Nomer_9 написа:Казвайте на какво ???
Бира,ракия,синьо джони?:)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Nomer_9 написа:Казвайте на какво ???
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
sslevski написа:Изключително недоволен съм.Много слаб Челси.Сега пред нас остава само и единствено победа над Пул.Днес имат много тежък мач и ние в неделя трябва да ги довършим.Или победа или нищо!!!
yasen написа:nomer_9 , защо реагираш така само спрямо любимеца ти Мата, какво ще кажеш за двете поредни смени на Азар в последните 2 мача, а определено мога да кажа, че Азар беше най-добрия и в двата мача, срещу Арсенал и днес Суонси
стига сте търсили само лошите неща, вижда се каква е тенденцията на Моуриньо, вади най-добрите си играчи да почиват в коледно-новогодишния маратон.
Мата направи много силен мач, убеден съм, че ще започне в неделя срещу Ливърпул, заедно с Азар и може би Вилиан, нападател ще е Торес
blue_till_i_die написа:yasen написа:nomer_9 , защо реагираш така само спрямо любимеца ти Мата, какво ще кажеш за двете поредни смени на Азар в последните 2 мача, а определено мога да кажа, че Азар беше най-добрия и в двата мача, срещу Арсенал и днес Суонси
стига сте търсили само лошите неща, вижда се каква е тенденцията на Моуриньо, вади най-добрите си играчи да почиват в коледно-новогодишния маратон.
Мата направи много силен мач, убеден съм, че ще започне в неделя срещу Ливърпул, заедно с Азар и може би Вилиан, нападател ще е Торес
а защо да не излезем с Мата-Торес-Азар. Въобще не искам да играем 4-2-3-1, освен ако не се пробва варианта Микел-Оскар.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта