Уест Хям - Челси / 23.11.2013г. / 19:30ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Уест Хям - Челси / 23.11.2013г. / 19:30ч.

Мнениеот Sardukar » 24 ное 2013 08:33

usurper написа:Азпи напоследък играе добре :?

Азпи е страхотен! 2 месеца беше дълбока резерва, изчака шансът си и сега си спечели мястото в титулярните 11, макар и като ляв бек! Обичам такива футболисти! Микел също не играе редовно, но в абсолютно всяка среща, в която е започвал титуляр е оправдавал доверието в него. Идва ред на Базел! Мисля, че там БА трябва да започне и да ги бием с 3-4!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 ное 2013 12:09

Sardukar написа:
usurper написа:Азпи напоследък играе добре :?

Азпи е страхотен! 2 месеца беше дълбока резерва, изчака шансът си и сега си спечели мястото в титулярните 11, макар и като ляв бек! Обичам такива футболисти! Микел също не играе редовно, но в абсолютно всяка среща, в която е започвал титуляр е оправдавал доверието в него. Идва ред на Базел! Мисля, че там БА трябва да започне и да ги бием с 3-4!

И аз обичам борбени футболисти. Така се калява шампионския отбор. Бориш се до последно за титулярния отобр и това, че се казваш Луис или Мата няма никакво значение, ако не играеш достатъчно добре. И двамата ще получат шансове, но за момента Кейхил, който беше супер пренебрегван, а за мен е НАЙ-ДОБРИЯ ЗАЩИТНИК В СВЕТА, ама никой нищо не казваше за него. Дай сега да махнем Оскар, който е брилянтен, само и само Мата да играе. Всъщност не, дай да си пускаме Мазакар, да гледаме брилянтна игра веднъж 2 пъти на 3 мача и да се борим за топ 4. Е и 6-тото място ни устройваше предполагам. Тази година искам титла. Ако това означава Мата и Луиз да не играят така да бъде. Хора, които не могат да останат да се борят за мястото си, а искат да си ходят прав им път. Определено не искам да бъдем симпатични на всички с играта си и накрая да го духаме.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 24 ное 2013 13:05

Честита победа! Убедителна,с добра игра,абе доволен съм.Високата преса свърши работа,а Микел беше безупречен.Общо-взето първата ни по-убедителна като игра победа,защото победите над Шалке може и като резултат да бяха изразителни,но играта далеч не беше желаната.НО това беше Уест Хям,който тази година неслучайно е малко над зоната за изпадащи,просто не е мерило.
Сега към критиката на колегите по-горе.Ами прави са.Тук някои от вас като чуят Моуриньо и имам чувството,че стигат до оргазъм,какъвто досега с жена не са достигали.И той е човек,не е перфектен,а когато заслужав критика,не можем да си затворим очите.Да,Мата игра срещу Нюкасъл и беше далеч от най-добрата си форма,но когато играе 1 мач,а почива 3-4,как очаквате да поддържа формата от миналата година.Ами Оскар,който всеки мач е абониран за титулярното място,направи 2-3 много слаби мача,но не беше оставен да си почине и така един вид да разбере,че не е гарантирано първи избор.Обаче вие пак си баете,че Мата и Луиз не можели да се справят с конкуренция,бла-бла.На едните се дават 2-3 пъти повече шансове,на другите не.Видно е,че Моу не ги харесва,още с идването му имаше такива слухове и те се потвърдиха.НО вие,сложили очилата и виждащи само Моуриньо,това не го отразявате.Ами Азар? И той имаше няколко поредни слаби мача,но и той явно е абониран за титулярите.После ми разправяйте колко обективен е Моу.Засега нито имаме стил,нито играта ни е игра,правим 1 хубав на 3-4 мача,че даже и на повече.Когато отборът започне да показва друго лице и постоянство,първи ще похваля треньорския щаб тук.
ПП Не искате да бъдем симпатични на другите с играта си?Аз пък искам на мен да ми е симпатична играта на отбора,а не да дебнем цял мач за грешки на противника.Защо когато има спорове за най-велик отбор на всички времена никой не слага Интер от 64-65? Защото катеначото няма как да бъде възприето за атрактивен,красив футбол,колкото и да го отричате( и не казвам,че ние играем катеначо,давам просто пример).
Последна промяна от 0007 на 24 ное 2013 13:10, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 ное 2013 13:07

Мата ще играе титуляр в Базел, а Оскар ще почива....почти съм сигурен че ще излезем с Вилиан-Мата-Шурле във вторник :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 24 ное 2013 18:01

Следващите четири мача на Челси ще са 12 точки. От мен да го знаете :)
Изображение

Потребителски аватар
doc_
Контакти:

Мнениеот doc_ » 24 ное 2013 23:25

Хубава победа, УХ обаче не беше мерило конкретно в този мач за Челси, бяха ужасно слаби ! Вижда се, че Лампард играе много по-добре, когато има кой да го покрива, затова трябва да играем с ДХ - било то Микел или Есиен, с Рамирес-Лампард двойка ще имаме доста затруднения ! Аспи играе доста добре като ляв бек и на този етап трябва да започва титуляр. Конкретно за този мач Луис беше контузен, така че не знам какво толкова недоволствате, а за Мата не се притеснявайте - ще се намери време и за него. Факт е, че Азар и Оскар са любимци на Моу, но такива имаше и Бенитес - да не изброявам. Ето'о бил на 32год. и бил свършил с футбола - ами 2010 повече от половината ни отбор бяха на толкова, но станахме шампиони, а Дрогба беше на 34 когато взехме ШЛ. ;) Трябва да направим 4-5 поредни победи, за да натрупа отбора самочувствие. 8-)

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 25 ное 2013 15:38

Това се опитвам да обясня на някои тук.че хора като Мата,Луиз или Петър,Сашо без значение как се казваш щом играят добре трябва да се задържат в отбора.Нека са разерви,но да се мери с еднакъв аршин.Но и да си спорим тук,каквото има да става ще стане.Времето ще покаже кой прав и кой крив.И ако очаквате чудеса сега като евентуално го пуснат на Мата - не го чакайте няма начин.Дано сте ме разбрали.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 ное 2013 15:45

sslevski написа:Това се опитвам да обясня на някои тук.че хора като Мата,Луиз или Петър,Сашо без значение как се казваш щом играят добре трябва да се задържат в отбора.Нека са разерви,но да се мери с еднакъв аршин.Но и да си спорим тук,каквото има да става ще стане.Времето ще покаже кой прав и кой крив.И ако очаквате чудеса сега като евентуално го пуснат на Мата - не го чакайте няма начин.Дано сте ме разбрали.

Ти не ми се оправдавай 8-) Хич те няма 8-) Мача още не е почнал, а ти не се спря да сипеш клетви по адрес на Моуриньо, състав и схема на игра ;) Сега след мача виждаш ли се колко олекна 8-) Кой е треньор, ти или той :? Плюс това не си мисли че решенията се взимат еднолично само от Моуриньо 8-) Има си цял екип от анализатори и асистенти, които му дават информация и му помагат при вземането на решения, относно състава, тактиката и схемата на игра срещу даден отбор 8-)Анализи се правят след края на мача, а не преди началото му ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Челси”