ВЛ: Евертън - Челси | 12.09 14:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача:

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Re: ВЛ: Евертън - Челси | 12.09 14:45

Мнениеот Тони » 12 сеп 2015 17:09

Абсолютно, само си прочети мнението пак.

е това е определено малоумие, като знам за толкова изгонени и продадени играчи от него, а им беше дал твърде малко шансове, а сега на "любимците" по 90 мин. въпреки ужасната им форма.
да изброявам ли?! Иванович, Азар, Фабрегас, Коста ... Зума също е доста слаб и неадекватен, така и не мога да го харесам тоя.
той сменя Педро, а той беше най-активния в офанзивен план.

Говориш за играч №1 за миналия сезон, играчът с най-много асистенции в лигата и играчът, който вкара над 20 гола в дебютния си сезон. Иванович е посредствен, това дори ти можеш да го видиш, тук съм съгласен. Зума е невероятен за годините си и е бъдещето на Челси. Сега трябваше да предвидим като екстрасенси, че гореспоменатите ще са тотално извън форма и че сезон 15-16 ще е кошмар, още преди 3 години, та да се подготвим и да не гоним никой и да дадем много шансове.

И накрая гола на Матич бил случаен, понеже не си на кеф и единственото хубаво нещо в мача за нас трябва да се омаловажи. Това се нарича класа, а не случайност.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 12 сеп 2015 17:27

Очаквана загуба поне за мен! Плашещото е че Моу си няма и ни най-малка представа как да се справи със ситуацията!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 12 сеп 2015 17:35

Тони написа:Абсолютно, само си прочети мнението пак.

е това е определено малоумие, като знам за толкова изгонени и продадени играчи от него, а им беше дал твърде малко шансове, а сега на "любимците" по 90 мин. въпреки ужасната им форма.
да изброявам ли?! Иванович, Азар, Фабрегас, Коста ... Зума също е доста слаб и неадекватен, така и не мога да го харесам тоя.
той сменя Педро, а той беше най-активния в офанзивен план.

Говориш за играч №1 за миналия сезон, играчът с най-много асистенции в лигата и играчът, който вкара над 20 гола в дебютния си сезон. Иванович е посредствен, това дори ти можеш да го видиш, тук съм съгласен. Зума е невероятен за годините си и е бъдещето на Челси. Сега трябваше да предвидим като екстрасенси, че гореспоменатите ще са тотално извън форма и че сезон 15-16 ще е кошмар, още преди 3 години, та да се подготвим и да не гоним никой и да дадем много шансове.

И накрая гола на Матич бил случаен, понеже не си на кеф и единственото хубаво нещо в мача за нас трябва да се омаловажи. Това се нарича класа, а не случайност.

класа - да
но гола на Матич не беше плод на някаква закономерност в играта на Челси, просто чудесен удар от далеч, който влезе в точния момент, за съжаление не се възползвахме от моментния проблясък и вместо 2:2 и да търсим победата, едно лутане около вратата на Евертън.
говориш ми за стари постижения, кой какъв бил през миналия сезон?! във футбола няма вчера и утре, има само днес!

п.с. нямам намерение да те обиждам, очевидно е разликата ни в годините и т.н.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 сеп 2015 17:36

diablorojo написа:Изображение

Прекалено рано отписвате Челси :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 сеп 2015 17:37

Много сме зле в защита :!: Напред пък нямаме никакви идеи и ми се струва, че Моуриньо сам си е виновен за моментното състояние на Челси 8-) И то не толкова в липсата на класа, сгрешена тактика или подготовката на отбора, колкото прекалената схематичност и дисциплина, която налага Моуриньо 8-) Тази прекалено схематична игра обезличава индивидуалните качества на футболистите 8-) За мен това е проблема. Нямам друго обяснение 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 12 сеп 2015 17:57

Неутралният да не разяснява кой бил глорихънтър и кой не.Не можеш да нариаш хора,които при спечелената титла от последния сезон,се възмущаваха от играта.Т'ва ако мислиш,че е глорихънтърство,значи не познаваш понятията.
Колкото до мача - започнахме агресивно и изведнъж ни вкараха гол и оттам настана една паника в защитата ни.Микел е ясен,въпросът е какво правят Фабрегас,Матич,Коста,Азар,Иванович? Коста е плачевен,Фабрегас също,да не говорим за Бране.Ама не е моя работа да ги сменя и не аз ги пускам вече над година във всеки един мач.
Не спечелим ли срещу Арсенал,кризата си става апокалиптична.Дано се вдигнем,но не съм оптимист.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 12 сеп 2015 18:06

говориш ми за стари постижения, кой какъв бил през миналия сезон?! във футбола няма вчера и утре, има само днес!

п.с. нямам намерение да те обиждам, очевидно е разликата ни в годините и т.н.

Taка е, да. Ама кой да играе на мястото на Сеск, Коща, Матич и ... накрая осъзнаваш, че целият отбор е в безтегловност. Тия играчи до вчера бяха №1 , а днеска са некадърни, смотани и разни такива глупости. Безнадежден случай е само Иванович и то защото вече е стар и бавен за десен бек. Останалите са под 30г , не са свършили за футбола и могат само да се подобряват. Друг е въпроса защо вървим стремглаво надолу.
Имам усещането, че Арсенал ще ни размажат. Да се взимат в ръце и да правят промени. Ако треньора не иска да промени състава, тогава да се промени треньора.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 12 сеп 2015 18:33

абсолютно съм против да извадиш от състава всичките 5-6 играчи в ужасна форма ...
това е неправилно от треньорска гледна точка, разрушава се баланса.
но ти ги пускаш всичките до един, и изваждаш Кейхил и Вилиан, вкарваш Зума и Микел и се надяваш проблемите ти да са решени ?!

ето това не го разбирам.

аз бих направил 2-3 промени само, например Баба титуляр за сметка на Иванович, Фабрегас резерва също, но трябва Оскар да е здрав, Фалкао за Коста.
Няма да се наруши баланса с тези промени... не знам толкова ли са незаменими Иванович, Азар, Фабрегас, Коста, Матич ?!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 12 сеп 2015 18:51

Santiago Munezz написа:Очаквана загуба поне за мен! Плашещото е че Моу си няма и ни най-малка представа как да се справи със ситуацията!

Точно, ясно и 100% вярно !!!
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 12 сеп 2015 19:20

но ти ги пускаш всичките до един, и изваждаш Кейхил и Вилиан

Вилиан е тотално безполезен и най-яловото крило в новата ера на Челси. Кейхил е толкова зле, че повече няма какво да се говори. Той още от края на миналия сезон е тотална паника. Какво ще променят точно те? Микел влезе, за да помага в защита, това е повече от ясно.

аз бих направил 2-3 промени само, например Баба титуляр за сметка на Иванович, Фабрегас резерва също, но трябва Оскар да е здрав, Фалкао за Коста.

И аз бих, само без последното. Не виждам с какво Фалкао заслужава да играе вместо Коста поне за момента.

Интересно ми е, че сам виждаш невъзможността Сеск да е резерва, понеже Оскар не е здрав. Не искаш и Микел. То няма как Микел и Сеск да са резерви, защото остава Лофтъс-Чийк. Какво правим тогава?

Върни се в “Челси”