Барклис и Висшата лига в Азия 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Барклис и Висшата лига в Азия 2011
Maлуда най-накрая подаде на Торес. Другия път дано го направи пак, но умишлено. 

"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."
Честит Великден, момчета за втори път в годината.
Иначе днеска наще играха страхотно. Много се зарадвах на гола на МакЕкран. Това момче заслужава да заеме мястото на Есиен поне докато не се върне. 

- Gospodin0v
- Контакти:
Дали ни трябват нови .... добре играхме заслужена победа .... ако тръгнат да купуват не ни остана нищо кой знае какво за купуване...като разбрах,че Пасторе е предпочел ПСЖ се хванах,за главата .....
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

- Frankie Lampard
- Контакти:
Честита първа купа за сезона на всички фенове! 

-
За малкото време в което Торес и Дрогба играха заедно ми се стори, че двамата може да са много опасен тандем !
Дидие освобождаваше доста пространства за "Хлапето", като ангажираше по двама от съперника ...
Освен това комбинираха на скорост 2-3 пъти, което така и не видяхме да се случва през пролетта ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мда, много добро начало на сезона ...
Дидие освобождаваше доста пространства за "Хлапето", като ангажираше по двама от съперника ...
Освен това комбинираха на скорост 2-3 пъти, което така и не видяхме да се случва през пролетта ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Frankie Lampard написа:Честита първа купа за сезона на всички фенове!
Мда, много добро начало на сезона ...

- Keyser Soze
- Контакти:
Мачът с Вила бе най-добрият до момента за Челси. Аз лично съм доволен от целия отбор и все повече се чудя дали ни трябват нови попълнения. Единственото от което се нуждаят младите е самочувствие, а то идва с игрово време. Вчера примерно Макекрън играеше така, сякаше вече 2-3 години е несменяем титуляр. Защитата изглежда много солидно, а Давид Луиз дори още не се е завърнал в отбора. Най-важното е, че бием на нула и с всеки мач Челси става все по-впечатляващ. Мисля, че Вилаш-Боаш наистина ще използва най-често 4-3-3, но съм сигурен, че има и други варианти взависимост от противниците.
Колкото до новината на деня от вчера - голът на Торес - нали не сте си мислели, че тая голова суша ще продължава вечно. Очаквам негов гол още в първия кръг срещу Стоук Сити.
Колкото до новината на деня от вчера - голът на Торес - нали не сте си мислели, че тая голова суша ще продължава вечно. Очаквам негов гол още в първия кръг срещу Стоук Сити.