КПР - Челси - 15 септември - 17:00ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: КПР - Челси - 15 септември - 17:00ч
Босингва ще направи.........[offtopic]53 неточни центрирания , и 80 лишени от логика спринта...[/offtopic] Категорична победа за европейският клубен шампион !
Keyser Soze написа:Не съм гледал мача за безсмислената Суперкупа с Атлетико, но хич не ме притеснява много лошия резултат. Истински важните мачове са за първенството и тези в ШЛ. Разни такива приятелски мачлета не отразяват реалното състояние на отбора. Сигурен съм, че ще бием КПР и ще бъдем еднолични лидери.
Сега като сте паднали много ясно, че ще е "безсмислената Суперкупа".
КПР 1 : 2 Челси
- gentlemanxxx
- Контакти:
Мача е победа за КПР 3-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако гледаме реално.Победа на Челси с разлика.
Прогноза 0:4.
Относно купата.Мен лично ме е много яд.И който казва,че е без мислена и без стойност да иде да се прегледа.Още не мога да проумея какво се случи и най-вече да си отговоря на какво се дължи.
Прогноза 0:4.
Относно купата.Мен лично ме е много яд.И който казва,че е без мислена и без стойност да иде да се прегледа.Още не мога да проумея какво се случи и най-вече да си отговоря на какво се дължи.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- Keyser Soze
- Контакти:
Отивам да се преглеждам след малко...
Аз винаги ще предпочета да бием КПР за първенство, пред това да бием за Суперкупата на Европа. Ако беше наистина сериозен мач, някой може ли да си представи толкова хазартна игра от страна на Челси?
- Keyser Soze
- Контакти:
Kristianc написа:Keyser Soze написа:Не съм гледал мача за безсмислената Суперкупа с Атлетико, но хич не ме притеснява много лошия резултат. Истински важните мачове са за първенството и тези в ШЛ. Разни такива приятелски мачлета не отразяват реалното състояние на отбора. Сигурен съм, че ще бием КПР и ще бъдем еднолични лидери.
Сега като сте паднали много ясно, че ще е "безсмислената Суперкупа".
КПР 1 : 2 Челси
Да ти припомня ли, че и Ман Юнайтед падна два пъти за Суперкупата - с Лацио и със Зенит?
Има доста време до този мач, с тези контроли... Поне Челси има 6 национала на Англия, което мен лично много ме радва. Искам да си го върнем на КПР. Много, ама много нерви ми избиха миналия сезон на този мач. Още помня онзи 23 октомври, набедиха Тери, паднахме, 2 червени картони, тъпа дузпа и няколко пропуска на Анелка, Луиз, Лампард... Всичко друго освен победа срещу "Цветните Пауър Рейджърс" ще е голямо разочарование за мен.
П.С: Челси си сега е едноличен лидер в първенството с 9 точки и единственият отбор от ВЛ, който все още не е загубил точки.
П.С: Челси си сега е едноличен лидер в първенството с 9 точки и единственият отбор от ВЛ, който все още не е загубил точки.
Keyser Soze, Много добре знам. Нито се подигравам нито нищо. Чудя се ако бяхте били пак ли щехте да казвате "безсмислена Суперкупа"?
- Shtuka
- Контакти:
1X...труден мач за Челси.
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
Мразя КПР!
Не харесвам и черните екипи на Челси! Напомнят ми за едни дузпи, за едни картони...
Ама ще бием...
Не харесвам и черните екипи на Челси! Напомнят ми за едни дузпи, за едни картони...
Ама ще бием...