Челси - Суонзи / 13.09.2014г. / 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Суонзи / 13.09.2014г. / 17:00ч.
А така, аз го гледах по някаква руска и NBC, които нямат нищо общо с английските. Играта по-рано в темата каза, че го е гледал с испански коментар
То излиза че само за нас за забранени мачовете от 17:00 часа 
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
- Santiago Munezz
- Контакти:
rhaegar написа:Rafa написа:riak4 написа:Joleco написа:Абе защо не дават мачовете на Челси тея боклуци от Диема? Неможе един мач да изгледа човек в 1 месец. Няма ли някоя истинска телевизия с достатъчно канали да вземе лигата, писна ми от тея малоумници.
Защото имат забрана от Англия.
Аз съм склонен да не им вярвам много, много
И аз, щото по разните сръбски, турски, руски и какви ли не телевизии си дават мачовете.
Ами по моята кабеларка има едни тестови канали,там винаги си излъчват мачове от Англия от 17 часа,проблема май си е в диемаджиите!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Santiago Munezz
- Контакти:
Rafa написа:После Смута и кюстендилския младенец ще ми говорят за Суарез и Агуеро
Rafa написа:smoothc написа:Винаги съм се чудел,кой е по-коварен в наказателното поле:Луис Суарес или Серхио Агуеро
И двамата са като новоизлюпени чавдарчета, пред Диего Коща
Той смута много се беше активизирал в първите 20-тина минути от нашия мач
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Stahlgewitter
- Контакти:
ЧЕСТИТА ПОБЕДА!
Не гледах първите 70 мин,защото бях на работа,но останах доволен от останалата част от мача.
Не гледах първите 70 мин,защото бях на работа,но останах доволен от останалата част от мача.

Santiago Munezz написа:Rafa написа:После Смута и кюстендилския младенец ще ми говорят за Суарез и Агуеро
Rafa написа:smoothc написа:Винаги съм се чудел,кой е по-коварен в наказателното поле:Луис Суарес или Серхио Агуеро
И двамата са като новоизлюпени чавдарчета, пред Диего Коща
Той смута много се беше активизирал в първите 20-тина минути от нашия мач
Смучко е симпатяга
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Честита победа първо!
Второ,гледам,че коментирате моя милост,което е доста странно на фона на хубавата победа,която Челси постигна,но...вие си знаете най-добре
Дайте да си дойдем на думата и да детайлизираме по-важните неща,които на фона на високата резултатност сякаш остават и на по-заден план,но в един момент със сигурност ще повлияят кардинално върху ситуацията.
1.Липсата на ротации от страна на Жозе Моуриньо.
2.Как е възможно,Челси да допуска толкова голове и то само за 4-кръга?
3.Тези оувъри са доста нетипични за Челси и Жозе Моуриньо,което(за мен лично) е индикатор,че нещо не е както трябва(звучи абсурдно на фона на +12-те точки и 16-те гола).
*Диего Коща започва страхотно сезона,но все пак е по-важно как ще го завърши,нали така?
Колкото до сравнението между него и Суарес/Агуеро,..доста път има да извърви в Премиършип,докато достигне до техният статус и постижения!
Второ,гледам,че коментирате моя милост,което е доста странно на фона на хубавата победа,която Челси постигна,но...вие си знаете най-добре
Дайте да си дойдем на думата и да детайлизираме по-важните неща,които на фона на високата резултатност сякаш остават и на по-заден план,но в един момент със сигурност ще повлияят кардинално върху ситуацията.
3.Тези оувъри са доста нетипични за Челси и Жозе Моуриньо,което(за мен лично) е индикатор,че нещо не е както трябва(звучи абсурдно на фона на +12-те точки и 16-те гола).
*Диего Коща започва страхотно сезона,но все пак е по-важно как ще го завърши,нали така?
Колкото до сравнението между него и Суарес/Агуеро,..доста път има да извърви в Премиършип,докато достигне до техният статус и постижения!
smoothc написа:Честита победа първо!
Второ,гледам,че коментирате моя милост,което е доста странно на фона на хубавата победа,която Челси постигна,но...вие си знаете най-добре![]()
Челси не започва за първи път колебливо в защита, което не е изненада. Разликата този сезон е, че успяваме да вкараме повечето положение, а и по-важното, че основно нападателите ни вкарват головете.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Откъдето и да погледнеш(най-вече за стила на Жозе Моуриньо) 4-мача/16-гола и 4-мача/6 гола...си е доста парадоксално явление 
Ти защитата ни не я мисли.
Ако Моу не я оправи, то кой? Важно беше да се види подобрение в атаката. Хем за самочувствието на отбора, хем специално за това на Коста. 
Готов съм да се обзаложа, че още в мача срещу Сити ще видиш познатата ни стабилност в защита. Това, заедно с увереността ни в атака, която придобихме, създават предпоставки за повторение на сценария от миналия сезон на Етихад Стейдиъм.
Готов съм да се обзаложа, че още в мача срещу Сити ще видиш познатата ни стабилност в защита. Това, заедно с увереността ни в атака, която придобихме, създават предпоставки за повторение на сценария от миналия сезон на Етихад Стейдиъм.
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]
Манчестър Сити със сигурност няма да допуснат второ поредно поражение на "Етихад"(лично мнение).