Дори бих казал, че въпреки колективната грешка на защита и вратар на гостите, ситуацията си бе изработена от играчите в синьо.
Аз съм изненадан от няколко неща ...
1-во: Не вярвах Конте да започне с 3-4-3, още повече в офанзивният вариант на подредбата.
Не очаквах ( въпреки че схемата си е офанзивна ) ... Да сме толкова агресивни във фаза атака.
Да атакуваме с толкова народ... Имаше един общ кадър когато бяхме в постепенна атака, как само Луиз беше в нашата половина, а Гари, Азпи и Алонсо бяха на 35 метра от вратата на Юнайтед.

2-ро: Не очаквах този ранен гол да обърка така гостите.
Като цяло, при какъвто и да е резултат, съм свикнал Ман. Юнайтед да са опасни и да всяват респект, но можеби снощи и те видяха, че всякаква съпротива е безсмислена.
3-то: Като цяло си мислих, че ако поведем, ще се дръпнем дълбоко, ще сменим схема и начин на игра.
Не се случи нищо такова.
Продължихме да търсим попадения, което за мен беше радващо, защото както посочих по-горе, Юнайтед имат навика да се връщат в двубои, в които имат сериозен пасив.
Чесно казано, успокоих се чак след голът на Азар.

До тук добре.
Конте съумя да реагира много добре на мини кризата след първите ни три победи, когато мисля натрупахме също толкова срещи без победа.
Промени схемата, промени състава, промени се и начинът ни на игра.
Смея да твърдя, че с тая схема, поведение и състав, Арсенал също щяхме да ги ударим.
Но именно тая загуба е можеби разковничето за промяната и добрите ни игри напоследък.

Остава да видим как ще изглеждаме като гости.
Макар че при последното ни гостуване пак играхме 3-4-3 и нямахме проблеми срещу Хъл.
Но искам и срещу по сериозни съперници като гост, да сме също толкова агресивни и масирани в офанзивен план, както на "Моста".