Дрогба отново в Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

iliyan

Re: Дрогба отново в Челси

Мнениеот iliyan » 27 юли 2014 18:39

Тони написа:Илияне, ти си много сложна личност, която вероятно един ден ще бъде обект на задълбочено изследване от страна на учените.
Значи твърдиш, че руснаците не ги обичат в Англия и веднага ни цапардосваш с факта, че рускиня купува премиера на Англия, за да си разцъка тенис с него.
Това ми звучи като: Аз не пия - каза той и надигна халба бира.
Освен това, много е жалко да се надяваш чуждото нещастие да ти донесе успех, защото си неспособен сам да стигнеш до върха. Поведение на лузър .

:lol: :lol: :lol: Учудващо е как сините очила ти пречат да прочетеш цялата статия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Щастливката е банкерката Любов Чернухина, съпруга на бившия руски зам. министър Владимир Чернухин е бил организиран в подкрепа на Консервативната партия (торите) на Великобритания. Става дума за мач на двойки и засега няма подробности кой ще партнира на рускинята срещу двамата политици. Няма и подробности за самото провеждане на мача.

Просто няма да има такъв мач.И да я беше дочел докрай ли ;)
Любов Чернухина има британско поданство и през 2012 г. тя бе категоризирана от британската избирателна комисия като "нежелан дарител".

Сега кой е лузера а ?! Обикновено лузерите четат само това което им е удобно :P
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 28 юли 2014 12:38

Добре, нали уж имаме модератор? Къде е той?
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 29 юли 2014 01:15

Синичко написа:
usurper написа:
Синичко написа:Добре, нали уж имаме модератор? Къде е той?

е той човека не може само с глупаци, като Илиян да се занимава...

Всъщност точно с това трябва да се занимава, щом е поел това задължение. Изказвам това мнение малко по-глобално и касаещо форума. Има толкова много тролове, които мърсят теми, не само тук. То се разваля цялото желание на човек да коментира.

Точно мненията на Илиян бяха изтрити поне 10 пъти. Явно сега няма свободно време. Сигурен съм, че предните пъти той ги изтри, защото аз го цитирах. Човека си върши добре работата, я не го погвайте.

[offtopic]Има команда наречена игнор, помага в такива случаи. ;)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Върни се в “Челси”