Мнениеот 0007 » 22 сеп 2014 12:22
Аз съм фен на играта,не на резултатите.Един хубав футбол през целия сезон може да ми донесе повече радост от една титла.Изхарчихме стотици милиони в последните години,имаме не по-лоши играчи на хартия от Ман Сити,че даже и през този сезон уж нашите са в по-добра форма.При условие,че се изсипват толкова милиони за атакуващи играчи,се очаква да можем да се надиграваме с всички.Аз не си спомням Сити да са дошли на Моста и да са се бранили по този начин.Байерн в двете поредни години Хайнкес имаха ли такива мачове? Не.Сега ще кажете как ние не сме същата машина,бла-бла.Само дето Жозе е вече втора година при нас,взе си нужните играчи,има ПРЕДОСТАТЪЧНО класа.И въпреки всичко излизаме и играем като средняк.Моуриньо за мен показва,че ако излезе да играе футбол,ще бъде победен.Ако не беше така,нямаше да играем по този начин.Значи сам той признава,че не можем да се надиграваме с тях и че те са по-силни от нас.Ама вие продължавате с това лисица,та лисица.Само че имаше още през първото полувреме възможности да ни вкарат,да не говорим в началото на второто.А с вкарването на Оби трудно щяхме да обърнем ако ни бяха вкарали.
Още сега ви казвам - ако стигнем до сериозен противник в ШЛ,независимо на каква фаза,и ако като гост играем по този начин,ще отпаднем.Ако щете ме плюйте,аз така ги виждам нещата.Не харесвам страха и предпазливостта във футбола,харесвам баланса.Ние нито вчера,нито срещу Атлети,нито срещу Юнайтед,нито срещу Ливърпул в гостуванията имахме баланс.Помните ли ни полуфиналите с Ливърпул за ШЛ? При това тогава мачкахме всичко живо в Англия.Е,при Хидинг те бяха фаворита,но ние излезнахме да играем футбол и затова и продължихме.
Само за уточнение - трансферите са чудесни(поне засега),подобряваме се срещу малките отбори,играем по-открито.Единственият ми упрек е поведението в такива мачове,което не отива на отбор с претенциите на Челси.Така не се печелят фенове и симпатии,съжалявам.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.