Глазгоу Рейнджърс - Челси, Събота 06.08.11г., 17:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Re: Глазгоу Рейнджърс - Челси, Събота 06.08.11г., 17:00ч.

Мнениеот gdlk » 06 авг 2011 19:08

ако може някой да каже как сме играли в тоя мач и кой е оставил добро впечатление. че се връщам от работа и немах възможност да го гледам. Само погледнах че Калу отново е направил "страхотен" мач :)

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 06 авг 2011 19:30

gdlk написа:ако може някой да каже как сме играли в тоя мач и кой е оставил добро впечатление. че се връщам от работа и немах възможност да го гледам. Само погледнах че Калу отново е направил "страхотен" мач :)

Еми на пръв поглед изглеждаше,че лесно печелим мача.Според мен играхме с лекота и 1-вото и 2-рото полувреме.На мен лично ми харесаха Торес,Стъридж,Макекрън и Дрогба до някаде.Босингва най-накрая успя да центрира добре даже имаше и някои добри пробиви.Отново много зле бяха Калу и Анелка.Това е общо взето мисля че сме готови за сезона и се надявам да почнем с победа другата седмица! :) :mrgreen:
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 06 авг 2011 21:19

Много стабилен мач на Челси, аз лично съм много доволен. Имам само леки забележки към Калу и Анелка, както и към несериозната дузпа на Лампард, но като цяло тотално превъзходство. Хубавото е, че се видя, че и Челси може да допуска голове, защото така Вилаш-Боаш ще види проблемите. Не знам кой не харесва Стъридж, но при него си личи, че е готов да изяде тревата, за да е титуляр. Евала, особено при втория гол беше много напорист, така се прави. Торес направи доста добро полувреме, само не видях добре какво стана там в началото, когато бе изведен, но май го задържаха и не стреля добре. Като цяло Рейнджърс е на нивото на Астън Вила и Стоук Сити, поне този сезон. Али Маккойст беше голям нападател, ама като треньор явно ще е нещо като Гонзо. Все пак малко са такива като Уолтър Смит.

Като цяло, мога да обобщя, че играта на Челси във всяка една контрола ставаше по-добра и по-добра, . За гостуването на Стоук се надявам на следния състав: Чех, Иванович, Алекс, Тери, Коул, Макекрън, Лампард, Малуда, Стъридж, Бенаюн, Дрогба (Торес). По всяка вероятност няма да съм прав, но да видим.

ПС: Рамиреш игра, а на Давид Луиз какво му е, че го нямаше?

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 07 авг 2011 10:15

Keyser Soze написа:Много стабилен мач на Челси, аз лично съм много доволен. Имам само леки забележки към Калу и Анелка, както и към несериозната дузпа на Лампард, но като цяло тотално превъзходство. Хубавото е, че се видя, че и Челси може да допуска голове, защото така Вилаш-Боаш ще види проблемите. Не знам кой не харесва Стъридж, но при него си личи, че е готов да изяде тревата, за да е титуляр. Евала, особено при втория гол беше много напорист, така се прави. Торес направи доста добро полувреме, само не видях добре какво стана там в началото, когато бе изведен, но май го задържаха и не стреля добре. Като цяло Рейнджърс е на нивото на Астън Вила и Стоук Сити, поне този сезон. Али Маккойст беше голям нападател, ама като треньор явно ще е нещо като Гонзо. Все пак малко са такива като Уолтър Смит.

Като цяло, мога да обобщя, че играта на Челси във всяка една контрола ставаше по-добра и по-добра, . За гостуването на Стоук се надявам на следния състав: Чех, Иванович, Алекс, Тери, Коул, Макекрън, Лампард, Малуда, Стъридж, Бенаюн, Дрогба (Торес). По всяка вероятност няма да съм прав, но да видим.

ПС: Рамиреш игра, а на Давид Луиз какво му е, че го нямаше?

Надявай се.. ама Стъридж е наказан 3 мача! Три мача са и малко и много. Ако някой направи 3 силни мача в дясната зона и Стъридж ще е резерва поне да Януари... Не ми се вярва да пусне Макекран точно срещу Стоук. Микел, ако е здрав ще е титуляр 100% Луиз е контузен, а аз не видях нищо впечатляващо в играта на Рамиреш.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 07 авг 2011 11:24

Sardukar - мерси за инфото относно Стъридж, не го знаех.

Върни се в “Челси”