Вашата работа излиза:"Хем боли,хем сърби"

Когато ви е удобно:"Къде съм бил..."
Когато ви е неудобно:"Какво правиш тук"?
Отново живеете в миналото(сезони 2004/2006),но това си е изцяло за ваша сметка![]()
Хората са казали:"Като ви е прост акъла,да ви е як гърба"...Миналата година си печелихте титлата,но заради егото на Жозе Моуриньо това не се случи...А тази година,отново се наблюдават нотки на същото(въпреки,че Челси е далеч по-балансиран),но като цяло аз съм доволен,че Челси постепенно навлиза в една доста опасна ситуация,но нека победите в Шампионската лига ви мътят съзнанието,а във Висшата лига(на база този баланс и структура) последният ви истински стойностен двубой - победата срещу Арсенал(2-0).
След това всичко постепенно тръгна надолу и е на път да избие доста лошо,ако Жозе Моуриньо продължава в същия дух!
Отговорът:
Пък и на теб омразата ти идва в повече и винаги изкривяваш нещата така,както ти се иска да бъдат.Незнам и аз какво толкова мога да дискутирам с такъв човек.
И още нещо от миналата година:
от smoothc на 01 Май 2014 14:09
За мен лично,основните причини за този провален сезон на Челси са няколко:
1.Липсата на адекватни ротации в течение на сезона.
2.Подценяване качествата на играчи като Хуан Мата и Румелу Лукаку.
3.Стил на игра,който изобщо не приляга на индивдиуалните качества на офанзивното звено.
4.Нападките в медиите и опитите да се измести фокуса на събитията от истински важните неща в отбора,този път изиграх лоша шега на Жозе Моуриньо.
Някои изказвания бяха толкова нелепи,че да се чуди човек как може да излязат от устата на един топ мениджър!
5.Тактическите подходи в Шампионската лига,най-вече при гостуванията.
Срещу Галатасарай мина номера,срещу ПСЖ се измъкна на косъм,но третия път вече и то срещу перфектно организиран в защита отбор...
6.Естествено има и още много други по-дребни детайли,които повлияха в негативен план на отбора,но тези са така най-важните според мен.
От гледна точка на качеството в състава,класата на Жозе Моуриньо и още куп други предимства,представянето на Челси бе доста под очакваното,не само като игра,но и като крайни резултати.
От 25-до 33-кръг Челси беше лидер в класирането,снощи отбора поведе в резултата и допусна пълен обрат.В рамките на 10-дни отбора допусна две домакински загуби,които на практика ви провалиха възможността за някакъв трофей.Това,ако не е провал...здраве му кажи!
Челси се справи успешно срещу грандовете,но срещу по-скромните отбори ситуацията беше коренно различна.Жозе Моуриньо сякаш бе забравил,че това е сезон 2013/2014,а не сезон 2004/2005 във Висшага лига.Арогантността на Щастливия,този път му изигра доста неприятна шега.