ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю 0:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю
По-скоро Челси ще бъде на 1/2, но Юнайтед не трябва да бъдат отписвани с лека ръка.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Нямате нерефрска победа последните 4 години в малкия си стадион.
аз лично очаквам 0:0 хикс защото челси е малък отбор без манталитет в такива мачове, ние редовно затваряме подобни привидно без да играем.
след тва очаквам да бутнете на рефера пак на ОТ и ще видим какво ще стане.
аз лично очаквам 0:0 хикс защото челси е малък отбор без манталитет в такива мачове, ние редовно затваряме подобни привидно без да играем.
след тва очаквам да бутнете на рефера пак на ОТ и ще видим какво ще стане.
Re: Челси - Манчестър Ю
Ballancee написа:Значи през април има три мача между Челси и Юнайтед. Два на ''Олд Трафорд'' (за първенство и ШЛ) и един на ''Стамфорд Бридж'' . В Лондон ще ги бием поне с два гола разлика , във Манчестър ще ги хиксираме (1:1) и ще се класираме
Разсмиваш ме...стига писал глупости и давай реални прогнози...
Значи през април има три мача между Челси и Юнайтед. Два на ''Олд Трафорд'' (за първенство и ШЛ) и един на ''Стамфорд Бридж'' . В Лондон ще ги бием поне с два гола разлика , във Манчестър ще ги хиксираме (1:1) и ще се класираме
Приятелю явно си в еуфория след жребия ...но само да ти поясня че мача за първенството е на:
07/05/11 PRL Manchester United 17 : 00 Chelsea
А прогнозите точно в момента са излишни защото има много време до мачовете
Deluxx написа:Ballancee написа:Значи през април има три мача между Челси и Юнайтед. Два на ''Олд Трафорд'' (за първенство и ШЛ) и един на ''Стамфорд Бридж'' . В Лондон ще ги бием поне с два гола разлика , във Манчестър ще ги хиксираме (1:1) и ще се класираме
Аз какво да направя ,че си фен на Юнайтед и не ти отърва ?!
Последна промяна от Ballancee на 18 мар 2011 13:45, променено общо 1 път.
Ballancee написа:Deluxx написа:Ballancee написа:Значи през април има три мача между Челси и Юнайтед. Два на ''Олд Трафорд'' (за първенство и ШЛ) и един на ''Стамфорд Бридж'' . В Лондон ще ги бием поне с два гола разлика , във Манчестър ще ги хиксираме (1:1) и ще се класираме
Аз какво да направя ,че си фен на Юнайтед и не ти отърва ?!
Незнам на какво се дължи тази твоя прогноза явно е равенството срещу Копенхаген....Ще видим какво ще става.Твойте прогнози ще си ги запиша някъде и когато се изиграят двата мача ще ги публикувам:) Манчестър Ю ще продължи напред в ШЛ.Без да давам някакви необосновани прогнози като теб
Хаха как си я помните 2008ма
Отстраняването на Юнайтед изглежда реалистично,макар и не мн сигурно,но Челси да спечели Шампионска Лига вече си е фантастика.И преди да сте се разхейтвали,не казвам че Челси е слаб,а че винаги по нещо не им стига:)
Аз не мога да разбера защо слагате Челси като изявен фаворит в двубоя?
Някъв невероятен сезон ли правят кво? Досега с кви съперници играха? Манчестър е лекия фаворит в сблъсъка,но нищо не се знае
Изказванията, че едва ли не Челси са класа над Манчестър са лееееееко пристрастни! 
Обеснявам защо Манчестър са лек фаворит по простата причина, че реванша е в Манчестър най-малкото!
Обеснявам защо Манчестър са лек фаворит по простата причина, че реванша е в Манчестър най-малкото!
Последна промяна от runnersa на 18 мар 2011 14:01, променено общо 1 път.
Незнам на какво се дължи тази твоя прогноза явно е равенството срещу Копенхаген....Ще видим какво ще става.Твойте прогнози ще си ги запиша някъде и когато се изиграят двата мача ще ги публикувам:) Манчестър Ю ще продължи напред в ШЛ.Без да давам някакви необосновани прогнози като теб
Как незнаеш ? 2008г. е достатъчно силен атестат за това ,че Челси ще си отмъсти това малък факт ли е ?!
Запиши каквото си пойскаш, Манчестър Ю ще продължи само ,че не тази година.