THE G.A.M.E написа:Kаква "по добра селекция" бе приятелю ?![]()
Посочи ми, един футболист на Арсенал, който да е по добър.....от който и да било футболист на Челси ?
Смях

Така че не се размечтавай много, щото ще останеш с пръст в уста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Kаква "по добра селекция" бе приятелю ?![]()
Посочи ми, един футболист на Арсенал, който да е по добър.....от който и да било футболист на Челси ?
THE G.A.M.E написа:LUDAKIS написа:Победа за Арсенал ... просто по добра селекция
Kаква "по добра селекция" бе приятелю ?![]()
Що се отнася да мача....аз вече писах в друга тема.....Х2 изключено е, Челси да загуби......ремито със сигурност влиза в плановете на Анчелоти !
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
THE G.A.M.E написа:LUDAKIS написа:Победа за Арсенал ... просто по добра селекция
Kаква "по добра селекция" бе приятелю ?![]()
Що се отнася да мача....аз вече писах в друга тема.....Х2 изключено е, Челси да загуби......ремито със сигурност влиза в плановете на Анчелоти !
THE G.A.M.E написа:Утре към 20 ч. ви чакам пак тук......за да си говорим ( пишем ) кой колко е добър.....аз ще съм тук.....ама за вас се съмнявам....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта