Защо сте от Chelsea ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Защо сте от Chelsea ?
Отностно "сини" фенове на looserpool, лошо нЕма
А отностно милиардите на дЕдо ви Роман,епа имал човека,дал.Ся като се натиска да дава,кой сме НИЕ че да го върнем, нал' тъй ?
Една лека закачка към феновете на ливърпул : "Който има работа да стане. "

До преди 3 г. незнаехте повече от 2-ма играчи на Челси сега синя България фен им стана
, Имат един свестен юноша и друго всичко е от милионите на Абрамович.
Джон Тери ... и до някаде Джо Коул и Франк Лампард ги купиха по времето на Виали от Уест Хам ... от там на там всичко е пари в тоя отбор до кога ли ?
Джон Тери ... и до някаде Джо Коул и Франк Лампард ги купиха по времето на Виали от Уест Хам ... от там на там всичко е пари в тоя отбор до кога ли ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
-
THE G.A.M.E
Аз лично съм фен на Челси, от 1995 година, просто ми харесваше, непримиримоста им, и винаги създаваха проблеми ( още от тогава е явно тази тенденция ) , на големите Юнайтед, Ливърпул, и Арсенал....в този период играта им се характеризираше, с типично британският стил, но в следващите няколко години това се промени, и дори бих казал че сините от Лондон, така да се каже, първи от британските отбори, 'свалиха топката на земета' , и вече към края на 90 те , Челси играеха доста привлекателен футбол, за нравите на тези географски ширини
( разбира се заедно с Ман. Юн. ) Но не бих казал че съм от Челси заради, синият екип ( е добре че е син )
просто като им станах фен, беше нормално всички да са, от Юнайтед и Ливърпул, но пък аз си харесах Челси, точно заради това че, много рядко, и трудно губеха точно срещу тези, най известни за него време, отбори
много ме радваха че им натриваха носа....а тогава сините не бяха с ранг на гранд ! А сега нещата са други, Челси се борят с Манчестър Юнайтед, за популярност в целият свят, и ако мога да дам една прогноза, до пет години вероятно ще ги задминат
междудругото, ако сега трябваше да избирам на кой английски отбор да съм фен....гледайки мачовете от отминалия първи кръг....няма съмнение, че отново бих избрал Челси ! П.П. Очаква ни една великолепна година оцветена в синьо....и в Англия, и в България 
Симпатизирам на Челси ще от 1991 - тогава много от вас още не са били родени. Тогава за Челси беше успех ако се класират в десетката, тогава мениджър им беше Ян Потърфилд. А помните ли Дениз Уайз, вратаря Харин... Възходът на Челси за мен започна от Глен Ходъл, после Гулит и Виали доразвиха отбора а за Раниери остана само да бере плодовете им. Най-стойностният за мен играч на Челси е Дзола. Той единствен според мен се доближава до двугия футболен гений - Платини.
Angoff,след горните две мнения ТИХО.И двете достатъчно изчерпват темата
Отностно "червената" част на феновете от България,само да кажа че има доста дето са фенове на големия отбор Roma
повече от колкото са на цеца
Както и да е,тук говорим за Футбол,не за онова подобие из нашите ширини.Та Chelsea без и със парите на Абрамович си има достатъчно фенове и в БГ и в Англия
Ако някой не вярва да види коя е най-силната фракция в Англия.Ще дам и един жокер - HEADHUNTERS...CHELSEA HEADHUNTERS
Абе може и да нямаме много титли в Англия,но пак сме си били фактор малко или много.А този сезон ще имаме два СИНИ шампиона - в Англия и БЪЛГАРИЯ

Blue_Lion написа:Angoff,след горните две мнения ТИХО.И двете достатъчно изчерпват тематаОтностно "червената" част на феновете от България,само да кажа че има доста дето са фенове на големия отбор Roma
повече от колкото са на цеца
![]()
Както и да е,тук говорим за Футбол,не за онова подобие из нашите ширини.Та Chelsea без и със парите на Абрамович си има достатъчно фенове и в БГ и в Англия
Ако някой не вярва да види коя е най-силната фракция в Англия.Ще дам и един жокер - HEADHUNTERS...CHELSEA HEADHUNTERS
Абе може и да нямаме много титли в Англия,но пак сме си били фактор малко или много.А този сезон ще имаме два СИНИ шампиона - в Англия и БЪЛГАРИЯ
Е недей сега така
ОТ този сезон Челси са ми приятни за гледане , по простата причина че треньор им е големия Фил а това значи атакуващ футбол
Нидей ма обижда...няма синьо няма червено за футбола важна е Атаката... и все пак най добрите отбори са в Червено
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- River Plate
- Контакти:
отбори като Челси - без история и традиции.
ЦСКА и Ливърпул! С най-темпераментните ,истински и верни фенове!
ЦСКА и Ливърпул! С най-темпераментните ,истински и верни фенове!
Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)
МИКРЕ ВЪН!
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Според теб, трябва да се вика само за отбори с титли така ли? Другите няма смисъл да имат фенове. Еми да оставим по 3 отбора във всяка държава и другите да ги затрием, щото нямат традиции.
-
THE G.A.M.E
На този " разбирач " River Plate , препоръчвам да смени тона, да не срещне Бока
отделен е въпроса, че си неграмотен бе пич, от това че определи Челси като "пумиярски" отбор, излиза че сините от Лондон са Пуми
разбира се че са Пуми, много лошо хапят онова минало величие Ливърпул, и то където ги хванат....но както вече многократно съм писал, бъдещето е в синьо, дали Chelsea , или Левски...избирайте сами ! Това са отборите....а тези с миналите успехи....ами те са си там, в миналото, а дали имат бъдеще ? Това е много интересен ( спорен ) въпрос 
Последна промяна от THE G.A.M.E на 22 авг 2008 13:31, променено общо 1 път.
- cska_liverpool
- Контакти: