tornadoto_96 написа:Честита победа! Серхио Йовов направи пропуска на мача
Сигурен съм, че Бускетс няма да кани повече Йовов на Кафе ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
tornadoto_96 написа:Честита победа! Серхио Йовов направи пропуска на мача
daniel875 написа:Мъжкият отбор в този мач спечели. Браво на лондончани! Трудно се играе срещу 14 човека, макар че съдиите все пак не бяха чак толкова срещу тях. Ако трябва да бъда честен, домакините трябва да са доволни от арбитрите с много малки изключение. На Лионел Меси трябва да му се забрани да играе футбол, защото непрекъснато симулира, пада като гнила круша. Това НЕ е футбол. Може би Меси става за цирков артист или хандбалист, но не и за ФУТБОЛИСТ.
От аржентинец като цяло футболист не е ставало и трудно ще стане. Играчи като Кемпел, Батистута, Буручага, Каниджа са просто изключения.
Gospodin0v написа:Колеги не че се хваля,но имам две прогнози този сезон в Шампионската Лига.Първата беше 4 - 1 за Челси срещу Наполи.Познах,дори един от нашите фенове си го сложи като подпис,сега познах и този резултат на точен ...
Gospodin0v написа:Gospodin0v написа:Последният път когато дадох прогноза за мач на Челси в ШЛ,познахДано и сега стане така
![]()
ЧЕЛСИ 1 - 0 Барселона
ТОВА Е И ВЪПРОСНОСТНО МИ МНЕНИЕ ....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Blue Varna написа:daniel875 написа:Мъжкият отбор в този мач спечели. Браво на лондончани! Трудно се играе срещу 14 човека, макар че съдиите все пак не бяха чак толкова срещу тях. Ако трябва да бъда честен, домакините трябва да са доволни от арбитрите с много малки изключение. На Лионел Меси трябва да му се забрани да играе футбол, защото непрекъснато симулира, пада като гнила круша. Това НЕ е футбол. Може би Меси става за цирков артист или хандбалист, но не и за ФУТБОЛИСТ.
От аржентинец като цяло футболист не е ставало и трудно ще стане. Играчи като Кемпел, Батистута, Буручага, Каниджа са просто изключения.
На тебе трябва да ти се забрани да гледаш мачове,камоли да ги коментираш...Как 100 човека писаха по темата и никой не се възмути и един път от арбитрите,и се появяваш ти...селското комплексарче и почна с провокативните и безсмислени коментари
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта