rhaegar написа:Е не го ухапа![]()
Май тва му е първият гол от далеч, след двата срещу Юве. Ще се радвам, ако някой ме поправи.
от игра ли ? Вкара на Стоук голям пряк свободен удар. Мисля, че и на светците вкара отдалеч?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Е не го ухапа![]()
Май тва му е първият гол от далеч, след двата срещу Юве. Ще се радвам, ако някой ме поправи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
glarus_ds написа:Синичко написа:Айде стига вече с тея диемаджии. Не ви ли стана ясно, че не са те гласната буква за предаването на мачове. Да не говорим, че Тотнъм - Нотингам е наистина доста по-интересен за неутралния зрител.
А ние въобще ще можем ли да си гледаме мача довечера в нета? Защото доколкото си спомням, срещите от ранните етапи нямат телевизионно излъчване и доста често съм прибягвал до радио.
А кой е гласната буква? Няма как да се съглася, че Тотнъм и Нотингам би бил по-привлекателен мач...
пп Поне да го имаше в Гонг Плей мача...
пп2 Разбира се, че ще има излъчване
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
rhaegar написа:Мда, от игра. Пряк свободния го помня.
Има много точен удар с десния крак, не знам защо толкова рядко стреля.
Синичко написа:rhaegar написа:Мда, от игра. Пряк свободния го помня.
Има много точен удар с десния крак, не знам защо толкова рядко стреля.
Всъщност точно след Юве записас гола си от най-голяма дистанция - срещу Шахтьор.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Синичко написа:glarus_ds написа:Синичко написа:Айде стига вече с тея диемаджии. Не ви ли стана ясно, че не са те гласната буква за предаването на мачове. Да не говорим, че Тотнъм - Нотингам е наистина доста по-интересен за неутралния зрител.
А ние въобще ще можем ли да си гледаме мача довечера в нета? Защото доколкото си спомням, срещите от ранните етапи нямат телевизионно излъчване и доста често съм прибягвал до радио.
А кой е гласната буква? Няма как да се съглася, че Тотнъм и Нотингам би бил по-привлекателен мач...
пп Поне да го имаше в Гонг Плей мача...
пп2 Разбира се, че ще има излъчване
Говориш неща, за които не си запознат. Диема плащат пари да дават по един мач на вечер, който не определят те. Какъв Гонг Плей те гони като нито им знаеш договорите, нито нищо.
Виж на кое място в Чемпиъншип е Нотингам и на кое Болтън. Може пък да разбереш защо мача на щорите е по-интересен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта