Мисля, че травмата, която нанесе АВБ на отбора няма да отшуми за ден-два. Все пак Челси ще вземе този мач и ще продължи напред в турнира.
Дано час по-скоро видим отново познатия от предишни години Челси !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
[/center]
[/offtopic]marmi52 написа:8-)
Мисля, че травмата, която нанесе АВБ на отбора няма да отшуми за ден-два. Все пак Челси ще вземе този мач и ще продължи напред в турнира.
Дано час по-скоро видим отново познатия от предишни години Челси !

Ballancee написа:Каква травма е нанесъл португалеца ,че не ми е ясно ? На тези неадекватни и неподчиняващи се футболисти все треньора им виновен .
Впрочем новината от последните новини е ,че помощник на Роберто Ди Матео е Еди Нютън заедно със Стив Холанд .
Джон Тери как изведнъж се оправи и вече тренира ?
[offtopic][/offtopic]
[/center]marmi52 написа:Ballancee написа:Каква травма е нанесъл португалеца ,че не ми е ясно ? На тези неадекватни и неподчиняващи се футболисти все треньора им виновен .
Впрочем новината от последните новини е ,че помощник на Роберто Ди Матео е Еди Нютън заедно със Стив Холанд .
Джон Тери как изведнъж се оправи и вече тренира ?
[offtopic][/offtopic]
![]()
Прочети мнението ми в темата за АВБ за деня и ще разбереш какво имам предвид.
Накратко - АВБ уби шампионския манталитет на отбора. Днес Челси излиза като средняк, със страх дори от посредствените отбори.
Това, откакто е дошъл Абрамович никога и при никой от предишните треньори не е било !
За мен това е психическата травма, която нещастника АВБ нанесе на отбора. Той прехвърли собствената си неувереност върху футболистите.![]()
Ще трябва да мине време, докато се отърсим от това.![]()
При малко повече късмет и няколко убедителни победи, можем лесно да излезем от черната дупка, в която ни вкара недоразумението от Португалия.
Joleco написа:Хеттрик на Торес за класика
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта