Челси - Нордселанд, Сряда 05.12.2012г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Re: Челси - Нордселанд, Сряда 05.12.2012г., 21:45ч.

Мнениеот MQplaya » 06 дек 2012 00:28

За феновете на Челси - спокойно,можеше и да е по-зле.Вижте Сити - нямаха нито една победа в групите.

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 06 дек 2012 00:31

Много хора най-накрая си отдъхнаха, че Челси няма да тормози техните любими отборчета напролет. Живи и здрави да сте!

Пирова победа, но това се очакваше. Ако някой си е мислел, че Шахтьор ще бие Юве, явно е живял в заблуда. Имаше тръпка в мача, особено през първата част, когато бяха трите поредни дузпи за колко... десетина минути?!? Лига Европа не ме интересува. По-важното е Челси да се върне в борбата за титлата, но не и със Сервитьора. Той няма подход в първенство като Висшата лига и ако го запазят до пролетта, ще се борим за 4-тото място.

Много съм доволен от Еден Азар, Хуан Мата и Ориол Ромеу. Най-силните днес. Както и великия Гари Кейхил.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 дек 2012 00:33

Giggs написа:Защото е подфорум за футбол,а темата за мача е Челси-Нордселанд,а коментарите ги виждаш сам(Барса,Юнайтед,Юве,Барса... :lol: ).Надали има повече от 50% за мача в темата.Аз комплекси към Челси,мислиш ли? :lol: :mrgreen:

Немога да знам кой-какво изпитва към Челси без да го е споделил.
Някои си казват директно, други премълчават ...

Просто отбелязах факта, че доста фенове на различни отбори писаха мнения, без да са конкретно по-темата.
Това едвали ги прави всички комплексари ...

А и по-назад провокациите безпричинно започнаха от фенове на отбор, който често сърба попарата на Челси ...
Мислиш ли, че НИЕ имаме "комплекси" от тях ... :lol:

Някои хора ако не ни провокираха, нямаше дори да ги забелязваме ... тях и отборите им, включително.
Дето има една приказка - "как да ги забравим, като неможем да ги запомним". ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 дек 2012 00:33

Ако говорим чисто в спортно-технически аспект, то мнението ми към колегата, че Юнайтед нямат качества за нещо голямо в турнира, си има покритие.
Така или иначе сега това не е тема на разговор, но обещавам да намина някой път във форума на Юнайтед и да споделя мотивите си за това твърдение.

Уважавам позицията ти,но мисля че в едно нещо бъркаш и то доста сериозно-
Юнайтед нямат качества за нещо голямо в турнира,

Извинявай,но точно за Юнайтед да се твърди подобно нещо е...нещо повече от обида,крайно неуважение и липса на трезва оценка!
Добре си дошъл във форума на Юнайтед,но дори и най-блестящият анализ и аргументи да изведеш в защита на теза си,горното изречение..маркира с червен кръст всичко,което ще напишеш :oops:

пп:Хубаво е понякога,да се вгледаме първо в себе си,и едва след това да даваме оценка за чуждите...

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 дек 2012 00:40

Много е тъпо да си правиш сметки какво ще стане напролет или догодина. И аз мога да кажа тая година Юнайтед взема требъл. Смешни сте просто като говорите така. Догодина ние ще се смеем ама сега това, ама сега онова. Уважавам мнението ви, но да си правите сметки за след 4-5 месеца е не смешно, а направо жалко ;) Като кажете - "ние ще се смеем последни" пък е върха. Нищо лично пак казвам. Изразявам си мнението. Успех в ЛЕ. :)
Изображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 дек 2012 00:47

smoothc написа:Извинявай,но точно за Юнайтед да се твърди подобно нещо е...нещо повече от обида,крайно неуважение и липса на трезва оценка!
Добре си дошъл във форума на Юнайтед,но дори и най-блестящият анализ и аргументи да изведеш в защита на теза си,горното изречение..маркира с червен кръст всичко,което ще напишеш :oops:

Е, що така ?
Така просто ще затвърдите мнението на всички, че там сте като сектанти ...
Не приемате аргументи и факти ... за вас Юнайтед са "най-добрите" и "Великите" ... Защото вие така казвате. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 06 дек 2012 00:49

THE G.A.M.E написа:
smoothc написа:Извинявай,но точно за Юнайтед да се твърди подобно нещо е...нещо повече от обида,крайно неуважение и липса на трезва оценка!

Е, що така ?
Така просто ще затвърдите мнението на всички, че там сте като сектанти ...
Не приемате аргументи и факти ... за вас Юнайтед са "най-добрите" и "Великите" ... Защото вие така казвате. :lol:

Aз също смятатм, че Ман Юнайтед няма качествата да стане шампион. Разбира се, много зависи и какъв ще е жребият за тях, но им пожелавам среща със Специалния.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 дек 2012 00:54

Keyser Soze написа:Aз също смятатм, че Ман Юнайтед няма качествата да стане шампион. Разбира се, много зависи и какъв ще е жребият за тях, но им пожелавам среща със Специалния.

Според мен игрово и като потенциал имат предимство над едва 2-3 тима от осминафиналистите ...

Незнам дали могат да се паднат със Шахтьор, но би-било много интересен сблъсък. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 дек 2012 00:55

Ще кажа нещо,което може да не се приеме на сериозно,но мисля че трябва да се знае:
[offtopic]2009-Загубен финал от Барселона,2010-Съкрушаващо отпадане от Байерн,2011-Загубен финал от Барселона,2012-Отпадане в груповата фаза
2013-Финал в Лондон.
Сър Алекс ще направи и невъзможното,за да спечели Шампионската лига този сезон ;)[/offtopic]

пп:Мотивацията е най-силното оръжие!

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 06 дек 2012 01:03

Пич, да си мислиш, че само играчите на Юнайтед имат мотивация да спечелят ШЛ е смешно. Погледни Ювентус, Реал Мадрид, Барселона, Байерн... Техните играчи и треньори да не би да нямат мотивация? Във висшата лига номерата на Чичарито да вкарва гол след като се изтърсил на терена при ритване на топката може и да минават, ама в Европа е друга работа. В предишните години Юнайтед имаше далеч по-качествени отбори, особено когато играеше Роналдо.
Аз лично много бих се радвал Борусия Дортмунд да спечели турнира.

Върни се в “Челси”