Мнениеот Keyser Soze » 27 апр 2014 22:36
Мен ми капе мед на сърцето да чете оплакванията на вечно онеправданите фенове на Ливърпул. Ама били два автобуса, ама били двуетажни, ама не знам си кво... Знаете поговорката за космоса и ракетата. Истината е, че Челси тотално надигра съперника, защото действаше без напрежение. Моите уважение към симпатягата Брендън Роджърс, но да казваш, че напрежението било у Челси и Ман Сити, е смешно. Напрежението винаги е било у този, които води в класирането. Именно, когато Челси беше догонващ, тогава бяха постигнати най-добрите резултати. През годините много пъти е имало обрати в борбата за титлата - историята помни сривове на Нюкасъл, Арсенал, Ман Юнайтед, но този сезон е специален, защото три отбора бяха със сравнително изравнени сили почти през цялото време. И винаги този, който водеше, се дънеше в даден момент
Аз лично нямах никакви съмнения в победата, защото това е типът мачове, които пасват на Божествения и като цяло на Челси. Това са срещите, в които едни 11 мъже застават на ръба на силите си и играят за клубната чест. Смешно е, че феновете на вечно онеправданите, продължават да пеят песни за "наемниците" в Челси и You Ain't got no history.... Само че историята се променя и най-важните страници са именно победи като тази. Между другото - Суарес днес игра ли, защото не видях да има отхапано месо по терена? Този "невероятен футболист", който не е никакъв наемник и не искаше да премине в Арсенал през лятото.
След тоя мач ми е абсолютно през оная работа дали ще елиминираме Атлетико Мадрид.