Capital One Cup: Челси - Болтън / 24.09.2014г. / 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Capital One Cup: Челси - Болтън / 24.09.2014г. / 21:45ч.

Мнениеот Sardukar » 24 сеп 2014 23:40

Важното е, че се класираме. Не съм доволен, че не решихме мача :!:

rhaegar написа:Е не го ухапа :lol:

Май тва му е първият гол от далеч, след двата срещу Юве. Ще се радвам, ако някой ме поправи.

от игра ли ? Вкара на Стоук голям пряк свободен удар. Мисля, че и на светците вкара отдалеч?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 сеп 2014 23:41

Мда, от игра. Пряк свободния го помня.

Има много точен удар с десния крак, не знам защо толкова рядко стреля.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 24 сеп 2014 23:42

glarus_ds написа:
Синичко написа:Айде стига вече с тея диемаджии. Не ви ли стана ясно, че не са те гласната буква за предаването на мачове. Да не говорим, че Тотнъм - Нотингам е наистина доста по-интересен за неутралния зрител.

А ние въобще ще можем ли да си гледаме мача довечера в нета? Защото доколкото си спомням, срещите от ранните етапи нямат телевизионно излъчване и доста често съм прибягвал до радио.

А кой е гласната буква? Няма как да се съглася, че Тотнъм и Нотингам би бил по-привлекателен мач...
пп Поне да го имаше в Гонг Плей мача...
пп2 Разбира се, че ще има излъчване

Говориш неща, за които не си запознат. Диема плащат пари да дават по един мач на вечер, който не определят те. Какъв Гонг Плей те гони като нито им знаеш договорите, нито нищо.
Виж на кое място в Чемпиъншип е Нотингам и на кое Болтън. Може пък да разбереш защо мача на щорите е по-интересен.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 24 сеп 2014 23:45

Доволна победа,обаче трябваше мнооого по-рано да си решим мача,а отборът изпускаше ли,изпускаше...
Шурле беше страшно деен,но ефективността му беше потресаваща :oops: Отличавам Зума,Аке,Луиз и Шурле(стара се много).Гостите почти не минаваха центъра,но затова пък вкараха гол...нормално с оглед сезона досега.Иска ми се в атака да виждам повече комбинации с бързи пасове,а не само дрибъл и удар.Но това са резервите,нормално е да са далеч от напаснати един към друг.
Нещо и за Дрогба да кажа - за определени неща има точен момент.А най-точният момент той да си тръгне беше лятото на 2012.Да,той заслужава пост в клуба,но след като се откаже,онзи завършек на кариерата му в Челси щеше да остави митологизиран спомен.Е,споменът няма да е по-малко приятен или пък велик,но може би не чак толкова митологизиран.

ПП Спиъринг с голяма балтия,де*а и боклука :evil:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 24 сеп 2014 23:49

rhaegar написа:Мда, от игра. Пряк свободния го помня.

Всъщност точно след Юве записа гола си от най-голяма дистанция - срещу Шахтьор. :lol:
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 24 сеп 2014 23:52

Синичко написа:
rhaegar написа:Мда, от игра. Пряк свободния го помня.

Всъщност точно след Юве записас гола си от най-голяма дистанция - срещу Шахтьор. :lol:

Точно това щях да кажа,вие забравяте най-култовия му гол :lol: Предполагам не го помните заради феноменалния гол на Торес в този мач,въобще луда вечер беше 8-)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 сеп 2014 23:53

За феноменалния гол на Торес се сещам :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 25 сеп 2014 11:24

Синичко написа:
glarus_ds написа:
Синичко написа:Айде стига вече с тея диемаджии. Не ви ли стана ясно, че не са те гласната буква за предаването на мачове. Да не говорим, че Тотнъм - Нотингам е наистина доста по-интересен за неутралния зрител.

А ние въобще ще можем ли да си гледаме мача довечера в нета? Защото доколкото си спомням, срещите от ранните етапи нямат телевизионно излъчване и доста често съм прибягвал до радио.

А кой е гласната буква? Няма как да се съглася, че Тотнъм и Нотингам би бил по-привлекателен мач...
пп Поне да го имаше в Гонг Плей мача...
пп2 Разбира се, че ще има излъчване

Говориш неща, за които не си запознат. Диема плащат пари да дават по един мач на вечер, който не определят те. Какъв Гонг Плей те гони като нито им знаеш договорите, нито нищо.
Виж на кое място в Чемпиъншип е Нотингам и на кое Болтън. Може пък да разбереш защо мача на щорите е по-интересен.

Не говоря неща, за които не съм запознат, а питам. Има разлика, и питам точно затова, защото не знам, няма нужда да остроумничиш :lol: И пак не можеш да ме убедиш, че мача на Тотнъм би бил по-привлекателен за феновете, все пак по-големия отбор (в момента това е Челси) генерира по-голям интерес. А за Гонг Плей, платил съм си 22 лева за да имам достъп до картината. Но там явно са включени само мачове от Висшата лига (за Купата на България и А група също), там също няма да има картина на мачовете в събота от 17:00h, за съжаление. Други възражения :lol:
CHELSEA

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 26 сеп 2014 21:09

[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Върни се в “Челси”