Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Вилаш-Боаш е новият мениджър на Челси?

Мнениеот liverpool96 » 20 юни 2011 16:09

С постоянното сменяне на треньори Челси по-добре да не се надява да пробие към ШЛ. Пише се "Вияш" не "Вилаш". Вияш е млад и перспективен треньор, можещ да гради отбор качествено. За момента си мисля, че на Челси му трябва най-вече Гуус Хидинг. Познава обстановката в отбора и знае как да му помогне. Така да кажем ... си е риск да плащате 15 млн., което си е голяма сума за треньор на 33г. Дори не се знае дали ще може да работи под напрежение във Висшата лига, тъй като първенството в Португалия и Лига Европа са далеч под нивото на ПШ.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 20 юни 2011 16:12

Засега сделка няма!!!
Дори и да стане, не мисля че ще може да направи Челси шампион още в първата си година.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юни 2011 16:28

Вилаш-Боаш в Челси?! Страхотна новина...За сър Алекс и Манчестър Юнайтед ;)

пс:Казвал съм го и преди:Треньорът на Челси трябва да е германец!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2011 16:46

smoothc написа:Вилаш-Боаш в Челси?! Страхотна новина...За сър Алекс и Манчестър Юнайтед ;)

Още в петия кръг ще се види колко е страхотна новината...за Сър Алекс и МЮ :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 20 юни 2011 16:54

Вияш Боаш е рисков, по-добре Хидинк. След него ще му мислим. Боаш трябва да натрупа опит в Шампионска Лига и чак тогава да поеме по-голям клуб, разбира се не намеквам, че Порто е слаб отбор. Напротив в момента с ръка на сърцето казвам, че Порто игра много по-красив и стойностен футбол от Челси през изминалия сезон. :|

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юни 2011 16:55

CTAHKO написа:
smoothc написа:Вилаш-Боаш в Челси?! Страхотна новина...За сър Алекс и Манчестър Юнайтед ;)

Още в петия кръг ще се види колко е страхотна новината...за Сър Алекс и МЮ :)

Прав си така е!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2011 16:58

Бояш е точния човек за Челси ;) И да беше дошъл Хидинк,за колко време мислиш че щеше да ни е мениджър ;) А и на фона на останалите кандидати,мисля че безспорния фаворит за поста си е Бояш.Да не говорим,че е работил и в Челси и се познава с доста от футболистите ;) Що се отнася до опита му в ШЛ...ами то и Моуриньо като дойде при нас нямаше кой знае какъв опит в ШЛ.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 юни 2011 17:02

CTAHKO написа:Бояш е точния човек за Челси ;) И да беше дошъл Хидинк,за колко време мислиш че щеше да ни е мениджър ;) А и на фона на останалите кандидати,ми сля че безспорния фаворит за поста си е Бояш.Да не говорим,че е работил и в Челси и се поснава с доста от футболистите ;) Що се отнася до опита му в ШЛ...ами то и Моуриньо като дойде при нас нямаше кой знае какъв опит в ШЛ.

Е как нямаше опит бе СТАНКО!,та той беше настоящия шампион с Порто! Това ,ако не е опит....здраве му кажи,а и преди това беше взел купата на Уефа! И какво стана после..2 години поред шампиони бяха Челси!
Моу е друга порода,уникален хищник! Боаш може да е много добър,наистина някои хора го сравянават с Жозе,но моля ви се Жозе е легенда,а Боаш има още много ,много да учи докато изобщо стигне нивото и класата му!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 20 юни 2011 17:03

CTAHKO написа:Бояш е точния човек за Челси ;) И да беше дошъл Хидинк,за колко време мислиш че щеше да ни е мениджър ;) А и на фона на останалите кандидати,мисля че безспорния фаворит за поста си е Бояш.Да не говорим,че е работил и в Челси и се познава с доста от футболистите ;) Що се отнася до опита му в ШЛ...ами то и Моуриньо като дойде при нас нямаше кой знае какъв опит в ШЛ.

Да бее само я беше спечелил :lol: Хидинк е по-точен,но и тоя ще свърши работа,поне докато баце Роман го остави :roll:

Върни се в “Челси”