ЧЕЛСИ - Кардиф ( Фа къп 5 кръг)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕЛСИ - Кардиф ( Фа къп 5 кръг)
Победа за Челси резултат не мога да предположа.
-
Очаквам.....трудна победа за "Сините" от Лондон.
Няма да бъде лек мач....уелсците ще са крайно надъхани !
А Челси......очевидно играе на приливи и отливи.....нуждаят се от тази победа, най малкото за да стъпят отново на крака.
Както автора посочи.....състава на лондончани, ще е доста експериментален.....но това е шанс, за тези които ще играят....а по някаква причина са играли по малко до сега.....да покажат, че титулярите имат достойна алтернатива !
Анчелоти също се нуждае от това......
Иначе като резултат.....1:0 или 2:1 за Челси....като не изключвам възможноста....класирането да дойде.....и след продължения !
Няма да бъде лек мач....уелсците ще са крайно надъхани !
А Челси......очевидно играе на приливи и отливи.....нуждаят се от тази победа, най малкото за да стъпят отново на крака.
Както автора посочи.....състава на лондончани, ще е доста експериментален.....но това е шанс, за тези които ще играят....а по някаква причина са играли по малко до сега.....да покажат, че титулярите имат достойна алтернатива !
Анчелоти също се нуждае от това......
Иначе като резултат.....1:0 или 2:1 за Челси....като не изключвам възможноста....класирането да дойде.....и след продължения !
- Roger_Federer
- Контакти:
Задължителна победа за Челси!След като вчера загубихме един важен мач от Евертън,сега това е един важен психологически момент.2:0 за бъдещите шампиони от Лондон.
- Lord of memory
- Контакти:
Messinho написа:Кардиф са страшни този сезон...надявам се да забият шамар на "шампионките" !
Може, ама чак страшни не са, ама изненадата е вероятна.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
- Контакти:
Club Foot написа:
Челси посреща отборът от втория футболен ешалон в Англия - Кардиф, в директен мач в най-стария турнир в света - купата на ФА .Гостите се намират на 4 място във временното класиране, в зоната на плей-офите, с които може да влязат дори и във висшата лига. В последната си среща победиха намиращите се на 24 място в чемпиъншип - Питърборо с 2:0 на Cardiff Stadium . Домакините от Челси посрещат съперника си след загуба на Гудисън Парк от карамелите с 1:2 през седмицата. Очаква се на голяма част от титулярите да им бъде дадена почивка предвид тежкото гостуване срещу Интер в шампионска лига следващата седмица. Тери ще пропуссне сигурно мача, тъй като е поискал свободен ден за да изглади взаимоотношенията си със съпругата си поради скандала завихрил се вече втора седмица на острова.
Аз смятам, че Челси ще победи с минимално 1:0, играейки прагматично и пестейки сили. Ако трябва да се определя стартов състав мисля, че ще изглежда така :
Иларио
Ферейра Алекс Карвалио Жирков
Белети ( връща се в игра след контузия)
Балак Малуда
Деко
Калу Стъридж
[offtopic]Извинявам се за досадната грешкаПравих тема за мача с Уотфорд и съм цъкнал по енерция.[/offtopic]
Този състав е много вероятен, като си имаме впредвид, че Карло Анчелоти обикновено пуска резервите в тези мачове от ФА къп, за да не се получава умора в титулярите. Моята лична прогноза е победа за сините с 2-0.
Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.
Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....
:D :D :D :D :D
- Ticha
- Контакти:
Интересно става. Кардиф изравниха. Агитката на гостите от Уелс е внушителна. 

Трябва да направя 1 уточнение, че Челси започва надпреварата си в Шампионска Лига на 24.02 заради променения формат на 1/8 финалите . Така че може би очаквано днес играха Дрогба и Лампард. Все пак познах 9/11 появили се футболисти днес
Честита победа и продължаваме на 1/4 финалите .

Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
-
Лесна и убедителна победа.....нищо чудно, с оглед на състава.....почти титулярният....макар, че в Челси.....сигурни титуляри - могат да се нарекат само 3-4 човека...... 

Много добра и красива победа за Челси...А Стъридж отново бележи