Атл.Мадрид - Челси ; ШЛ ; 22.04.2014 ; 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Атл.Мадрид - Челси ; ШЛ ; 22.04.2014 ; 21:45

Мнениеот Eminem » 23 апр 2014 13:20

shotgun blues написа:Най-грозният мач този сезон в Шампионската лига ,но Моуриньо си изпълни целта и Челси е на финал.На реванша сините ще победят Атлетико в това не се и съмнявам .С Азар,Оскар и по-бърза и директна игра на Стамфорд Бридж ,Атлетико няма да издържи.

Как няма да е най-грозният мач, след като Моуриньо паркира автобуса. Челси излезе само и единствено да се защитава.
Въобще не им мина през акъла, че може да се опитат да направят една атака. Жалка работа.
Този резултат съвсем не е много добър за Челси. Атлетико има класата да вкара гол, че и повече...
За красотата на футбола, е добре Челси да отпадне, че не ми се гледа толкова жалък и скучен финал.
Щом срещу Атлетико играха така, какво ли ще е срещу Байерн или Реал.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 апр 2014 13:36

Ей, колко много радетели за красив футбол имало в този форум. Ще си позволя да ви дам един безплатен, но мъдър съвет-гледайте си вашите красиво играещи отбори, не си пускайте мачове на Челси и бъдете щастливи. Щом толкова ви бърка, да не казвам къде, играта на отбора, защо по дяволите гледате? Аз не харесвам тики-така, съответно не гледам мачове на Барса, съответно не пиша във форума на Барса-разбирате ли на къде бия?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 23 апр 2014 14:04

rhaegar написа:Ей, колко много радетели за красив футбол имало в този форум. Ще си позволя да ви дам един безплатен, но мъдър съвет-гледайте си вашите красиво играещи отбори, не си пускайте мачове на Челси и бъдете щастливи. Щом толкова ви бърка, да не казвам къде, играта на отбора, защо по дяволите гледате? Аз не харесвам тики-така, съответно не гледам мачове на Барса, съответно не пиша във форума на Барса-разбирате ли на къде бия?

+1905
Финалът на ШЛ през 2011 - Барса-Юнайтед не го гледах, просто нямах желание да гледам два омразни отбора, и смешния футбол на Гуардиола + симулантските истории на играчите му.
но никъде не съм тръбял това, просто не го гледах и това е!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 апр 2014 14:42

rhaegar написа:Ей, колко много радетели за красив футбол имало в този форум. Ще си позволя да ви дам един безплатен, но мъдър съвет-гледайте си вашите красиво играещи отбори, не си пускайте мачове на Челси и бъдете щастливи. Щом толкова ви бърка, да не казвам къде, играта на отбора, защо по дяволите гледате? Аз не харесвам тики-така, съответно не гледам мачове на Барса, съответно не пиша във форума на Барса-разбирате ли на къде бия?

Абе нека си отпадат красиво, с красивата си игра :lol: А в интерес на истината, във вчерашния мач единственото което се видя е колко са добри Челси в защита :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 23 апр 2014 15:03

Изключително вълнуващ мач, останах без дъх. Доста положения пред двете врати, личеше си, че и двата отбора метнаха всичко в атака. Футболът може само да спечели от подобни зрелищни мачове.
Изображение

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 23 апр 2014 15:55

Нови титли ще уреждаме ли? :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 23 апр 2014 16:35

В духа на снощните ебавки, ще празнуваме с вдигната купа, насред Лондон, в нашия двуетажен син автобус, точно както преди 2 години 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Да живее Русия !
Контакти:

Мнениеот Да живее Русия ! » 23 апр 2014 18:40

CTAHKO написа:

Абе нека си отпадат красиво, с красивата си игра :lol: А в интерес на истината, във вчерашния мач единственото което се видя е колко са добри Челси в защита :lol:

Станко, аз на твое място не бих бил толкова доволен от видяното. И аз ги гледах и видях един безумно слаб Челси, който стигна само няколко пъти до противниковата врата. Даже срещу Барселона, когато те бяха в стихията си Челси стоеше по-добре. Снощи се бяха прибрали в глуха защита все едно срещу себе си имат не Атлетико Мадрид, а не знам кой ...
Очаквах повече от Челси !
Вярно без Азар, без Чех, без Иванович, без Тери ... Челси не може да изглежда така солидно, както с тях, но все пак ...
Само късметът спаси сините от Лондон да не получат гол. И липсата на шампионско самочувствие в Атлетико !
За пръв път от много мачове насам не мога да отлича някой футболист на Челси. Просто всичките бяха еднакво слаби.
Дано на реванша да видим истинския Челси, защото иначе това 0:0 може да се окаже недостатъчно за класиране на финала.
Атлетико Мадрид не ме изненадаха с нищо. Много надъхани, много тичане ... добре си подават топката, но си личи, че не са голям отбор, въпреки резултатите, които постигат тази година.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 апр 2014 20:42

Добре де, като са толкова добри, а ние толкова слаби, защо не ни вкараха гол и не ни биха ;) Спрете се с този късмет вече. Няма отбор в света, който да умее да се защитава по-добре от Челси 8-) ФАКТ :!: Това се видя много ясно и снощи, само че докато гледахме колко добри са Челси в защита, не видяхме колко добри са Атлетико в нападение. Защо така :oops:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Челси”