XXXII.кръг: Кристъл Палас - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: XXXII.кръг: Кристъл Палас - Челси
Станко, айде моля ви се, вземете се стегнете малко, че не мога да ги гледам $ити или скаусърите как взимат титлата. Арсенал не ги броя, щото както винаги се наакаха, а и Моу е пичага, даде ни Мата. 
Съединението прави силата!
Офтопик:
- Keyser Soze
- Контакти:
Тони написа:Колеги, след този мач всичко свърши. Поне моето мнение е такова. Нямаме сили за титлата, защото нямаме никаква сила в атака. Всеки грамотен отбор, който се подреди добре, ни взима точки. Некст сизън, дето се вика, като вземем някой нормален нападател, пратим Торес и Ба да ритат в Сибир примерно, определено ставаме опасно, но сега ...
Съгласен съм. Ако можеше да играем само с Арсенал, Ман Сити, Ман Юнайтед и Ливърпул, щяхме да сме шампиони, но тия подводни камъни като дербитата с Кристъл Палас, Фулъм, КПР (не конкретно за тоя сезон) - т.е. лондончаните в повече натежават. Примерно вижте Ливърпул и Ман Сити - имат да играят по 2 градски дербита, докато лондонските тимове винаги играят на кръв един срещу друг и винаги са по 8-10 мача на сезон.
Все пак чудеса стават постоянно (говоря за титлата), но не вече нищо не зависи само от Челси
badboy95 написа:Станко, айде моля ви се, вземете се стегнете малко, че не мога да ги гледам $ити или скаусърите как взимат титлата. Арсенал не ги броя, щото както винаги се наакаха, а и Моу е пичага, даде ни Мата.
И да се стегнем, нещата не зависят от нас
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
iliev72 написа:CTAHKO написа:iliev72 написа:Како стана бе , мамин СтанкоУтре ще ви прескочим ли в класирането а
Ще прескочите, другият пътСамо дето лигите ви текат
Еврейчетата ще ви боцнат лекичко
Няма да се притеснявашЩе им боцнем 5-ца и после вие сте наред
Само да не ви приседнем и да ви се иска да не беше ни идвал реда
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Ах, този лош Матьо Фламини. 
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.
В кръга на шегата,но така като се замисля....достигам до извода,че Жозе Моуриньо спокойно може да направи една рокада в нападението,за която е и доста вероятно да бъде в пъти по-ефективна от текущото.
Джон Тери и Бранислав Иванович за Фернандо Торес и Демба Ба!
ChelseaAir
ChelseaAir
CTAHKO написа:Само да не ви приседнем и да ви се иска да не беше ни идвал редаУтре ще има веселба във вашия форум
Ще ви удостоя с присъствието си
Заповядай
Офтопик:
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- blue_till_i_die
- Контакти:
smoothc написа:В кръга на шегата,но така като се замисля....достигам до извода,че Жозе Моуриньо спокойно може да направи една рокада в нападението,за която е и доста вероятно да бъде в пъти по-ефективна от текущото.
ChelseaAir
Много вафла "Хумор" си папал
[wrapimg=]https://24.media.tumblr.com/e9c0cb2523bca27dadd5c580af164e55/tumblr_myzjdwuZ091r3p0vko1_500.gif[/wrapimg]
Офтопик:
- KOPScousers
- Контакти:
CTAHKO написа:Levskar_90 написа:СТАНКО стискай палци Сити да стане шампион, а ние вие да спечелите ШЛ
Ами то няма кой друг да е шампионПовече от ясно е, че ще са Сити. За ШЛ съм доста скептичен. Най-много до полуфинал да стигнем. Естествено, ако ме опровергаят и вземем че я спечелим, ще съм много щастлив, но едва ли
Няма кой друг? Лека полека Ливърпул става главен претендент, бием ли пуйчетата утре, стой и гледай как ви задминаваме. Браво на Арсенал!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg]
KOPScousers написа:CTAHKO написа:Levskar_90 написа:СТАНКО стискай палци Сити да стане шампион, а ние вие да спечелите ШЛ
Ами то няма кой друг да е шампионПовече от ясно е, че ще са Сити. За ШЛ съм доста скептичен. Най-много до полуфинал да стигнем. Естествено, ако ме опровергаят и вземем че я спечелим, ще съм много щастлив, но едва ли
Няма кой друг? Лека полека Ливърпул става главен претендент, бием ли пуйчетата утре, стой и гледай как ви задминаваме. Браво на Арсенал!
Челси на Моу може да бие Пул на Брендън на Анфилд

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.