Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот riak4 » 02 сеп 2015 02:39

Изображение

Не е зле, но все пак е само статистика. Искам да видя тандем Зума-Папи! :twisted:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 02 сеп 2015 09:41

Изображение
Ей така искам да излезем следващия мач, независимо от крайния резултат...просто Жозе е длъжен да постресне състава,защото някои играчи си мислят,че независимо от играта, винаги си имат място в 11 те...
Е да ама тоя сезон това трябва да се промени ...
Ако Моу не направи промени следващия мач, това ще ми разклати брутално доверието в него.. защото при такъв старт и игра, си длъжен да направиш промени и то ако щеш само от психологическа гледна точка!!!
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 02 сеп 2015 09:49

Nomer_9 написа:Изображение
Ей така искам да излезем следващия мач, независимо от крайния резултат...просто Жозе е длъжен да постресне състава,защото някои играчи си мислят,че независимо от играта, винаги си имат място в 11 те...
Е да ама тоя сезон това трябва да се промени ...
Ако Моу не направи промени следващия мач, това ще ми разклати брутално доверието в него.. защото при такъв старт и игра, си длъжен да направиш промени и то ако щеш само от психологическа гледна точка!!!

Моу е консервативен, няма как да направи повече от 2 промени в титулярния състав ...
иначе с такъв състав можем да излезем срещу Уолсол за купата на лигата, като на вратата ще бъде Бегович, а не Куртоа

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 02 сеп 2015 10:04

Що Фалкоа, а не Коста/Реми? :?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 сеп 2015 10:08

riak4 написа:Изображение

Не е зле, но все пак е само статистика. Искам да видя тандем Зума-Папи! :twisted:

Все пак, на Нант доста повече им се налага да се защитават, нормално е да има повече от тези статистики. Добре е, че успява да ги прави, дано се справи и при нас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 02 сеп 2015 10:09

riak4 написа:Що Фалкоа, а не Коста/Реми? :?

Защото след хубавия гол, който Фалкао вкара на Палас, заслужава шанс да излезе като титуляр. Това би бил силен психологически ход, който да даде на Фалкао самочувствието, което му липсва. Мисля, че е задъжлително той, Баба, Кенеди и РЛЧ да са титуляри, също колкото мисля, че Фабрегас, Матич, Иванович, Тери, Кейхил и Коста трябва да седнат на пейката...Освен това смятам, че задължително трябва да се потърси и някаква тактическа промяна в поведението на целия отбор на терена, както и да се смени позицията на Азар...той има нужда от повече свобода и креативна роля... Педро отляво със силен десен крак и Кенеди от дясно със силен ляв, изглеждат доста добре...Азар зад нападателя с пълна свобода на действията... ей това е за мен !!!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 сеп 2015 10:13

Как го виждате този отбор за Евертън без Матич, Сеск, ДТ и Бранко Дупката... максимум Бранко да не играе, другите 3 са на 99% титуляри :roll:

Както каза някой по-горе може да излезем за КУК-ата с този състав, с Бегович на вратата и Вилиан вместо Азар примерно :roll:

Аз ще взема да направя темата за Евертън, да ни тръгне сезона :lol: :twisted: :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 02 сеп 2015 10:22

Аз не казвам, че ще излезем с този отбор...даже ми е напълно ясно, че няма как да стане, но просто съм на мнение, че след тоя старт са нужни крайни промени, които да стреснат бездарниците, които ни мъчат от началото на сезона. Матич и Фабрегас (заедно с Бранко) са най- слабото ни звено от началото на сезона...ако Моу е треньор на място е длъжен да ги шкартира за един мач. Останалите промени като включването на Кенеди и Фалкао са чисто психологически необходими ходове...С такъв ход треньорът показва на играчите си, че в следващия мач ще играят тези, които са оставили следа на добро представяне в предходния...
Азар е единственият, който няма как според мен да седне на пейката, но при него също има необходимост от промяна ...и мисля, че доста от вас споделят мнението ми, че е време да получи по свободна роля в отбора- зад нападателя (особено след провличането на Педро) ...

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 02 сеп 2015 10:37

Не съм съгласен, че Фалкао трябва да играе повече от Реми. Фалкао има един гол и нищо повече. Реми цял сезон го игра втора цигулка, но въпреки това беше супер полезен и ефикасен. Реми няма записана минута от началото на сезона. Отношението към него е супер дразнещо и незаслужено.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 сеп 2015 11:07

За мен подобен състав на гостуване на "Гудисън парк" е чисто самоубийство :shock: Баркли буквално ще прегази Рубен Лофтъс-Чийк :roll: Евертън разчита на бързи контри с доста мощ напред - само с един опорен халф и като знам как се връщат Оскар и Азар ... ще ви изпотрепят :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Челси”