На мен и днес ми хареса през първото полувреме. Имаше 3-4 скоростни атаки, от които трябваше да вкараме поне 1! Не знам как оценявате представянето на тимът? Аз лично го правя така:
- спрямо моите очаквания
- спрямо развитието на срещата
- спрямо крайния резултат
- спрямо бъдещето
Това за стилът на игра и, че Роби можел само дефанзивно е някаква огромна глупост. Нали той беше виновен на Свирчо и заради него играехме офанзивно

Играхме с/у съперници, които през миналата година ни биеха и надиграваха. Първи сме. Да, има проблеми в играта, но чак толкова да храните Роби е обидно и неприемливо! Другите отбори да не играят нещо повече? И малко повече уважение към съперниците ни! Играеш колкото ти се позволи. Това са ни възможностите! Сега почва сезонът, а вие вече режете глави! Жалкарска работа. Като зацикли отбора пак ще останат 2-3 във форума, а при някой финал ще се върнат верните фенове "щото за финала е най-важно да се подкрепя отбора". СМЕШНО Е! Да, не играем кой знае какво, но не е толкова зле колкото го изкарвате. Резултатите го показват! Вярата в отбора я виждаме. Разбиха ни Атлетико М, днес не бихме и ае чао! Махаме Роби, а още не са дебютирали всички нови... Циври се за любимци с двуцифрен брой мачове за ЧЕЛСИ, а механично се плюят двама-трима. И аз съм ядосан от днешния мач, но това не е повод да се плюе по отбора и още повече по дадени личности от него!