Блякпул - Челси 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Neftochimic1892
- Контакти:
Re: Блякпул - Челси
Честита подеба : ) Жалко ,че торес не вкара .
Калу е виновен, че не познах крайния резултат
, но все пак много важна победа за Челси. Идва ред на Сити 
Като цяло заслужена победа макар ,че мача беше равностоен като цяло. Леко отпускане можеше да донесе шока на кръга. Но пък е нормално когато водиш с три (3) , чисти гола е нормално да има някакъв спад в играта. Добрата новина освен победата е ,че най-после се вижда ,че има дълбочина и широчина във състава. Що се касае до Торес този сезон ще му е като приспособлителен и едва идният може да се очаква голове и т.н.
мисля че контузията на Торес в момента е чисто психическа и му требва 1-2 гола за да започне да си възвръща самочувствието и да се превърне отново в голова машина..
-
Pride of London
- Контакти:
Честита победа на всички сини фенове !
А тоя Малуда - грозен черен мангал , лакома мръсна , ****** ! Закво не подаде на Торес ве ? Ша ми стреля от нулев ъгъл ! Нещасник !
Калу е същия , но като влезна веднага промени играта.Вкара скорост и динамика.
Доволен съм от победата , още веднъж честито на всички фенове на Челси !

А тоя Малуда - грозен черен мангал , лакома мръсна , ****** ! Закво не подаде на Торес ве ? Ша ми стреля от нулев ъгъл ! Нещасник !
Калу е същия , но като влезна веднага промени играта.Вкара скорост и динамика.
Доволен съм от победата , още веднъж честито на всички фенове на Челси !
-
THE G.A.M.E
Логична победа, постигната с не - кой знае каква игра.
По важното е, че разликата с първите три тима се скъсява ...
По важното е, че разликата с първите три тима се скъсява ...
Честита победа ,важни 3 точки и продължаваме да си възвръщаме формата - за мен няма значение кой е голмайстора днес или утре,важното е да вкарваме
Торес рано или късно ще се отпуши 

Честита победа на Челси и най - вече на Карло! Браво на Анчелоти! Ще видите, че този човек ще донесе още много радости на клуба, защото той е свикнал да го макчат в Милан и да доказва на Берлускони, че въпреки него може да успее. Така е, големите треньори се справят всякак и не се оплакват от страничните фактори като ощипани девойки.
Отборът ще набира още скорост. Доколкото съм запознат докрая на сезона има трудни мачове с Евертън и Юнайтед като гост и домакинството на Тотнъм. Но с тази вдъхновена игра трудно ще бъде спрян отборът от западен Лондон.
Сполука, Карло!
Отборът ще набира още скорост. Доколкото съм запознат докрая на сезона има трудни мачове с Евертън и Юнайтед като гост и домакинството на Тотнъм. Но с тази вдъхновена игра трудно ще бъде спрян отборът от западен Лондон.
Сполука, Карло!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
Pride of London
- Контакти:
Сега просто ни трябва много силна серия.Да бием Сити ,след тва си зимаме отложения мач с Бирмингам и ги оставяме да ни дишат прахта!И вече остава титлата ! Ако разликата се запаси 6 точки след победата над Бирмингам,Ман Утд имат визита на Емиратс,ако там паднат и ние си земем мача , разликата става 3 точки,и всичко ще се решава в директния мач , да не забравяме , че имат и визита на възродения Уест Хям.Все пак това са разсъждения,които много трудно могат да се превърнат в реалност.Не ни остава друго , освен да се надяваме 
Много тънки сметки стават по-реалистично сякаш е заставане на 3-то място и разбирасе добро представяне в Европа.