Естествено, че Челси ще бие, въпроса е - с колко.
Колкото по-убедително, толкова по-добре !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
falcao написа:Притеснявам се единствено от това АВБ да не обърка състава за пореден път.Иначе тия трябва да ги бием лесно с което да дойде желанието у играчите за добър мач в Италия с който да си осигурим до някъде класиране.
Sardukar написа:Очаквам АВБ да затвърди имиджа си на страхливец и пак да играят титулярите...
THE G.A.M.E написа:falcao написа:Притеснявам се единствено от това АВБ да не обърка състава за пореден път.Иначе тия трябва да ги бием лесно с което да дойде желанието у играчите за добър мач в Италия с който да си осигурим до някъде класиране.
Е, то няма какво да обърка ...
Подобни тимчета би трябвало да се бият дори с юношите старша.
Така че при провал, този път наистина, Боаш ще има най-малка вина !
Време е футболистите да му се отплатят за доверието и лебералното отношение към тях ...
THE G.A.M.E написа:falcao написа:Притеснявам се единствено от това АВБ да не обърка състава за пореден път.Иначе тия трябва да ги бием лесно с което да дойде желанието у играчите за добър мач в Италия с който да си осигурим до някъде класиране.
Е, то няма какво да обърка ...
Подобни тимчета би трябвало да се бият дори с юношите старша.
Така че при провал, този път наистина, Боаш ще има най-малка вина !
Време е футболистите да му се отплатят за доверието и лебералното отношение към тях ...
THE G.A.M.E написа:Sardukar написа:Очаквам АВБ да затвърди имиджа си на страхливец и пак да играят титулярите...
Стига бе брат ...
И ти би трябвало да си разбрал вече, че играчите са основните виновници за положението към момента ...
Sardukar написа:За мен имаме топ състав!
THE G.A.M.E написа:Sardukar написа:За мен имаме топ състав!
Това веднага ще стане ясно, ако Абрама смени Боаш.
Ако и новият треньор ( както и португалеца поиска ) ... Настоява за солидна селекция, значи нямаме топ играчи.![]()
А аз съм почти сигурен, че и Моу да се върне, поне 70 % от настоящите ни играчи са пътници ...
Или поне - не биха били основни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост