Сър Роберто Ди Матео

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Re: Сър Роберто Ди Матео

Мнениеот Neftochimic1892 » 20 май 2012 02:46

Ливърпул през 2005 имаха по-класни футболисти от тези на Челси сега .. :)

Joleco
Контакти:

Мнениеот Joleco » 20 май 2012 02:53

Добре а според теб какво реално направи днес той, тоя треньор? За какво играхме буквално -1 с тоя Бъртранд? Защо не пусна поне Есиен, така и така сме 11 греди. Каква е тая смяна, Торес когато мача е свършил. Ако не беше чудото на сър Дрогба ??? Ако не беше влязал тоя гол. Помисли малко 90 минути, най слабия мач за мен в ШЛ. Тежко ми е да го говоря, но е истина. Дай да мълча и да се заблуждаваме. Тактики мактики... 1 късмет на сър Дрогба. При 7 минути до края неможе и да реагира вече. Разочарован съм много. Спирам да пиша да се радвам и да не мисля, но истината е че такова чудо 1 път става, при такъв слаб мач, без грам мисъл за атака...... грам мисъл нямаше даже за контри. Просто има големи дупки отбора в средата и така нема стане, трябва нови, а не некви бъртранди и тем подобни
Oscar Mata Hazard Torres MOSES

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 20 май 2012 04:30

Joleco написа:Добре а според теб какво реално направи днес той, тоя треньор? За какво играхме буквално -1 с тоя Бъртранд? Защо не пусна поне Есиен, така и така сме 11 греди. Каква е тая смяна, Торес когато мача е свършил. Ако не беше чудото на сър Дрогба ??? Ако не беше влязал тоя гол. Помисли малко 90 минути, най слабия мач за мен в ШЛ. Тежко ми е да го говоря, но е истина. Дай да мълча и да се заблуждаваме. Тактики мактики... 1 късмет на сър Дрогба. При 7 минути до края неможе и да реагира вече. Разочарован съм много. Спирам да пиша да се радвам и да не мисля, но истината е че такова чудо 1 път става, при такъв слаб мач, без грам мисъл за атака...... грам мисъл нямаше даже за контри. Просто има големи дупки отбора в средата и така нема стане, трябва нови, а не некви бъртранди и тем подобни

БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ ,ТИ ЗАСЛУЖАВАШ .АВБ-ЗА ТРЕНЬОР И ДА ВИ БИЯТ ВСИЧКИ
В СЪВРЕМИНИЯ ФУТБОЛ НЕ ВСИЧКО Е ТАКТИКА И КРАСИВА ИГРА -ПЕНИЗА Е ДА ВЛЕЗНЕШ В СЪРЦАТА НА ФУТБОЛИСТИТЕ И ТОВА ЩЕ ТИ ДОНЕСЕ ДОСТА ПОВЕЧЕ УСПЕХИ ,А ДНЕСКА ТОЗИ ТРЕНЬОР НАПРАВИ ТОВА КОЕТО ДРУГИ НЕМОЖАХА ИЛИ НЕ РАЗБРАХА-ПАРКИРАШ СИ РЕЙСЧЕТО ПРЕД ВРАТАТА И СИ ОТНАСЯШ КУПАТА ВКЪЩИ ,А КОЙ КАК ИГРАЛ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ВАЖНОТО Е КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 20 май 2012 05:46

vladi4a80 написа:Не съм фен на Байерн, но това е най-грозно играещия шампион на Европа! Не се заяждам, това е мое виждане и не искам да го налагам на никой, просто го отбелязвам! Друг е въпроса, че понякога тази тактика е печеливша!!!

Ситуацията не е по-различна от 2005. Следващия сезон Челси ще отпадне между Осмифинал и Полуфинал. И тогава Европа ще има заслужил шампион. Под заслужил имам предвид такива като МЮ, Барселона , Интер... клубове които биеха сичко по пътя си и спечелваха и първенства и трофеи. Сегаа Челси както Левърпул 2005 станаха шампиони някак междо другото. Те са си слаби. Тука им помогна само и единсвено СЪДБАТА. За гаврата с тях на полуфинала с Брселона , Дузпата от предната година... еи тия неща през 2012 ги направиха победители. ДААА за пред човека като индивид с неговите разбирания Дрогба , Чех и КО. спечелиха финала НО в деиствителност това беше признак , че съществува СЪДБАТА, РАЗУМА, ГОСПОД или както го наричати там. Баланс във Вслената драги ! Барселона би греди до откат пропуска, Бавария също и накрая Челси победи...
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 май 2012 07:34

Пишете си каквото си искате,не ми пречите 8-) Аз съм фен на този клуб от 1994-1995 г.Не заради успехите му,а заради играта му.Относно до това дали е заслужено или не...няма по-заслужена купа от тази :!: Къде го видяхте този късмет,аз не мога да разбера :roll: Мога да давам десетки примери 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 20 май 2012 07:46

vladi4a80 написа:Не съм фен на Байерн, но това е най-грозно играещия шампион на Европа! Не се заяждам, това е мое виждане и не искам да го налагам на никой, просто го отбелязвам! Друг е въпроса, че понякога тази тактика е печеливша!!!

Само че историята ще запомни Челси като победител в ШЛ, а начина по който го е направил няма... 8-)
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 20 май 2012 09:13

mormona написа:Ситуацията не е по-различна от 2005. Следващия сезон Челси ще отпадне между Осмифинал и Полуфинал. И тогава Европа ще има заслужил шампион. Под заслужил имам предвид такива като МЮ, Барселона , Интер... клубове които биеха сичко по пътя си и спечелваха и първенства и трофеи. Сегаа Челси както Левърпул 2005 станаха шампиони някак междо другото. Те са си слаби. Тука им помогна само и единсвено СЪДБАТА. За гаврата с тях на полуфинала с Брселона , Дузпата от предната година... еи тия неща през 2012 ги направиха победители. ДААА за пред човека като индивид с неговите разбирания Дрогба , Чех и КО. спечелиха финала НО в деиствителност това беше признак , че съществува СЪДБАТА, РАЗУМА, ГОСПОД или както го наричати там. Баланс във Вслената драги ! Барселона би греди до откат пропуска, Бавария също и накрая Челси победи...

Е това е най-смисленото и обосновано мнение в темата! Не знам дали това се дъли на Бог или някакъв Разум, но нещата са така действително, всичко друго е чесане на езици и фенски пристрастия!
Изображение

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 20 май 2012 09:17

"Челси" победиха. С тактика, съобразена с потенциала, с възможностите на съперника. "Байерн" разочароваха. Както се казва в един стар виц "върнаха тапата на шампанското". Отново... След грешки на треньора и някои от основните състезатели.
Кой е отбор е бил по-добър, какви качества притежават треньорите...Всеки има право на мнение!

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 20 май 2012 09:18

Какъв Ди Матео, Дрогба сам извади мача, докато другите се подпичкваха.
Един картоф, една чорба, един коптор!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 20 май 2012 09:34

не знам какво да кажа за треньора, в тоя мач старите песове играха за себе си и за историята и то основно Дрогба, нищо няма да бъде същото, дори едва ли някога Челси ще излезе пак в тоя състав, а относно това дали е заслужено, че кое в играта на Баерн беше както трябва то само с тичане и натискане не става , трябва и акъл

Върни се в “Челси”