П.С: Има и много странични фактори, които може би спомогнаха, за да се намираме в тази ситуация. Скандалът с Ева например.
Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Не знам... Тук и да си говорим цял ден, нищо не променяме. Сега следва двуседмична пауза за ВЛ. Тези две седмици ще бъдат дълги за Моуриньо. Съдейки по интревютата, които дава, започвам да си мисля, че и той е адски объркан и уплашен за поста си. Едва ли е очаквал след 8 мача да имаме 8 точки и да сме 16-ти. Дано Роман му даде възможност поне да се опита да вдигне отбора на крака. Виждаме, че играчи като Уилиан дават всичко от себе си на терена. В момента Уилиан е като Азар миналия сезон. С Еден и другите големи имена какво се случва не може да се обясни.
Сякаш просто не им се играе.
П.С: Има и много странични фактори, които може би спомогнаха, за да се намираме в тази ситуация. Скандалът с Ева например.
gdlk написа:Поне такава беше нагласата когато дойде Моу - ако не знаете проверете с какви играчи разполагаше тогава и за какво се гласяха всички, а тя каква стана.
Ама, чакай малко! Чия нагласа е била такава? Ти мнението на останалите топ отбори в Европа взимаш ли го предвид, или ще си доминираме и това е?
С Еден и другите големи имена какво се случва не може да се обясни.Сякаш просто не им се играе.
Може вече да им е омръзнало да играят всеки мач на живот и смърт. Аз съм на мнение, че трябва промяна в нагласата и климата около отбора.
THE G.A.M.E написа:Аз виждам само един правилен път за Моуриньо от тук натам - Националният на Португалия.
Време му е да се пробва, пък после - заслужена пенсия.
Много рано го пенсионираш.
Да, това е. С игра на мускули се печели най-много едно първенство. Челси и миналата година не демонстрира някакъв смислен и изчистен футбол и стил. Затова и в Европа всеки малко по-грамотен отбор е фаворит срещу вас, а беше преди време точно обратното. Ако Моуриньо остане и загубата в Киев е много вероятна.
Пак повтарям, в такива моменти най-правилно според мен е да се даде шанс на младите. 100% ще видим повече желание, ако не друго.
Бегович, Баба, Тери, Зума, Азпи, Матич, Рубен, Педро, Оскар, Уилиан и Реми.
Само това искам да видя срещу Вила.
Бегович, Баба, Тери, Зума, Азпи, Матич, Рубен, Педро, Оскар, Уилиан и Реми.
Само това искам да видя срещу Вила.
Странно ... Специално в центъра, момчетата като, че ли не им се играе
Оттам ми се струва, че идва основно проблема за Челси в момента - Рамирес и тоя Рубен като център-халфове + рошавия като CAM и Азар, и Педро по крилата биха могли да внесат нужната промяна ... Матич и Фабрегас се нуждаят от 1-2 мача пейка, не че Азар също не е кандидат, но тоя Кенеди не вярвам да се справи добре, основно заради липсата на опит
Отзад Баба и Азпиликуета по бековете, а черния и Кейхил в средата, и най-важното - една идея по-дефанзивна игра навън, щото ... Може и да се ебаваме, обаче Челси на 16-то място си е жив та*ак ... А колегата, фен на Реал, дето вика за европейската доминация ... Абрама е богат, ама не колкото Испанската държава 
Леевски, оле
- JackPackage
- Контакти:
Club believes in manager and squad
The club wants to make it clear that Jose continues to have our full support.
As Jose has said himself, results have not been good enough and the team's performances must improve. However, we believe that we have the right manager to turn this season around and that he has the squad with which to do it.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Believe, believe, ама Ливърпул уволниха Брендьо, а и в момента са пред вас и ако вземат Клоп, топ 4 почва да се отдалечава със светлинна скорост. И ще трябва пак да идва през март Ди Матео

drvasko98 написа:Believe, believe, ама Ливърпул уволниха Брендьо, а и в момента са пред вас и ако вземат Клоп, топ 4 почва да се отдалечава със светлинна скорост. И ще трябва пак да идва през март Ди Матео![]()
Те с Клоп начело направо в междугалактическата лига се изстрелват
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Ливърпуул с Клоп за мен лично ще бъдат много интересни за наблюдаване. Конкуренцията ще се вдигне още повече, но засега това са само хипотези.