Отсъствието на Габи ще е голям минус за Атлети - той е барометъра на отбора в средата - когато не играе, отбора винаги страда много в центъра
Атлети и Чоло могат без никакъв проблем да извъртят 1:1 със всеки един отбор в света в момента!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Атлетико е много опасен отбор навън - последните мачове в Примера (не че отборите там са атестат ама все пак) победите навън са по лесни от тези на Калдерон, където се затварят всички![]()
Отсъствието на Габи ще е голям минус за Атлети - той е барометъра на отбора в средата - когато не играе, отбора винаги страда много в центъра![]()
Атлети и Чоло могат без никакъв проблем да извъртят 1:1 със всеки един отбор в света в момента!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Middlesbrough написа:Габи е голям
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Middlesbrough написа:Габи е голям
Факт! Трябва да е на СП
shotgun blues написа:Най-грозният мач този сезон в Шампионската лига ,но Моуриньо си изпълни целта и Челси е на финал.На реванша сините ще победят Атлетико в това не се и съмнявам .С Азар,Оскар и по-бърза и директна игра на Стамфорд Бридж ,Атлетико няма да издържи.
shotgun blues написа:Най-грозният мач този сезон в Шампионската лига ,но Моуриньо си изпълни целта и Челси е на финал.На реванша сините ще победят Атлетико в това не се и съмнявам .С Азар,Оскар и по-бърза и директна игра на Стамфорд Бридж ,Атлетико няма да издържи.
raikonen22 написа:Днес Светльо Табаков е прекалил с коментара си относно вчерашния мач! Да наричаш тактиката на Мауриньо подлост е прекалено! Да, не играят привлекателен футбол Челси, но това се дължи и на отсъствието на Азар и като цяло липсват футболни достойнства на този Челси! Лятото ще има попълнения, но аз се надявам да стигнем финал в шампионската лига. В оплюването на мача между двата отбора снощи стои според мен и мъката от отпадането на смехотворната Барса! Не забравям, че Табаков предвиди отпадане на Челси още от ПСЖ по Дарик радио, ама не се случи това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта