АНКЕТА: Рафа Бенитез или Роберто ди Матео?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

АНКЕТА: Рафа Бенитез или Роберто ди Матео?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: АНКЕТА: Рафа Бенитез или Роберто ди Матео?

Мнениеот rhaegar » 16 апр 2013 16:01

doktora25 написа:Много ми е интересно какво ще кажат всички защитници на Рафа, ако Челси изпадне от топ 4 или не спечели ЛЕ. То самият факт, че единият е испанец, а другият - италианец е достатъчен, за да се сравнят качествата им. Роберто може да не е най-подходящият вариант за Челси, но е с класи над Рафа. Убеден съм, че след края на сезона и Бенитез ще си вземе година почивка, уморен от треньорската професия. :lol:
[offtopic]Стискам палци на Челси за лигата.[/offtopic]

Той добре си беше взел почивка, ама от къде на Роман му скимна да го върне :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Joleco
Контакти:

Мнениеот Joleco » 16 апр 2013 16:04

Напук на всички хейтъри Рафа има голям шанс да води отбора за дълго. Моуриньо ако не се върне, то това ще стане. В момента няма по добър вариант от Рафа, като изключа Моуриньо и то не че е по голям треньор, а просто си има недовършена работа и трябва да се върне. За хейтърите остава да се молят да спечели шампионската лига, ако я спечели, според мен със сигурност ще се върне
Oscar Mata Hazard Torres MOSES

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 16 апр 2013 16:28

Роберто взе готов отбор и стана шампион. Започна нов сезон и се оцапа.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 апр 2013 17:49

Да се сравнява треньор с парашутист не е удачно

The Tulip
Контакти:

Мнениеот The Tulip » 16 апр 2013 19:16

И двамата не бяха и не са подходящи за Челси. Това, че си част от миналото на "сините" не те прави автоматично подготвен да водиш отбор с амбиции далеч над класиране в ЛЕ. Ди Матео, ако се замислите стана първия тренер от ерата Абрамович който изхвърча от групите на ШЛ, без да класира отбор в следващата фаза на турнира. Единствен!!! Може да направите анкета- кой има по голяма заслуга за ШЛ- ветераните или ДМ? Единственото което направи- да остави ветераните да си изпеят песента, на инат, заради подценяване на другите, с късмет (който преди, когато Челси мачкаше, такъв липсваше). Когато трябваше да проведе подготовка и започна сезона, Челси беше катастрофално зле. Всеки нормален фен би го признал. Изоставане в първенството, крах в ШЛ. Млад, неопитен, объркан. Повече негативи отколкото позитиви. Абрамович щеше да го махне още лятото, но се оказа в небрано лозе с дубъла на Челси и го остави.

Бенитес- на фона на ДМ е академик в професията. Но това не пречи, да е погрешния избор. Външен елемент, публиката не го прие. Част от играчите също. Т.е. имаме съпротива още преди да е поел отбора. И тези ротации... съсипа Интер с тях, заради тях Пуул объркаха не един свой сезон в който можеха да вземат повече. Сега е същото. В Челси няма постоянство и няма да има. Поне не с тази тактика и стратегия. Всъщност, останах изненадан, че испанеца се съгласи да добута сезона на сините, без гаранция, че ще остане. По принцип рядко треньор с име в бранша би се съгласил на такива условия. Ако някой ми даде пример с Хидинк, нещата не са идентични. Холандеца даде ясно да се разбере, че няма да поеме Челси дългосрочно. Докато Бенитес иска, но няма да му се получи- вероятно.
Последна промяна от The Tulip на 16 апр 2013 23:30, променено общо 2 пъти.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 16 апр 2013 22:22

Все ми е тая. ;)

Потребителски аватар
venelin1984
Контакти:

Мнениеот venelin1984 » 16 апр 2013 22:39

РДМ не е треньор за мене , лидерите на тима го командваха.това се видя в първенството и отпадането му в Шампионската лига още в групите.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 апр 2013 22:55

За феновете на Челси Ди Матео винаги ще стои над Рафа. Клубна легенда, треньорът извел ги до първа ШЛ. За мен Рафа като специалист е много по-добър от Ди Матео, даже няма място за сравнение между двамата. Единият похарчи 100 млн. , за да отпадне в групите на ШЛ (в най-тежката група все пак), Рафа с наличното и Демба Ба почти сигурно е в топ 4, най-вероятно на финал в ЛЕ и отпадна не без помощ от съдията за ФА. Проблемът на Рафъс е, че се захваща с отбори, които са в процес на смяна на поколенията (Интер, Челси) отбори към които винаги има високи очаквания и това му яде главата.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 апр 2013 06:44

Рафа Бенитез е един безобразно слаб треньор . Испанският Илиян Илиев е той . :evil:

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 17 апр 2013 10:24

sandi74 написа:Все ми е тая. ;)

Като ти е все тая защо четеш тука и пишеш?! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Върни се в “Челси”