Челси- Стоук Сити 7:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Преди Челси- Стоук Сити

5:0 за Челси и шампионски поход в оставащите два кръга ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
marmi52 написа:8-)
5:0 за Челси и шампионски поход в оставащите два кръга ...
Дано , дано , дано !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- JackPackage
- Контакти:
Ако поведем до 20та мин, мача си отива на 4:0, иначе - 2:0 ми е прогнозата...
Малуда и Франки ще вкарат
Малуда и Франки ще вкарат

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Като стана на въпрос за двубоя между Ливърпул и Челси аз не се и съмнявам ,че ,мърсисайдци' ще излязат за победа дори и математически вече да нямат шансове за четворката. Ситуацията във момента много напободява на онази
през 1995 година, когато в последния кръг мърсисайдци приеха Блекбърн с Крал Кени начело на „Анфилд". Ако Роувърс вземеха трите точки, ставаха шампиони без значение двубоя на Юнайтед и Уест Хям в Лондон. Но Ливърпул победи. А „червените дяволи" завършиха наравно 1:1 в Лондон. На мен ще ми е много любопитен подхода както на Ливърпул така и на Челси. Челси ако иска да бъде шампион трябва да преобърне историята и да победи на ,Анфийлд'. Този стадион е един от най-негостоприемните и там нямаме победа вече 5 години.
Юнайтед няма как да не победят Съндърланд според мен и е много вероятно отново следващата седмица да са лидери при положение ,че техния двубой е във събота а нашето гостуване във ,мърсисайд' е чак във неделя.
през 1995 година, когато в последния кръг мърсисайдци приеха Блекбърн с Крал Кени начело на „Анфилд". Ако Роувърс вземеха трите точки, ставаха шампиони без значение двубоя на Юнайтед и Уест Хям в Лондон. Но Ливърпул победи. А „червените дяволи" завършиха наравно 1:1 в Лондон. На мен ще ми е много любопитен подхода както на Ливърпул така и на Челси. Челси ако иска да бъде шампион трябва да преобърне историята и да победи на ,Анфийлд'. Този стадион е един от най-негостоприемните и там нямаме победа вече 5 години.
Юнайтед няма как да не победят Съндърланд според мен и е много вероятно отново следващата седмица да са лидери при положение ,че техния двубой е във събота а нашето гостуване във ,мърсисайд' е чак във неделя.
Скаузърите ще "полегнат", така или иначе ще играят в Европа.
- JackPackage
- Контакти:
Не са сигурни, ако днес не бият Бърнли, а Евертън бие Фулъм - разликата им става 2-3 точки, и ако ни "легнат" изхвърчат от Европа догодина 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Няма да "легнат", все пак не е България или Италия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Вчерашната красноречива победа на Юнайтед срещу Тотнъм според мен наля олово в краката на играчите на Челси и те ще играят много предпазливо. Нямат право на грешка и по тази причина казвам минимално 1-0 или 0-0. Все пак като фен на МЮ се надявам повече на на втория вариант. Що се отнася до "лягането" на Пул, не мисля, че ще стане. Позицията им спрямо Евертън е много опасна и като нищо да останат извън Европа. Все пак да не забравяме, че Пул ще играят много тежък мач в четвъртък и си мисля, че ще са изморени за дербито с Челси, но до тогава има време.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Вчерашната красноречива победа на Юнайтед срещу Тотнъм според мен наля олово в краката на играчите на Челси и те ще играят много предпазливо. Нямат право на грешка и по тази причина казвам минимално 1-0 или 0-0. Все пак като фен на МЮ се надявам повече на на втория вариант. Що се отнася до "лягането" на Пул, не мисля, че ще стане. Позицията им спрямо Евертън е много опасна и като нищо да останат извън Европа. Все пак да не забравяме, че Пул ще играят много тежък мач в четвъртък и си мисля, че ще са изморени за дербито с Челси, но до тогава има време.
Няма да ревна ако не играят в Европа, пък и ти също предполагам
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага