22.05.2011 г., Неделя, 18:00 ч., Евертън - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: 22.05.2011 г., Неделя, 18:00 ч., Евертън - Челси
Голям смях беше ... Даже не догледах мача ... За пръв път от много години ... За пръв път от времето на Раниери се случва такъв резил ... И аз с целия си акъл седнах да го гледам, че търсих и читав стрийм толкова време ... Дано сутринта, когато отворя спортала да видя, че педераста е уволнен, заедно с Еменало и всички други боклуци, майка им дееба африканско - италианска ...
Frankie Lampard написа:Голям смях беше ... Даже не догледах мача ... За пръв път от много години ... За пръв път от времето на Раниери се случва такъв резил ... И аз с целия си акъл седнах да го гледам, че търсих и читав стрийм толкова време ... Дано сутринта, когато отворя спортала да видя, че ********а е уволнен, заедно с Еменало и всички други боклуци, майка им дееба африканско - италианска ...

Най - доброто, което може да се случи на Челси е да намери свестен треньор и да се отърве от застаряващите си единици (Анелка, Малуда, Калу........Дрогба трябва да остане още 1 сезон според мен)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Калу е на 26 години. Не мисля, че е застаряващ.
Frankie Lampard написа:Голям смях беше ... Даже не догледах мача ... За пръв път от много години ... За пръв път от времето на Раниери се случва такъв резил ... И аз с целия си акъл седнах да го гледам, че търсих и читав стрийм толкова време ... Дано сутринта, когато отворя спортала да видя, че ********а е уволнен, заедно с Еменало и всички други боклуци, майка им дееба африканско - италианска ...
Карло Анчелоти е уволнен, дишай спокойно

-
На линия
Логична загуба ...
Очаквах нещо такова.
И все пак, кой е очаквал, че ще свършим втори преди 3 месеца ? ? ?
Тогава се питахме, дали въобще ще участваме в евротурнирите ...
Иначе, заслужена победа за "Карамелите" над нежелаещ да играе и муден Челси.
Очаквах нещо такова.
И все пак, кой е очаквал, че ще свършим втори преди 3 месеца ? ? ?
Тогава се питахме, дали въобще ще участваме в евротурнирите ...
Иначе, заслужена победа за "Карамелите" над нежелаещ да играе и муден Челси.