Мнениеот 0007 » 24 ное 2013 13:05
Честита победа! Убедителна,с добра игра,абе доволен съм.Високата преса свърши работа,а Микел беше безупречен.Общо-взето първата ни по-убедителна като игра победа,защото победите над Шалке може и като резултат да бяха изразителни,но играта далеч не беше желаната.НО това беше Уест Хям,който тази година неслучайно е малко над зоната за изпадащи,просто не е мерило.
Сега към критиката на колегите по-горе.Ами прави са.Тук някои от вас като чуят Моуриньо и имам чувството,че стигат до оргазъм,какъвто досега с жена не са достигали.И той е човек,не е перфектен,а когато заслужав критика,не можем да си затворим очите.Да,Мата игра срещу Нюкасъл и беше далеч от най-добрата си форма,но когато играе 1 мач,а почива 3-4,как очаквате да поддържа формата от миналата година.Ами Оскар,който всеки мач е абониран за титулярното място,направи 2-3 много слаби мача,но не беше оставен да си почине и така един вид да разбере,че не е гарантирано първи избор.Обаче вие пак си баете,че Мата и Луиз не можели да се справят с конкуренция,бла-бла.На едните се дават 2-3 пъти повече шансове,на другите не.Видно е,че Моу не ги харесва,още с идването му имаше такива слухове и те се потвърдиха.НО вие,сложили очилата и виждащи само Моуриньо,това не го отразявате.Ами Азар? И той имаше няколко поредни слаби мача,но и той явно е абониран за титулярите.После ми разправяйте колко обективен е Моу.Засега нито имаме стил,нито играта ни е игра,правим 1 хубав на 3-4 мача,че даже и на повече.Когато отборът започне да показва друго лице и постоянство,първи ще похваля треньорския щаб тук.
ПП Не искате да бъдем симпатични на другите с играта си?Аз пък искам на мен да ми е симпатична играта на отбора,а не да дебнем цял мач за грешки на противника.Защо когато има спорове за най-велик отбор на всички времена никой не слага Интер от 64-65? Защото катеначото няма как да бъде възприето за атрактивен,красив футбол,колкото и да го отричате( и не казвам,че ние играем катеначо,давам просто пример).
Последна промяна от
0007 на 24 ное 2013 13:10, променено общо 1 път.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.