Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Добре че нямаше тема за мача
Положителното е, че сме една крачка пред Вила и Нюкасъл в борбата за оцеляване 
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
По-добре, че нямаше тема за мача
Ние може и да "мишкарстваме" , ама сме били сума пъти в подобни дупки през последните 20 години и все дъртака е излизал сам от тях ... Моуриньо ако е толкова голям, за колкото се мисле - да излезе от тая дупка и да вземе 5-6 поредни мача ... Много е лесно да си набиеш камшика
Трудно е сам да си чистиш лайната, с извинение ...
Леевски, оле
- blue_dominator
- Контакти:
hazard10 написа:Челси е болен, ама много болен.... Болен и разсипан
Хапчето е германско но не е Байер, казва се Клоп.
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.
Хапчето е да се разкара всичката испанско и португарско говоряща измет от отбора. Цял набор от посредственици и бивши добри играчи. Мисля, че този уикенд ще е знаков в цяла Европа и ще се случат още интересни неща утре
- hazard10
- Контакти:
Още ли има кухи кратуни тук, да търсят проблема там където не е? То не бяха лекарки, самочувствие, въртенето на земята и къде ли не....Само не и там където е в действителност! Толкова ли кьорави и футболно неграмотни сте? Колко усти още трябва да ви затвори ВЕЛИКИЯТ ТРЕНЬОР???????? Като гледам бая усти е затворил, защото обичайните заподозрени тук, ги няма вече естествено. Една година антифутбол не ви ли стигна за да вденете???? Може би март - април, когато се борим за оцеляване ще проумеете истината!
Вие сте си постоянно в дупката, и никога няма да излезете от там, само дето вашата е дълбока и бездънна, като селски кенеф. "Дъртака" от къде и как ви е вадил само ти си знаеш. Моля се само никога да не падаме на нивото ви!
boabbb написа: Ние може и да "мишкарстваме" , ама сме били сума пъти в подобни дупки през последните 20 години и все дъртака е излизал сам от тях ... Моуриньо ако е толкова голям, за колкото се мисле - да излезе от тая дупка и да вземе 5-6 поредни мача ... Много е лесно да си набиеш камшикаТрудно е сам да си чистиш лайната, с извинение ...
Вие сте си постоянно в дупката, и никога няма да излезете от там, само дето вашата е дълбока и бездънна, като селски кенеф. "Дъртака" от къде и как ви е вадил само ти си знаеш. Моля се само никога да не падаме на нивото ви!
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]
Спри с епитетите малко, глупако! Това, че сме посредствени и ти го отбелязваш, въобще не те прави много умен, да знаеш. Сега ще те светна нещо - ВСИКИ ВИЖДАТ, ЧЕ ИЗГЛЕЖДАМЕ КАТО КАНДИДАТ ЗА ИЗПАДАНЕ.
Моето мнение е, че трябва да се търси промяна и Моуриньо няма как да вдигне Челси отново. Явно нещо в методите му куца и просто не се получава. Не съм сигурен, че играчите заслужават хули, освен Иванович, защото начинът ни на игра просто отчайва. Боли ме че пиша тоава, но този сезон не може да се нарече преходен, труден, и каквото още там може да се измисли от някой фен на Жозе. С този състав няма как да сме на мястото на което сме. Това е срамота. Трябваше да сме кандидат за титлата, а не за изпадане.
Някой горе спомена за Клоп. Аз си мисля, че ще се назначи някой временен мениджър и лятото Абрамович ще натисне за отдавнашният си блян – Гуардиола.
Всички такива "умни глави" като хазард10 да се сетят как бе изпратен Анчелоти. По същият срамен начин. Много знаете, като се обърне каруцата. Това, че си започнал да пишеш преди 3446523741238745 години, че Жозе ще се провали и сега се случва, въобще не те издига на някакъв пиедестал, мойто момче. И аз писах за Анчелоти в Реал, че ще го уволнят, но това не му попречи преди уволнението да им спечели 10-тата.
Моето мнение е, че трябва да се търси промяна и Моуриньо няма как да вдигне Челси отново. Явно нещо в методите му куца и просто не се получава. Не съм сигурен, че играчите заслужават хули, освен Иванович, защото начинът ни на игра просто отчайва. Боли ме че пиша тоава, но този сезон не може да се нарече преходен, труден, и каквото още там може да се измисли от някой фен на Жозе. С този състав няма как да сме на мястото на което сме. Това е срамота. Трябваше да сме кандидат за титлата, а не за изпадане.
Някой горе спомена за Клоп. Аз си мисля, че ще се назначи някой временен мениджър и лятото Абрамович ще натисне за отдавнашният си блян – Гуардиола.
Всички такива "умни глави" като хазард10 да се сетят как бе изпратен Анчелоти. По същият срамен начин. Много знаете, като се обърне каруцата. Това, че си започнал да пишеш преди 3446523741238745 години, че Жозе ще се провали и сега се случва, въобще не те издига на някакъв пиедестал, мойто момче. И аз писах за Анчелоти в Реал, че ще го уволнят, но това не му попречи преди уволнението да им спечели 10-тата.
- hazard10
- Контакти:
Ти потомствено тъп ли си, или си преживял нещо което ти е дало такова отклонение?
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
hazard10 написа:Още ли има кухи кратуни тук, да търсят проблема там където не е? То не бяха лекарки, самочувствие, въртенето на земята и къде ли не....Само не и там където е в действителност! Толкова ли кьорави и футболно неграмотни сте? Колко усти още трябва да ви затвори ВЕЛИКИЯТ ТРЕНЬОР???????? Като гледам бая усти е затворил, защото обичайните заподозрени тук, ги няма вече естествено. Една година антифутбол не ви ли стигна за да вденете???? Може би март - април, когато се борим за оцеляване ще проумеете истината!
Честно казано и тоз,дето ти е на аватара,напоследък само разхожда фанелката по терена.
Аз нямам проблем с това любимият ми отбор да се бори за оцеляване. Не ме интересува дали ще ни се подиграват. Не може всеки сезон да си първи. И само загуби да имаме докрая ще подкрепям състава и треньора. Челси си остава Челси, дори да изпадне в края на сезона. Пак ще гледам мачовете и ще викам силно при голове като този на Вилиян днес.
fireblood написа:Аз нямам проблем с това любимият ми отбор да се бори за оцеляване. Не ме интересува дали ще ни се подиграват. Не може всеки сезон да си първи. И само загуби да имаме докрая ще подкрепям състава и треньора. Челси си остава Челси, дори да изпадне в края на сезона. Пак ще гледам мачовете и ще викам силно при голове като този на Вилиян днес.
+1 Всеки отбор има силни и слаби моменти. Аз вярвам че Моу ще вдигне този отбор и в края на сезона нещата ще изглеждат съвсем различно.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !