Челси-Болтън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Челси-Болтън

Мнениеот Rofles » 28 дек 2010 14:40

Аз също съм заклет фен на Манчестър Юнайтед,но според мен трудните моменти на Челси тепърва предстоят ;) 1-1 ;)

НЕВЕРОЯТНО много се надявам да си прав - за това - трудните моменти на Челси тепърва предстоят ;)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 дек 2010 14:41

Rofles написа:
Аз също съм заклет фен на Манчестър Юнайтед,но според мен трудните моменти на Челси тепърва предстоят ;) 1-1 ;)

НЕВЕРОЯТНО много се надявам да си прав - за това - трудните моменти на Челси тепърва предстоят ;)

Нали знаете,че който копае чужд гроб,накрая сам пада в него.Не е хубаво да злоратствате,защото се връща.От личен опит го знам ;)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 дек 2010 14:42

Много трудно за прогнозиране мач. Ако беше миналата година щях да кажа без да се замислям едно 3:0 . Но сега миналият сезон едва , едва издрапахме до 1:0 срещу тях . Болтън са във серия от две последователни загуби като гости , преди това пък имат една победа и три равенства. Челси пък е във серия от 3 загуби и две равенства като гост. Като домакин згуба и равен. При поредна издънка си мисля ,че вече няма да има реверанс към Анчелоти , ако е имал такъв до сега си мисля ,че ако и срещу Болтън отбора се издъни , Анчелоти си заминава.
Ще вложа пристрастията си и ще заложа на победа с 2:1! Но вече нищо не би могло да ме учуди.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 дек 2010 14:45

Frankie Lampard написа:
Rofles написа:

Нали знаете,че който копае чужд гроб,накрая сам пада в него.Не е хубаво да злоратствате,защото се връща.От личен опит го знам ;)

Иначе за колегите злорадстващи индивиди мога да кажа ,че са прекалено малки и изтрадали душици ! Носещо им щастие и радост единствено чуждото нещастие ;)

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 28 дек 2010 14:47

Rofles написа:

Може и аз да не съм фен на Челси, но обичам уважението, затова хейтарите да се махат от форума!!! :twisted: :!:

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 28 дек 2010 14:50

Ballancee написа:Много трудно за прогнозиране мач. Ако беше миналата година щях да кажа без да се замислям едно 3:0 . Но сега миналият сезон едва , едва издрапахме до 1:0 срещу тях . Болтън са във серия от две последователни загуби като гости , преди това пък имат една победа и три равенства. Челси пък е във серия от 3 загуби и две равенства като гост. Като домакин згуба и равен. При поредна издънка си мисля ,че вече няма да има реверанс към Анчелоти , ако е имал такъв до сега си мисля ,че ако и срещу Болтън отбора се издъни , Анчелоти си заминава.
Ще вложа пристрастията си и ще заложа на победа с 2:1! Но вече нищо не би могло да ме учуди.

Хипотетично, ако Челси паднат от Болтън с едно 0:10, ще се учудиш. :) :)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 дек 2010 14:51

liverpool-4ever написа:
Ballancee написа:Много трудно за прогнозиране мач. Ако беше миналата година щях да кажа без да се замислям едно 3:0 . Но сега миналият сезон едва , едва издрапахме до 1:0 срещу тях . Болтън са във серия от две последователни загуби като гости , преди това пък имат една победа и три равенства. Челси пък е във серия от 3 загуби и две равенства като гост. Като домакин згуба и равен. При поредна издънка си мисля ,че вече няма да има реверанс към Анчелоти , ако е имал такъв до сега си мисля ,че ако и срещу Болтън отбора се издъни , Анчелоти си заминава.

Хипотетично, ако Челси паднат от Болтън с едно 0:10, ще се учудиш. :) :)

При 0:4 Болтън ще спрат да играят ;)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 28 дек 2010 14:54

2:1
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 дек 2010 14:59

Тоя мач е време за победа макар и измъчено мисля,че ще победим 2-1 за Челси !!!А хейтърчетата да не злорадстват,всичко се връща ;) :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 28 дек 2010 15:02

Време е вече - 4:1 ! ;)
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Върни се в “Челси”