smoothc написа:Брат,разбирам че си афектиран,но при положение,че ти сам видя,че в Шампионската лига абсолютно всичко е възможно,просто не ти отива да говориш по този начин

За разлика от доста други,ние феновете на Юнайтед-адмирирахме спечелването на турнира от Челси!
И не за друго,а защото 1.Сме истински фенове на английския футбол 2.Уважаваме победителите.
Вярвам че ще ме разбереш, че нямам против феновете на Юнайтед ... Поне не към интелигентните такива.
Имам против самият отбор Манчестър Юнайтед ... И друг път съм го писал - всеки фен на Челси има това право.
Наистина съжалявам ако фенове на Юнайтед приемат лично отношението ми към отбора им, сигурно и те са си в правото ... Но аз разделям отношението си към феновете и отбора.
Сигурно и самият Клуб Ман. Юн. едвали имат вина за някои неща, но все пак има фактори там, дето ме дразнят ...
Ако говорим чисто в спортно-технически аспект, то мнението ми към колегата, че Юнайтед нямат качества за нещо голямо в турнира, си има покритие.
Така или иначе сега това не е тема на разговор, но обещавам да намина някой път във форума на Юнайтед и да споделя мотивите си за това твърдение.