Челси - Фулъм, Понеделник 26.12.11г., 15:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Фулъм, Понеделник 26.12.11г., 15:00ч.
Важни са трите точки.Да вкараме един гол овече от тях пък резултата е без значение
3:2
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Бием с 3:0
АВБ трябва да налага Торес в такива мачове. Този човек съвсем се комплексира, а какъв футболист беше в Атлетико и Ливърпул ... Не играе ли редовно ще става все по-неадекватен като влезе на терена.
Вече доиграваме първенството ... и чакаме напролет Наполи.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Отново яростно лондоско дерби. Няма да давам прогнози, както обикновено, но се надявам да излезнем в следния вид.
-----------------Чех----------------
Иванович--Тери--Луиз--Коул
---------------Микел---------------
----Рамирес-Лампард----
Дани-------------------------Мата
------------Дрогба-----------
-----------------Чех----------------
Иванович--Тери--Луиз--Коул
---------------Микел---------------
----Рамирес-Лампард----
Дани-------------------------Мата
------------Дрогба-----------
Вие се молете оная ясновидката да не се пръкне пак от някъде,че пак ще знаем крайния резултат преди да е почнал мача

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
0-3 с хеттрик на Демпси.
Писна ми от това средняшко отборче с тоя неадекватен треньор. Колкото по скоро свърши тая мъка по добре. Бил с тая 1 точица в борбата за титлата мухахаха смешник, селянин, овчи мозък. Немога да гледам аз такъв жалък отбор. Толко слаб Челси не съм гледал никога. Ще викам и за Наполи, защото са 10 класи над Челси. По добре те да бият с 1,2,3 гола от колкото да ги хване барса да им направи 7чка +. Имали сме слаби треньори но тоя е върха.
Писна ми от това средняшко отборче с тоя неадекватен треньор. Колкото по скоро свърши тая мъка по добре. Бил с тая 1 точица в борбата за титлата мухахаха смешник, селянин, овчи мозък. Немога да гледам аз такъв жалък отбор. Толко слаб Челси не съм гледал никога. Ще викам и за Наполи, защото са 10 класи над Челси. По добре те да бият с 1,2,3 гола от колкото да ги хване барса да им направи 7чка +. Имали сме слаби треньори но тоя е върха.
Oscar Mata Hazard Torres MOSES
- Hakercheto
- Контакти:
Не ми е работата да коментирам това ама не мога да се въздържа. Нямам забележки към АВБ обаче напоследък започна да ме дразни с тоя дъртак където не прави нищо освен мача с Валенсия. Торес ви трябва,класата му е същата само че трудно ще играе и по трудно ще му е..
Дрогба напуска отбора обаче той се налага в всеки мач и даже няма почивка за него. Торес за мен е по добрият вариант за атаката на отбора ако отпред ще са Мата и Стъридж а не тоя пергиш където за 1 мин. стига до наказателното поле на противника при контрите...
Дрогба напуска отбора обаче той се налага в всеки мач и даже няма почивка за него. Торес за мен е по добрият вариант за атаката на отбора ако отпред ще са Мата и Стъридж а не тоя пергиш където за 1 мин. стига до наказателното поле на противника при контрите...
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Joleco написа:0-3 с хеттрик на Демпси.
Препоръчвам ти да не гледаш мачове на Челси от тук нататък !
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Joleco написа:0-3 с хеттрик на Демпси.
Стани фен на Барса , гарантирам ти ще имаш хубави моменти
- Chelsea Forever
- Контакти:
Hakercheto написа:Не ми е работата да коментирам това ама не мога да се въздържа. Нямам забележки към АВБ обаче напоследък започна да ме дразни с тоя дъртак където не прави нищо освен мача с Валенсия. Торес ви трябва,класата му е същата само че трудно ще играе и по трудно ще му е..
[offtopic]Прав си! Не ти е работа да коментираш.