Челси-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Челси-трансфери и спекулации

Мнениеот rhaegar » 09 юни 2017 13:41

Марез не е надграждане, с нищо не е по-добър от настоящите ни играчи. Няма да донесе нещо, което сега нямаме. Единствената полза от него е широчина на състава. Извинявай, ама да ни обрулят лисугерите 40м и на него да му даваме към 120к на седмица, за да влиза за Мики Маус и срещу изпадащите, мерси, ама няма нужда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 10 юни 2017 20:13

Преди 2 седмици и повече свърши сезона,а при нас нищо не се прави относно трансферите.Май вече,е почти сигурно,че ще подпишем с Багайоко,но трябват още доста попълнения.След раздялата с Бегович,ще ни трябва и вратар,защитник на мястото на Тери и алтернативи или дори заместници на Моузес и Алонсо.За нападателите и там може би Лукаку,ще е единия,но ако Коща напусне,ще трябва да търсим и втори задължително.Другите вече направиха по 2-3 трансфера,ние отново чакаме. :evil:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 11 юни 2017 00:32

Нещо тия 100 милиона за Лукаку хич не ме кефят :| Толисо май го изтървахме и явно ще взимаме Бакайоко,но и двата уж сигурни трансфера не ми изглеждат като чак такъв ъпгрейд на сегашното положение.Link up play-я на Лукаку поне от това,което съм гледал,не ми изглежда много по-добър от този на Костов.В центъра пък ни липсва по-креативният играч,който да има усета и качествата да подава между линиите на противника и освен ако Конте не заложи на 3-5-2 с Бакайоко,Канте и Фабрегас,то не виждам как надграждаме с такъв трансфер.
Иначе се пише за Алвеш,Бонучи и Сандро,но трансфер на титуляр от Юве за мен е в сферата на фантастиката.Нападател май втори няма да взимаме,а и с тия 100 милиона не знам колко пари ще трябва да пръснем ако искаме такъв. :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 12 юни 2017 23:33

дотук някак си не ми харесват тези трансферни слухове ...
първо Мората в Юнайтед, Моуриньо ще удари джакпота с него, чудя се защо не натискаме за него.
Уж Конте го искаше ... какво стана, ма..а му ?
Мората е бъдеща голяма звезда на световния футбол.

Лукаку в Челси ще бъде една огромна грешка, която ще ни струва много много пари.

Изпускаме и Алексис , който май ще поеме към Сити

И какво ще вземем, за да надградим ... слуховете не водят нищо добро в Челси към днешна дата.

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 13 юни 2017 11:58

Здравейте след зимния ми сън :)

Усещам трансферно напрежение хахах!
Първо недоумявам защо има негативни коментари по отношение на Лукаку? За мен това е най-добрият нападател във Висшата лига, а тепърва има и да надгражда.
Второ...има огромна разлика между това какво иска Конте и това какво е реално да получи. Все пак има фактори като трансферни суми, желания на играчите, конкуренция между топ клубовете. Ако всичко зависеше на 100% от него, вече щяхме да сме обявили: Бонучи, Алекс Сандро, Верати, Алексис и Лукаку...за жалост обаче, от изброените ще вземем само Лукаку. Вместо Бонучи ще си върнем Кристенсен или най-много да купим Върджил от светците, вместо Алекс Сандро, най-вероятно ще вземем някое младо бекче от Франция или Германия, вместо Верати ще вземем Бакайоко, а вместо Алексис ще вземем Дембеле от Селтик или Марез.

Реално, не се знае дали алтернативните варианти няма да се окажат дори по-сполучливи...
Чакаме развръзката...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 юни 2017 12:26

Nomer_9 написа:Здравейте след зимния ми сън :)

Усещам трансферно напрежение хахах!
Първо недоумявам защо има негативни коментари по отношение на Лукаку? За мен това е най-добрият нападател във Висшата лига, а тепърва има и да надгражда.
Второ...има огромна разлика между това какво иска Конте и това какво е реално да получи. Все пак има фактори като трансферни суми, желания на играчите, конкуренция между топ клубовете. Ако всичко зависеше на 100% от него, вече щяхме да сме обявили: Бонучи, Алекс Сандро, Верати, Алексис и Лукаку...за жалост обаче, от изброените ще вземем само Лукаку. Вместо Бонучи ще си върнем Кристенсен или най-много да купим Върджил от светците, вместо Алекс Сандро, най-вероятно ще вземем някое младо бекче от Франция или Германия, вместо Верати ще вземем Бакайоко, а вместо Алексис ще вземем Дембеле от Селтик или Марез.

Реално, не се знае дали алтернативните варианти няма да се окажат дори по-сполучливи...
Чакаме развръзката...

Плюс на всичко написано е и това,че скъпите и качествени играчи няма гаранция биха паснали в даден клуб ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 13 юни 2017 14:10

и какво му харесвате на Лукаку ?
нападателят, с най-лошо първо докосване в цялата Висша лига
човек-консуматор в отбор като Евертън, естествено, че там ще е звезда с доста голове, но в Челси ?!

Коста е една идея по-добре от Лукаку.

Моя фаворит беше Мората, но други хора ще му се радват от догодина.
Все пак, добре, че отива при Моуриньо, няма да развие пълния си потенциал при този треньор :) :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 юни 2017 14:14

yasen написа:и какво му харесвате на Лукаку ?
нападателят, с най-лошо първо докосване в цялата Висша лига
човек-консуматор в отбор като Евертън, естествено, че там ще е звезда с доста голове, но в Челси ?!

Коста е една идея по-добре от Лукаку.

Моя фаворит беше Мората, но други хора ще му се радват от догодина.
Все пак, добре, че отива при Моуриньо, няма да развие пълния си потенциал при този треньор :) :)

Луд оня ден срещу Естония :lol: :lol: Като от гардероб се удря топката :mrgreen:

http://www.sportbible.com/football/news-fails-watch-romelu-lukakus-highlights-vs-estonia-go-viral-20170610
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2017 15:48

Мен в Лукаку доста неща ме притесняват-споменатото първо докосване, понякога прави елементарни пропуски, в големите мачове е абсолютна нула, цената му е многократно завишена. Ако трябва да избирам между него и Коста, в 99 от 100 случая ще избера Диего. Единственият му сериозен плюс е, че е по-млад и има накъде да развива играта си.

За пореден път работата по трансферите ни е потрес. Сити вече се подсилват, Юнайтед също работят на пазара, дори и Ливърпул, въпреки че се изложиха като кифладжии с Ван Дайк и не могат да се спазарят за Салах вече 2 седмици, поне се опитват да вземат целите си. При нас дори не се и спекулира усилено за някой, освен че сме в клуба на "обичайните заподозрени" за играчи, готови да сменят клуба си, но само толкова.

Последното трансферно лято, в което наистина си свършихме работата добре и рано, беше преди 3 години. През миналото имахме късмет, че панически deadline deals като Давид и Алонсо паснаха на отбора, но това не е гаранция, че отново ще се случи. Доста имаме да подобряваме, а дори не сме и започнали.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 юни 2017 16:47

Само да отбележа, че все пак трансферния прозорец отваря на 1 юли ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Челси”