Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Не знам за вас, ама ако видя Иванович следващия мач в стартовия състав и просто ще сменя канала.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Сезонът доста наподобява миналогодишния. Един изявен лидер(в случая Сити) и 4-5 колебливи отбори, които ще се борят за другите 3 места. Светлосините обаче сякаш са магнит за тежки мачове в ШЛ. Падна им се много, много тежка група и това може да окаже влияние на играта им в Първенството и по Коледа силите да бъдат изравнени. Не казвам, че ние оттук нататък ще печелим всичките си мачове. Много е важно какво ще се случи до края на трансферния прозорец. Имаме нужда от централен защитник. Дано всичко със Стоунс се получи както трябва.
П.С: Ще е интересно да се види как ще се представим в ШЛ този сезон. Имам чувството, че ако рано рано се окаже, че сме извън борбата за ВЛ, цялата енергия ще се вложи в ШЛ, пък и мотивацията е различна. Разбира се и късметът играе основна роля, но не е изключено да играем финал.
П.С: Ще е интересно да се види как ще се представим в ШЛ този сезон. Имам чувството, че ако рано рано се окаже, че сме извън борбата за ВЛ, цялата енергия ще се вложи в ШЛ, пък и мотивацията е различна. Разбира се и късметът играе основна роля, но не е изключено да играем финал.
- christian825
- Контакти:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]
Soulen написа:Не знам за вас, ама ако видя Иванович следващия мач в стартовия състав и просто ще сменя канала.
Като видите заместниците му и ще ревете за Брането
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:Soulen написа:Не знам за вас, ама ако видя Иванович следващия мач в стартовия състав и просто ще сменя канала.
Е заместник би следвало да му е Аспи...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:locke написа:Soulen написа:Не знам за вас, ама ако видя Иванович следващия мач в стартовия състав и просто ще сменя канала.
Аспи от две години не е бил десен бек.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:UltraBlue написа:locke написа:Soulen написа:Не знам за вас, ама ако видя Иванович следващия мач в стартовия състав и просто ще сменя канала.
Аспи от две години не е бил десен бек.
Той и ляв не беше ама стана
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Дейвчо на десния бек играе доста по зле от колкото уж неудобната му позиция. В Марсилия изглеждаше като смесица между Паскал Сиган и Джору, но на бека
И при вас заигра в момента в който го сложихте от лявата страна....
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
глупости на търкалета, точно пък в Марсилия правеше доста силни мачове на десния бек, същи и в моментите когато е играл на десния бек в Челси също е правил добро впечатление.
П.П Само че в Марсилия имаше по свободна роля и играеше като халф-бек а не както е сега закотвен отляво и повече дефанс от колкото атака.
Стигна и до десен бек в националния на Испания!
П.П Само че в Марсилия имаше по свободна роля и играеше като халф-бек а не както е сега закотвен отляво и повече дефанс от колкото атака.
Стигна и до десен бек в националния на Испания!
Кога това бре? Аз сигурно някакви други мачове съм гледал, а общо взето следя едно 90% от мачовете на ОМ.
---
пп да уточним, че говоря за мачовете и представянето на десен защитник, а не на флангови нападател, които постоянно е оставил човека с топка зад него
Акцентирам върху "защитническите" действия, ако ме разбирам накъде бия.
---
пп да уточним, че говоря за мачовете и представянето на десен защитник, а не на флангови нападател, които постоянно е оставил човека с топка зад него
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]