CTAHKO написа:rhaegar написа:Ей, колко много радетели за красив футбол имало в този форум. Ще си позволя да ви дам един безплатен, но мъдър съвет-гледайте си вашите красиво играещи отбори, не си пускайте мачове на Челси и бъдете щастливи. Щом толкова ви бърка, да не казвам къде, играта на отбора, защо по дяволите гледате? Аз не харесвам тики-така, съответно не гледам мачове на Барса, съответно не пиша във форума на Барса-разбирате ли на къде бия?
Абе нека си отпадат красиво, с красивата си игра

А в интерес на истината, във вчерашния мач единственото което се видя е колко са добри Челси в защита

Станко, аз на твое място не бих бил толкова доволен от видяното. И аз ги гледах и видях един безумно слаб Челси, който стигна само няколко пъти до противниковата врата. Даже срещу Барселона, когато те бяха в стихията си Челси стоеше по-добре. Снощи се бяха прибрали в глуха защита все едно срещу себе си имат не Атлетико Мадрид, а не знам кой ...
Очаквах повече от Челси !
Вярно без Азар, без Чех, без Иванович, без Тери ... Челси не може да изглежда така солидно, както с тях, но все пак ...
Само късметът спаси сините от Лондон да не получат гол. И липсата на шампионско самочувствие в Атлетико !
За пръв път от много мачове насам не мога да отлича някой футболист на Челси. Просто всичките бяха еднакво слаби.
Дано на реванша да видим истинския Челси, защото иначе това 0:0 може да се окаже недостатъчно за класиране на финала.
Атлетико Мадрид не ме изненадаха с нищо. Много надъхани, много тичане ... добре си подават топката, но си личи, че не са голям отбор, въпреки резултатите, които постигат тази година.