ВЛ: Арсенал - Челси / 26.04.2015г. /18:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача:

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Re: ВЛ: Арсенал - Челси / 26.04.2015г. /18:00ч.

Мнениеот locke » 27 апр 2015 01:57

rhaegar написа:Е нямам идея каква е, просто я столкнах малко :lol:

Като видях, че точи лиги по Гонзо и ми стана ясно :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 апр 2015 13:35

Пичове, аз не спя в тоя форум, че да ме търсите и в неделя, даже :lol: Мачът на мен не ми хареса, ама хич :x Едно дебнене, кюскане ... Чичко Моу си излзе за 0-0 и си го взе, аз това и очаквах, въпреки, че както всеки, имах желание да биеме ... Неприятна тенденция се забелязва в английските дербита, предимно с ваше участие ... Абсолютна ботушарска история и не 10, а 100 години ( дето викаше един " не 100 години, а 1 век" :lol: ) да сме без титла, "Boring, boring Arsenal" повече няма да се чуе от никого :!: Вместо да сте благодарни, че излязохте да ритате на свестен стадион, а не на западно-лондонската "Тича" , вие се ежите тука :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 апр 2015 13:39

То па вие показвате един футбол, ум да му зайде на човек :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 апр 2015 13:41

rhaegar написа:То па вие показвате един футбол, ум да му зайде на човек :lol:

Играеш колкото ти се позволява, това е ясно ;) Колкото до играта в защита, тая година няма по-добри от Челси ;) Много малко реални голови положения - по две-три за двата отбора. А това си е малко за тея пари, дето ги дават хората за билети и ТВ права ;)

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 27 апр 2015 15:11

Заслужен хикс. Нито Челси, нито Арсенал заслужаваха повече победата от противника си.
Според мен играхме добре, но Тери и Вилиян бяха над всички. Тери е уникален! Факт. :mrgreen:
Продължаваме напред! :arrow: Близко сме до целта!
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 апр 2015 15:28

riak4 написа:Заслужен хикс. Нито Челси, нито Арсенал заслужаваха повече победата от противника си.
Според мен играхме добре, но Тери и Вилиян бяха над всички. Тери е уникален! Факт. :mrgreen:
Продължаваме напред! :arrow: Близко сме до целта!

Обективен коментар 8-) Вилиян ме изненада с добра игра :? Явно има надежда за него ...

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 27 апр 2015 17:27

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо сподели мнението си за срещата с Арсенал от 34-я кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, двата отбора не се победиха и завършиха при резултат 0:0, което още повече доближи "сините" до титлата.

"Една точка. Имаме нужда от пет и започваме обратното броене. Имаме нужда от точки. Отборът играе добре и е много уверен в себе си, така че знаем, че всичко е в ръцете ни. Получихме каквото получихме. Оставям на вас възможността да анализирате, но ние играхме добре и много добре срещу отбор, който е втори в класирането и който нищо не губи и може само да придобие. Ние контролирахме мача. Казах в съблекалнята на Джон Тери, че при мен провежда фантастични мачове, но този му е най-добър. Това бе най-добрата среща на Тери за цялото време. Той игра прекрасно", заяви Моуриньо.

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо сподели мнението си за срещата с Арсенал от 34-я кръг на Висшата лига на Англия, в която двата отбора завършиха при резултат 0:0.

"Искахме да победим и се стараехме да го направим днес, но мачът бе много труден. Играхме срещу много добър отбор, невъзможно бе да ги победим. Имахме план за срещата и през първото полувреме действахме остро, независимо от това, че Арсенал много фаулираше, проваляйки контраатаките ни. След почивката бяхме по-малко опасни, но отборът изглеждаше солидно. Знаем, че имаме нужда от пет точки, за да станем шампиони. Арсенал в края замени Жиру. Може би те се радваха на едната точка и са щастливи да бъдат втори", заяви Моуриньо.

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо сподели мнението си за скандиранията на феновете на Арсенал по време на срещата между двата отбора от 34-я кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, двубоят завърши при резултат 0:0, а на няколко пъти от трибуните се чуваше: "Скучен, скучен Челси".

"Мисля, че е скучно десет години да си без титла във Висшата лига. Мисля, че е скучно в продължение на десет години да чакаш, чакаш и чакаш титлата. Може би те не пееха за нас. Когато играеш у дома си и вадиш своята "деветка"... Може би феновете искаха да видят Жиру и Уелбек, играещи заедно. "Скучният" отбор е втори по отбелязани голове и лидер по голова разлика. Мисля, че само топ отбор може да бъде на върха в таблицата от първия кръг", заяви Моуриньо.

Върни се в “Челси”