Как виждате състава на Челси за новия сезон 2011/12 ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Как виждате състава на Челси за новия сезон 2011/12 ?
НЕ знам каква работа ще върши Торес,това момче по нищо не се различава от бербатов,Георги Христов или напдателя на Горна Махала.той освен да гледа умно и да чака мача с някой изпадащ отобр за да отправи неточен удар към трибуните с нищо друго не може да се похвали.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
съгласен съм с мнението на Гонзи... Рамиреш , Есиен и Микел не дават класа.. напротив!
помня къв лъв беше Макелеле на тоя пост... такъв играч ни трябва... вижте как играе Зиидорф.... от гореспоменатите 3-ма.. само Есиен донекаде си заслужава .. но както знаем тои ще липсва целия първи полусезон.. както и след това когато трябва да играе за купата на африка... дефанзивен халф, наи вече офанзивен... и едно крило са задължителни ! този Лукако незнам за какво го взехме.. при положение ,че имаме 3-ма класни нападатели .. Дрогба , Торес и Стъридж!
помня къв лъв беше Макелеле на тоя пост... такъв играч ни трябва... вижте как играе Зиидорф.... от гореспоменатите 3-ма.. само Есиен донекаде си заслужава .. но както знаем тои ще липсва целия първи полусезон.. както и след това когато трябва да играе за купата на африка... дефанзивен халф, наи вече офанзивен... и едно крило са задължителни ! този Лукако незнам за какво го взехме.. при положение ,че имаме 3-ма класни нападатели .. Дрогба , Торес и Стъридж!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
hawai написа:Gonzi_407 написа:Не разбрах да сме купили Модрич, но зад него си е жива трагедия... поне още 2-3 сериозни попълнения в центъра. Франки вече не е същия, а рамирез или есиен не са футболисти които носят класа
Начи Есиен не носи класа нали, напро го пратим в резервния тим Рамирез също .... и
Трудно те разбирам какво искаш да ми кажеш? Преди да сложиш многоточието чети внимателно - поне още 2-3 попълнения в центъра!!!! Просто не са висотата нито на халфовете на барса, нито на реал, за англия са идеални.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
saffron написа:този Лукако незнам за какво го взехме.. при положение ,че имаме 3-ма класни нападатели .. Дрогба , Торес и Стъридж!
На Дрогба му е последен сезон в Челси и явно Лукако го готвят за заместник.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Roger_Federer
- Контакти:
Торес трябва да му се даде шанс,но Дрогба трябва да е титуляр задължително,така че не виждам как Лукаку ще е основен играч този сезон в Челси.Трябва му време.Иначе Стъридж е класен играч и има място в състава.Ако бъде привлечен Модрич отбора ще се подсили доста,но това на този етап изобщо не е сигурно.
CTAHKO написа:saffron написа:този Лукако незнам за какво го взехме.. при положение ,че имаме 3-ма класни нападатели .. Дрогба , Торес и Стъридж!
дори да е последния сезон на Дрогба не мисля ,че точно сега е момента да бъдат изхарчени тея пари за играч на които пост имаме 3-ма много класни играчи...и 1-2 по посредствени... продаваме Жирков , които е Алтернативата на Ашли Коул... сега требва да мислим и за Ляв атакуващ бранител..защото единствената алтернатива там е Ван Анхолд ( незнам дали го произнасям правилно ) но като го гледах със китчее ми се строи по смешен и от живко миланов в наи добрите му години.. по пътя на логиката , по която вървим.. очаквам да вземем и централен защитник... да ни станат 5 супер класни такива ... е така да има ...
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Есиен е пред отказване от футбола, незнам защо въобще го смятате, а още по-странно е защо е там Модрич. Нито е купен, нито е добър футболист за отбор като Челси.
- Roger_Federer
- Контакти:
galin56 написа:Есиен е пред отказване от футбола, незнам защо въобще го смятате, а още по-странно е защо е там Модрич. Нито е купен, нито е добър футболист за отбор като Челси.
Според мен не си прав.Лука Модрич може да не те кефи лично теб,и на мен не ми е любимият играч,още не ме е грабнал напълно,но определено момчето има качества за отбор,който сглобява тим,за да стане шампион,тоест Челси.В престоя му в Тотнъм се видя таланта му,може да поеме диригентската палка и да води играта без да се страхува,напрежението не му оказва влияние,сравнително бърз и доста комбинативен е,има бъдеще и не трябва да бъде изпускан.
CTAHKO написа:saffron написа:този Лукако незнам за какво го взехме.. при положение ,че имаме 3-ма класни нападатели .. Дрогба , Торес и Стъридж!
Така е. Този е само на 18 години. Има бъдеще пред него, стига да му тръгне играта и да се приспособи към английското първенство. На мен ми харесва.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Виждам Челси там където беше миналия сезон