ПСЖ - Челси ; ШЛ ; 02.04.2014 ; 21:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ПСЖ - Челси ; ШЛ ; 02.04.2014 ; 21:45
Смяната на Жозе беше в Раниери стаил от 2004, пак във Франция. Тогава се издънихме по абсолютно същия начин.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

0007 написа:ПП Сега хейтърчетата,които налазват всеки път след загуба ще се появят,но ще им пожелая да си гледат тяхните отборчета,които или не са в ШЛ,или като нищо ще отпаднат.
Аз като видно хейтърче ще попитам защо след края на мача агитката на англичаните не запя любимата си песничка - ''Жозеее Моуриньо.. Жозе Моуриньо''

Така става когато се митологизира една фигура, която въпреки всичките си успехи си остава спорна

Последно ви гледах с Кристъл Палас, понеже ви бях пуснал 2-ка... Е с извинение, ама се скъсах да ви псувам отбора! Толкова безидеен и толкова немощен не съм го виждал скоро.
- blue_till_i_die
- Контакти:
Чех и защитата направиха ужасен мач. Какво стана с подредената и организирана игра в дефанзивен план през последните седмици? Чех днес беше много слаб.
Голът на Пасторе и и автоголът на Луиз са изцяло грешки на Чех.
Все пак мисля, че ще ги бием 4-1 на реванша
Ето'о трябва да се е оправил за реванша
Все пак мисля, че ще ги бием 4-1 на реванша

Офтопик:
-
- Контакти:
Браво на ПСЖ, Челси трагични направо, кви 4 гола виждате не знам на реванша, то освен Азар всичко друго е леш и пак леш
а и ПСЖ не са Наполи от преди 2 години, да не говорим, че тогава имахте Дрогба, реванша го виждам 1-1 или 2-2

а и ПСЖ не са Наполи от преди 2 години, да не говорим, че тогава имахте Дрогба, реванша го виждам 1-1 или 2-2

CSKA69 написа:0007 написа:ПП Сега хейтърчетата,които налазват всеки път след загуба ще се появят,но ще им пожелая да си гледат тяхните отборчета,които или не са в ШЛ,или като нищо ще отпаднат.
Аз като видно хейтърче ще попитам защо след края на мача агитката на англичаните не запя любимата си песничка - ''Жозеее Моуриньо.. Жозе Моуриньо''![]()
Така става когато се митологизира една фигура, която въпреки всичките си успехи си остава спорнаДа, ще ви го кажа ясно, без притеснение - тази вечер не Челси, а Жозе Моуриньо загуби мача.. Защо мисля така няма да се обяснявам, но нека феновeте на Челси сами да си направят изводите
добре, че си чорбар. Няма как човек да роди такава свинска мисъл.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- Keyser Soze
- Контакти:
blue_till_i_die написа:Чех и защитата направиха ужасен мач. Какво стана с подредената и организирана игра в дефанзивен план през последните седмици? Чех днес беше много слаб.
Все пак мисля, че ще ги бием 4-1 на реванша![]()
Да, голът на Пасторе е грешка на Чех, но не само, той е грешка на цялата защита. Виж за автогола на Луиз съм съгласен, че там основната вина е на вратаря. Аз не съм фен на Ето'о, но дано той да играе, а не Торес. Аз пък смятам, че на реванша ще бием с 3-0!
..........НЕЗАВИСИМО ОТ ДНЕС...................АЗ ВЯРВАМ В ОТБОРА СИ..........АЗ ВЯРВАМ,ЧЕ МОЖЕ ДА ГИ ОТСТРАНИМ.КАКТО КАЗА ПИЧА ПО-ГОРЕ МОУ ЩЕ ИГРАЕ В ХОЛА СИ...................

Е, то е ясно, че няма да се дадете без бой....реванша го виждам 2-1 или продължения, въпреки че Парижани са супер комплектовани, а и имат треньор, който знае как да пази резултат...друг е въпроса, че Моу не е свикнал да обръща такива мачове, но да видим....поне ще има драма и преди срядата 

Последна промяна от kingofpop на 02 апр 2014 23:56, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Какъв Жозе е загубил мача бе заблуден. Сигурно той им е дал инструкции да се влачат по терена, сигурно той е пуснал Торес като му е казал да не отиграе една топка като хората, сигурно е казал да нямат удар и свестна атака...
вината на Моу е 0(нула). Естествено, че смяната е логична и наложителна, защото се виждаше, че Челси трябва да СПЕЧЕЛИ тоя мач, защото ПСЖ са СЛАБИ. А аз се питам защо един такъв абонат за загуби на 8на финал 4върт финал трябва именно любимия ми отбор да му прави най големия успех в историята. Ще си говориме след седмици като ги хване някой в следващия кръг и ги отнесе като свинкя блажен вестник. Недопустимо е да отпаднеш от такъв анонимник.
вината на Моу е 0(нула). Естествено, че смяната е логична и наложителна, защото се виждаше, че Челси трябва да СПЕЧЕЛИ тоя мач, защото ПСЖ са СЛАБИ. А аз се питам защо един такъв абонат за загуби на 8на финал 4върт финал трябва именно любимия ми отбор да му прави най големия успех в историята. Ще си говориме след седмици като ги хване някой в следващия кръг и ги отнесе като свинкя блажен вестник. Недопустимо е да отпаднеш от такъв анонимник.
Oscar Mata Hazard Torres MOSES