Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот Тони » 19 авг 2015 17:53

Nomer_9 написа:
Тони написа:Да я изхвърлят от клуба, че вече ми писна.

А между временно Сити май ще вземат Отаменди. Номер 9 да вмъкне още една точка.
5. Моуриньо не иска да извади пари от джоба си за трансфери и стил.

Тука има двама, трима дето не дават да се коментира Жозе... извинявам се ако съм засегнал някой :)
И все пак, това е мойто мнение, напук на вашата ирония...
Отборът за тия 2 години създаде ли стил? НЕ! Стил с пари ли се купува? НЕ! Кой има за цел да създаде стил в един отбор? Треньорът.
Сориии...ама нямаше как да коментирам ролята на чистачката за тоталната липса на стил в отбора...

Уважавам мнението ти, макар за мен да няма ниакъв смисъл. Който гледа футбол повече от 5 години знае какви са отборите на Моуриньо. Стани фен на Байерн. Докато Жозе е в Челси ще гледаш неговия не-стил. Така беше в Порто, Интер и Челси. В Реал беше малко по-различно, поради специфичната примера. За това и постави някакви рекорди по резултатност, или точки. Не съм много сигурен.

Пък тва, че стил не се купувал с пари ще го подмина пренебрежително и ще дискутирам с теб, когато Чеп ръководи Лестър и играят тики-така.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 авг 2015 18:00

Постави най-различни рекорди : 0 най много точки в историята, най много вкарани голове и още 3-4 рекорда, но не помня точно :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 19 авг 2015 18:02

Никой не иска тики така ... само това ли е стил за теб???
Да имаш стил, не означава да си предвидим, не означава и да купиш най-добрите в света и да ги оставиш да играят...
Стил означава да играеш шампионски и това да радва окото ти... да гледаш как отборът ти излиза срещу ПСЖ и ги мачка...а не да гледаш как отборът ти с човек повече играе като п*тка!
Стил означава поне 1/10 от неутралните фенове да те подкрепят, а не да изтъкват грозният ти безидеен футбол при всяка възможност.
Стил означава да извлечеш максимума от играчите ти, като приспособиш начина на игра на отбора ти спрямо техните качества...
Стил не означава да караш играчи като Азар, Фабрегас и Оскар да играят в своята половина...
Стил означава при положение, че разполагаш с ресурсите на Челси и футболист от топ 3 на света, малко или много играта ти да радва окото...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 19 авг 2015 18:11

Mxм. Като се замисля си прав. Това тики-така не е никакъв стил, защото всички знаят за какво иде реч и Байерн са предвидими. Следователно Байерн Мюнхен нямат стил.

Другите неща са смешни. Ти ми даваш някакви моменти от миналия сезон, като довод, че нямаме стил. Ние спечелихме титлата със стил, баце и обезсмислихме първенството преди края му. Това си го пропуснал обаче. Няма нищо.

Лично ще те почерпя, когато някой велик мениджър се "приспособи" към играчите си. Тоя ще е някой много спрял, дето се приспособява в долната половина, да не изпадне.

Стил означава да караш Азар, Оскар и Фабрегас да играят и на майната им, като си казал.

Ресурсите на Челси не са тези от преди 10г.

Неутралните ни мразят, защото Моуриньо е нахален и арогантен. Има хейт от фенове на поне три първенства.

Азар като искаш да ти радва окото, пусни си клипчета от Ютуб. :lol:

Много е забавно, да знаеш. :lol:

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 19 авг 2015 18:14

Няма да споря.
Явно нямаме проблеми в отбора и аз съм прекалено взискателен.
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 19 авг 2015 18:17

Проблеми колкото щеш. Има си мениджър - той да се оправя. Като не се оправи Абармович знае как става.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 авг 2015 22:51

Пасалич с гол за Монако в ШЛ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 19 авг 2015 23:39

може донякъде и това да е вярно -
I honestly don't think we can attract the likes of Isco/reus/pogba, etc with Mou in charge. I think all this negative media surronding his tactics in recent years has a had a inverse effect on potential incoming players.

I don't think they want to come here to park the bus against top compeittion or worse be benched in favor of a more defensive player. Most talkChelsea members say only result matter, but potential players would disagree. People here are ok with extreme mundane results and tactics but still want to sign shiny new toys. Sorry you can't have it both ways.

Let's face it barca rejects Is the best we can do. But at least Pedro provides an added deminsion to our team and more competition.

Those players you mentioned signed because of a notion of a new era of Chelsea football and an exciting project. I feel people are crazy to think that Hazard would sign here if he saw current Chelsea football.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 авг 2015 00:37

Хора, по принцип съм привърженик и на Интер, и то от времена, в които някои от вас са били, предполагам, още на детска градина ( средата на 90-те ) :lol: Интер с Жозето начело изобщо не играеше като Челси ... Там нямаше толкова ярко изразена звезда и играчи "свършили" с големия футбол направиха уникален сезон, в който изпогазиха все живо ( с изключение на Барса - там си поделиха мачовете и то само заради гейщините на Бускетс ). Да направиш стабилна защита с Валтер Самуел и Лусио е нещо уникално :mrgreen: Интер на Жозе не се е затварял с автобуса срещу никого :!: ( пак изключваме гейщините на гореспоменатия нежен халф на Барса :x )
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 авг 2015 11:54

boabbb написа:Интер на Жозе не се е затварял с автобуса срещу никого :!:

Моу от всички тимове, където е работил, обича Челси най-много.
Той не веднъж е споделял, че Челси е домът му.

Можеби за т'ва гледа именно Челси да печели най-много, по-всякакъв начин, щото най-много му пука, дали няма да се изложи.
Дори и с Порто играеше по-разкрепостено, макар португалците да не разполагаха с такива играчи, каквито сега има Челси.

Аз смея да твърдя, че подобни затваряния, каквито "Сините" правят срещу силните тимове, от как Жозе се върна за втори път, тимът не правеше при първият му престой.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Челси”