оповават на фактори като домакинство,директна статистика между Жозе и Венгер,моментна форма,контузени и наказани играчи в двата лагера,други са писали,че мача със сигурност няма да е лесен...то феновете на Арсенал като гледам сами са се отписали, а не ние тях,така че това послание по-добре да го беше адресирал до тях!