Челси – Портсмут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Челси – Портсмут

Мнениеот Lord of memory » 16 дек 2009 17:45

Xanko написа:Фен съм на МЮ, но тук се заяждате типично по български с отбори от премиершип Челси са много класи над Помпи и ще ги разгромят за съжеление на този етап ние не успяхме да се възползваме от техните грешки и вместо да се изравним с тях по точки ние и дадохме да увеличат преднината си, а това не говори добре защото обикновенно другите ги правят тези неща не и МЮ грешките на Челси като последните 2 няма да са още много да знаете.

Преувеличаваш, ама е типично. Ще има много точки загубени от лидерите, нищо чудно първия да има 85/6 максимум до края на сезона и тия три точки далеч не са толкова много. И тва с класите го няма в англия, разберете го най-сетне. Тва да не е Испания, Нумансия - Барселона и аре. Най-пресния пример са Стоук и Хълл, който незаслужени загубиха мачовете си срещу Челси в последната секунда да мача.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 16 дек 2009 19:47

Победа за Челси с 3-1

Потребителски аватар
w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
Контакти:

Мнениеот w7f* Ch3lS3@_f@N ;] » 16 дек 2009 22:10

1:0 за Челси УрАаАаАаАаАа Никола Анелка вкарва :)

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 17 дек 2009 00:08

Браво на сините важна победа взеха остават на върха :roll:

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 17 дек 2009 09:28

и пак тактикчно изпусна да споменеш за дузпата, при положение че вчера наду света нали ?
Само доказва колко пристрастен идиот си и през Май ще се реве, щото шампиона ще е с 4та поредна.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 17 дек 2009 11:13

Lord of memory написа:и пак тактикчно изпусна да споменеш за дузпата, при положение че вчера наду света нали ?
Само доказва колко пристрастен идиот си и през Май ще се реве, щото шампиона ще е с 4та поредна.

Ей смешник аз съм фен на Арсенал дузпата за челси е сто пъти по чиста от тея дето ги дават на скапания ти мангалчестър така че тихо ;)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 17 дек 2009 11:18

да докарат още някои волейболисти в уулвс или ти да си свалиш очилата, ти си избери.
Дали е била чиста дузпата няма голямо значение, значение има че Челси са слаб отбор или не достатъчно силен за да се преборят с нас за титлата.
Честито като си фен на Арсенал и не си познаваш възможностите на отбора, че се наложи аз да ти казвам преди мача какъв зор със Бърнли ще берете, за малко се спасихте от загубата. Ама то и тва е достатъчно да си останете трети. Така става като се опитваш да изграждаш испано-френски отбори в английска лига, почва да им липсва характер и не могат да се оправят като стане напечено от към точки, питай Бенитез. :lol:
GGMU

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 17 дек 2009 12:16

Lord of memory написа:да докарат още някои волейболисти в уулвс или ти да си свалиш очилата, ти си избери.
Дали е била чиста дузпата няма голямо значение, значение има че Челси са слаб отбор или не достатъчно силен за да се преборят с нас за титлата.
Честито като си фен на Арсенал и не си познаваш възможностите на отбора, че се наложи аз да ти казвам преди мача какъв зор със Бърнли ще берете, за малко се спасихте от загубата. Ама то и тва е достатъчно да си останете трети. Така става като се опитваш да изграждаш испано-френски отбори в английска лига, почва да им липсва характер и не могат да се оправят като стане напечено от към точки, питай Бенитез. :lol:

Ти трябва да знаеш бърнли е симпатичен отбор все пак те ви биха :lol: Поне арсенал играе чесно а не печели мачове със смешни дузпи и със астрономическо добавено време :!: Колкото до титлата не е важно арсенал да стане шампион важното е юнайтед да не стане :)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 17 дек 2009 12:45

battlestar31 написа:
Lord of memory написа:да докарат още някои волейболисти в уулвс или ти да си свалиш очилата, ти си избери.

Ти трябва да знаеш бърнли е симпатичен отбор все пак те ви биха :lol: Поне арсенал играе чесно а не печели мачове със смешни дузпи и със астрономическо добавено време :!: Колкото до титлата не е важно арсенал да стане шампион важното е юнайтед да не стане :)
Гледам,че последните дни само мрънкаш за смешните дузпи на МЮ-сега искам да ми намериш клипове с всички измислени дузпи :evil: И ако още ми говориш,че дузпата срещу Уулвс не е 100 %-ва,значи толкова и разбираш от футбол

По темата:По-очаквана победа в този кръг нямаше

Върни се в “Челси”