Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?
С постоянното сменяне на треньори Челси по-добре да не се надява да пробие към ШЛ. Пише се "Вияш" не "Вилаш". Вияш е млад и перспективен треньор, можещ да гради отбор качествено. За момента си мисля, че на Челси му трябва най-вече Гуус Хидинг. Познава обстановката в отбора и знае как да му помогне. Така да кажем ... си е риск да плащате 15 млн., което си е голяма сума за треньор на 33г. Дори не се знае дали ще може да работи под напрежение във Висшата лига, тъй като първенството в Португалия и Лига Европа са далеч под нивото на ПШ.
Засега сделка няма!!!
Дори и да стане, не мисля че ще може да направи Челси шампион още в първата си година.
Дори и да стане, не мисля че ще може да направи Челси шампион още в първата си година.
LIVERPOOL RULZZ
Вилаш-Боаш в Челси?! Страхотна новина...За сър Алекс и Манчестър Юнайтед
пс:Казвал съм го и преди:Треньорът на Челси трябва да е германец!

smoothc написа:Вилаш-Боаш в Челси?! Страхотна новина...За сър Алекс и Манчестър Юнайтед![]()
Още в петия кръг ще се види колко е страхотна новината...за Сър Алекс и МЮ

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Вияш Боаш е рисков, по-добре Хидинк. След него ще му мислим. Боаш трябва да натрупа опит в Шампионска Лига и чак тогава да поеме по-голям клуб, разбира се не намеквам, че Порто е слаб отбор. Напротив в момента с ръка на сърцето казвам, че Порто игра много по-красив и стойностен футбол от Челси през изминалия сезон. 

CTAHKO написа:smoothc написа:Вилаш-Боаш в Челси?! Страхотна новина...За сър Алекс и Манчестър Юнайтед![]()
Още в петия кръг ще се види колко е страхотна новината...за Сър Алекс и МЮ
Прав си така е!
Бояш е точния човек за Челси
И да беше дошъл Хидинк,за колко време мислиш че щеше да ни е мениджър
А и на фона на останалите кандидати,мисля че безспорния фаворит за поста си е Бояш.Да не говорим,че е работил и в Челси и се познава с доста от футболистите
Що се отнася до опита му в ШЛ...ами то и Моуриньо като дойде при нас нямаше кой знае какъв опит в ШЛ.

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Бояш е точния човек за ЧелсиИ да беше дошъл Хидинк,за колко време мислиш че щеше да ни е мениджър
А и на фона на останалите кандидати,ми сля че безспорния фаворит за поста си е Бояш.Да не говорим,че е работил и в Челси и се поснава с доста от футболистите
Що се отнася до опита му в ШЛ...ами то и Моуриньо като дойде при нас нямаше кой знае какъв опит в ШЛ.
Е как нямаше опит бе СТАНКО!,та той беше настоящия шампион с Порто! Това ,ако не е опит....здраве му кажи,а и преди това беше взел купата на Уефа! И какво стана после..2 години поред шампиони бяха Челси!
Моу е друга порода,уникален хищник! Боаш може да е много добър,наистина някои хора го сравянават с Жозе,но моля ви се Жозе е легенда,а Боаш има още много ,много да учи докато изобщо стигне нивото и класата му!
CTAHKO написа:Бояш е точния човек за ЧелсиИ да беше дошъл Хидинк,за колко време мислиш че щеше да ни е мениджър
А и на фона на останалите кандидати,мисля че безспорния фаворит за поста си е Бояш.Да не говорим,че е работил и в Челси и се познава с доста от футболистите
Да бее само я беше спечелил

- Neftochimic1892
- Контакти: