ВЛ: ЧЕЛСИ - Тотнъм, 26.11.2016, 19:30 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Saint Etienne
- Контакти:
- fernando_torres
- Контакти:
-
Re: ВЛ: ЧЕЛСИ - Тотнъм, 26.11.2016, 19:30 ч.
Дали не им е гадно на "Шпорите", мачкаха ни цяло полувреме и накрая бам, едно гениално отиграване заличи цялото им тичане, борене и хъс. 

- Schleswiger...
- Контакти:
Да се съвземат след този гол, че първото полувреме си ни матихара.

- drogba_best
- Контакти:
Бяхме малко мудни и слаби както срещу Боро, но шампионският гол на Педро обърна мача, това е да има отново гръбнак в отбора.
Момчетата ми оправиха настроението, което Левски влоши.
Половин час им дадохме са поцъкат и после ги напляскахме, като лоши батковци.
Супер щастлив съм за Моузес, през какво ли не мина, наеми, подигравки, но издържа и си заслужи мястото.
Половин час им дадохме са поцъкат и после ги напляскахме, като лоши батковци.
Супер щастлив съм за Моузес, през какво ли не мина, наеми, подигравки, но издържа и си заслужи мястото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
Победата е малко в "стил Моуриньо", но с оглед на развитието на мача, по-добре така, от колкото "Играли сме добро, али сме немали шансу".
Понякога срещу някои отбори няма как да се играе красиво, атрактивно, че и успешно.
Днес заложихме на практичното, което в крайна сметка свърши добра работа.
Гостите в един момент ни бяха насмели като бригадирски колички, не се виждаше дори как ще стигнем до вратата им, така че, изходът е крайно благоприятен.
Наистина този сезон имаме няколко ключови човека.
Няма нужда да ги изброявам, но се радвам за Педро и Моузес, подценявани, но играчи със свой стил и възможности, способни да направят разликата в напечен двубой.
Нещо, което се потвърди и днес.
Инак, аз като перфекционист, въпреки сладката победа, имам своите забележки.
Със стилът който ни предложиха "Шпорите" от 1-вото полувреме, определено ще имаме проблем.
И ако подобен стил ни се предложи от Барса, Реал или Байерн, можеше да стане грозно ...
За мен е задължително през зимата да потърсим по добри изпълнители за позициите на Матич и Алонсо.
Понякога срещу някои отбори няма как да се играе красиво, атрактивно, че и успешно.
Днес заложихме на практичното, което в крайна сметка свърши добра работа.
Гостите в един момент ни бяха насмели като бригадирски колички, не се виждаше дори как ще стигнем до вратата им, така че, изходът е крайно благоприятен.
Наистина този сезон имаме няколко ключови човека.
Няма нужда да ги изброявам, но се радвам за Педро и Моузес, подценявани, но играчи със свой стил и възможности, способни да направят разликата в напечен двубой.
Нещо, което се потвърди и днес.
Инак, аз като перфекционист, въпреки сладката победа, имам своите забележки.
Със стилът който ни предложиха "Шпорите" от 1-вото полувреме, определено ще имаме проблем.
И ако подобен стил ни се предложи от Барса, Реал или Байерн, можеше да стане грозно ...
За мен е задължително през зимата да потърсим по добри изпълнители за позициите на Матич и Алонсо.
Супер доволен сам от мача.Да, вкараха ни гол след 600 минути без да са,но се видя и нещо друго,успяхме да обърнем мач и то срещу отбор от челото,а това не е за всеки.Да съгласен съм победата дойде след малко и дефанзивна игра,но ще има и такива мачове.Единственото нещо,което ме притеснява е, че Конте не върти състава,което не е добра практика.Сезона е дълъг и не мисля,че така може до края.Плюс това на хора като Мичу,Уилям и Фабрегас ще им паднат формите.Хайде срещу Сити е ясно,че няма да има промени и това е напълно нормално,но следващия мач трябва да се даде почивка на някои и да докажем ,че имаме добра и дълга скамейка.

- JackPackage
- Контакти:
Браво! Честита победа!
Не можах да гледам второто че бях на рд, но както пролетта ги пуснахме малко да си разцъкат и след това си ги набихме. Браво на Педро, хубав гол, след него бях сигурен че второто ги бием. Непобедени били 12-13 мача, повели ни, и кво от това - картофите са си абонати
Другия кръг да помогнем на Пео0 да оплешивее още и да продължаваме похода!
Гранде Мойсей
Не можах да гледам второто че бях на рд, но както пролетта ги пуснахме малко да си разцъкат и след това си ги набихме. Браво на Педро, хубав гол, след него бях сигурен че второто ги бием. Непобедени били 12-13 мача, повели ни, и кво от това - картофите са си абонати

Другия кръг да помогнем на Пео0 да оплешивее още и да продължаваме похода!

Гранде Мойсей

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....