ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю 0:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю
По-скоро Челси ще бъде на 1/2, но Юнайтед не трябва да бъдат отписвани с лека ръка.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Нямате нерефрска победа последните 4 години в малкия си стадион.
аз лично очаквам 0:0 хикс защото челси е малък отбор без манталитет в такива мачове, ние редовно затваряме подобни привидно без да играем.
след тва очаквам да бутнете на рефера пак на ОТ и ще видим какво ще стане.

аз лично очаквам 0:0 хикс защото челси е малък отбор без манталитет в такива мачове, ние редовно затваряме подобни привидно без да играем.
след тва очаквам да бутнете на рефера пак на ОТ и ще видим какво ще стане.
Re: Челси - Манчестър Ю
Ballancee написа:Значи през април има три мача между Челси и Юнайтед. Два на ''Олд Трафорд'' (за първенство и ШЛ) и един на ''Стамфорд Бридж'' . В Лондон ще ги бием поне с два гола разлика , във Манчестър ще ги хиксираме (1:1) и ще се класираме
Разсмиваш ме...стига писал глупости и давай реални прогнози...
Значи през април има три мача между Челси и Юнайтед. Два на ''Олд Трафорд'' (за първенство и ШЛ) и един на ''Стамфорд Бридж'' . В Лондон ще ги бием поне с два гола разлика , във Манчестър ще ги хиксираме (1:1) и ще се класираме
Приятелю явно си в еуфория след жребия ...но само да ти поясня че мача за първенството е на:
07/05/11 PRL Manchester United 17 : 00 Chelsea
А прогнозите точно в момента са излишни защото има много време до мачовете

Deluxx написа:Ballancee написа:Значи през април има три мача между Челси и Юнайтед. Два на ''Олд Трафорд'' (за първенство и ШЛ) и един на ''Стамфорд Бридж'' . В Лондон ще ги бием поне с два гола разлика , във Манчестър ще ги хиксираме (1:1) и ще се класираме
Аз какво да направя ,че си фен на Юнайтед и не ти отърва ?!
					Последна промяна от Ballancee на 18 мар 2011 13:45, променено общо 1 път.

Ballancee написа:Deluxx написа:Ballancee написа:Значи през април има три мача между Челси и Юнайтед. Два на ''Олд Трафорд'' (за първенство и ШЛ) и един на ''Стамфорд Бридж'' . В Лондон ще ги бием поне с два гола разлика , във Манчестър ще ги хиксираме (1:1) и ще се класираме
Аз какво да направя ,че си фен на Юнайтед и не ти отърва ?!
Незнам на какво се дължи тази твоя прогноза явно е равенството срещу Копенхаген....Ще видим какво ще става.Твойте прогнози ще си ги запиша някъде и когато се изиграят двата мача ще ги публикувам:) Манчестър Ю ще продължи напред в ШЛ.Без да давам някакви необосновани прогнози като теб
Хаха как си я помните 2008ма   Отстраняването на Юнайтед изглежда реалистично,макар и не мн сигурно,но Челси да спечели Шампионска Лига вече си е фантастика.И преди да сте се разхейтвали,не казвам че Челси е слаб,а че винаги по нещо не им стига:)
 Отстраняването на Юнайтед изглежда реалистично,макар и не мн сигурно,но Челси да спечели Шампионска Лига вече си е фантастика.И преди да сте се разхейтвали,не казвам че Челси е слаб,а че винаги по нещо не им стига:)

Отстраняването на Юнайтед изглежда реалистично,макар и не мн сигурно,но Челси да спечели Шампионска Лига вече си е фантастика.И преди да сте се разхейтвали,не казвам че Челси е слаб,а че винаги по нещо не им стига:)
 Отстраняването на Юнайтед изглежда реалистично,макар и не мн сигурно,но Челси да спечели Шампионска Лига вече си е фантастика.И преди да сте се разхейтвали,не казвам че Челси е слаб,а че винаги по нещо не им стига:)Re: ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю
Аз не мога да разбера защо слагате Челси като изявен фаворит в двубоя?  Някъв невероятен сезон ли правят кво? Досега с кви съперници играха? Манчестър е лекия фаворит в сблъсъка,но нищо не се знае
 Някъв невероятен сезон ли правят кво? Досега с кви съперници играха? Манчестър е лекия фаворит в сблъсъка,но нищо не се знае  Изказванията, че едва ли не Челси са класа над Манчестър са лееееееко пристрастни!
 Изказванията, че едва ли не Челси са класа над Манчестър са лееееееко пристрастни! 
Обеснявам защо Манчестър са лек фаворит по простата причина, че реванша е в Манчестър най-малкото!

Някъв невероятен сезон ли правят кво? Досега с кви съперници играха? Манчестър е лекия фаворит в сблъсъка,но нищо не се знае
 Някъв невероятен сезон ли правят кво? Досега с кви съперници играха? Манчестър е лекия фаворит в сблъсъка,но нищо не се знае  Изказванията, че едва ли не Челси са класа над Манчестър са лееееееко пристрастни!
 Изказванията, че едва ли не Челси са класа над Манчестър са лееееееко пристрастни! 
Обеснявам защо Манчестър са лек фаворит по простата причина, че реванша е в Манчестър най-малкото!

Последна промяна от runnersa на 18 мар 2011 14:01, променено общо 1 път.

Незнам на какво се дължи тази твоя прогноза явно е равенството срещу Копенхаген....Ще видим какво ще става.Твойте прогнози ще си ги запиша някъде и когато се изиграят двата мача ще ги публикувам:) Манчестър Ю ще продължи напред в ШЛ.Без да давам някакви необосновани прогнози като теб
Как незнаеш ? 2008г. е достатъчно силен атестат за това ,че Челси ще си отмъсти това малък факт ли е ?!
Запиши каквото си пойскаш, Манчестър Ю ще продължи само ,че не тази година.