Дано не проспим първата част - без Кабай трябва да ги смажем в центъра и да бием без проблеми - 2:0 звучи добре
По принцип тия калитари винаги ни мъчат и ни бият нерядко, така че трябва да се подходи максимално концентрирано към мача!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
dreben23 написа:Челси ще бие 3-1.
[offtopic]Играта не е чак толкова убедителна, гледах каква паника беше срещу Сити, въпреки че тоя мач го познах, че ще е за Челсии Нюкасъл не е съвсем трагедия. За последните пет мача като гост, свраките имат три победи и едно равенство. Смели прогнози давате.[/offtopic]
dreben23 написа:[offtopic]Играта не е чак толкова убедителна, гледах каква паника беше срещу Сити, въпреки че тоя мач го познах, че ще е за Челсии Нюкасъл не е съвсем трагедия. За последните пет мача като гост, свраките имат три победи и едно равенство. Смели прогнози давате.[/offtopic]

Stahlgewitter написа:dreben23 написа:[offtopic]Играта не е чак толкова убедителна, гледах каква паника беше срещу Сити, въпреки че тоя мач го познах, че ще е за Челсии Нюкасъл не е съвсем трагедия. За последните пет мача като гост, свраките имат три победи и едно равенство. Смели прогнози давате.[/offtopic]
![]()
![]()
![]()
Ти какво си пушил докато си гледал мача и сигурен ли си,че нямаш предвид Тотнъм срещу Сити.И въобще сигурен ли си,че въобще си гледал мач?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта