Аз също съм заклет фен на Манчестър Юнайтед,но според мен трудните моменти на Челси тепърва предстоят1-1
НЕВЕРОЯТНО много се надявам да си прав - за това - трудните моменти на Челси тепърва предстоят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Аз също съм заклет фен на Манчестър Юнайтед,но според мен трудните моменти на Челси тепърва предстоят1-1
Rofles написа:Аз също съм заклет фен на Манчестър Юнайтед,но според мен трудните моменти на Челси тепърва предстоят1-1
НЕВЕРОЯТНО много се надявам да си прав - за това - трудните моменти на Челси тепърва предстоят
Frankie Lampard написа:Rofles написа:Аз също съм заклет фен на Манчестър Юнайтед,но според мен трудните моменти на Челси тепърва предстоят1-1
Нали знаете,че който копае чужд гроб,накрая сам пада в него.Не е хубаво да злоратствате,защото се връща.От личен опит го знам
Rofles написа:Аз също съм заклет фен на Манчестър Юнайтед,но според мен трудните моменти на Челси тепърва предстоят1-1
Ballancee написа:Много трудно за прогнозиране мач. Ако беше миналата година щях да кажа без да се замислям едно 3:0 . Но сега миналият сезон едва , едва издрапахме до 1:0 срещу тях . Болтън са във серия от две последователни загуби като гости , преди това пък имат една победа и три равенства. Челси пък е във серия от 3 загуби и две равенства като гост. Като домакин згуба и равен. При поредна издънка си мисля ,че вече няма да има реверанс към Анчелоти , ако е имал такъв до сега си мисля ,че ако и срещу Болтън отбора се издъни , Анчелоти си заминава.
Ще вложа пристрастията си и ще заложа на победа с 2:1! Но вече нищо не би могло да ме учуди.
liverpool-4ever написа:Ballancee написа:Много трудно за прогнозиране мач. Ако беше миналата година щях да кажа без да се замислям едно 3:0 . Но сега миналият сезон едва , едва издрапахме до 1:0 срещу тях . Болтън са във серия от две последователни загуби като гости , преди това пък имат една победа и три равенства. Челси пък е във серия от 3 загуби и две равенства като гост. Като домакин згуба и равен. При поредна издънка си мисля ,че вече няма да има реверанс към Анчелоти , ако е имал такъв до сега си мисля ,че ако и срещу Болтън отбора се издъни , Анчелоти си заминава.
Ще вложа пристрастията си и ще заложа на победа с 2:1! Но вече нищо не би могло да ме учуди.
Хипотетично, ако Челси паднат от Болтън с едно 0:10, ще се учудиш.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта